Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
mood,
prinzezsin,
erenayefe+
yeşil33+

kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyo

Son düzenleme:
kizlar slm duphastonu neden kullandigimi sormussunuz adet duzensizligim vardi ve bebek istiyorduk 8aydir korunmamiza ragmen olmadi ee doktora gittim 3ay duphaston kullanmami soyledi 3· ay bitmek uzere ayda 10 gun kullaniyorum ve adetlerim duzene girdi olmamasi icin simdilik bir sebep yok onumuzdeki ay kontrolum var tekrar iste

ooooooo hşgldnzzzz nazoooo sende gülümmm...

erenaycımmm bende dondurma yedim üstüne sıcak bi kahve iyi gider wallaa

hoşbuldum canım dün yoktun hiç nerelerdeydin
oh yarasın... bana dondurma demeyin hiç dayanamıyorum yarın ilk iş bir kutu dondurma almak

merhaba erenay nasılsın şeker?

nazoş nasılsın ? maydonoz buharın nasıl geçti

sağol canım iyiyim... hiç bi değişiklik yok aynıyım akıntı falan gelmedi ama mantar var yine kaşıntı falan krem sürüyorum yoksa hiç çekilmeyecek

kahveler geliyoooooo tutunn
tşkk ederimmmmm ellerine sağlık süper olmuşşşş :)

hoşbuldum canım dün yoktun hiç nerelerdeydin
oh yarasın... bana dondurma demeyin hiç dayanamıyorum yarın ilk iş bir kutu dondurma almak

cnm gündüz arada uğradım kimseler yoktuu zaten temizlik günümdüüüü ewimi temizledim biyandan da cheesecake yaptım limonlu harika olmuştuu akşamada komşumu çaya çağırdım ohh ailecek oturduk gitklerinde bi baktım saat 1 olmuşşş sonrada kocişle sohbete dewam ettik gelemedim bi dahaa ....siz nerelerdeydinizz bugün kimseciklerr yoktuuu

iyiyim kuzum sen nasılsın????seni kıskanmam geçti şimdilikkk rahat olablirsinn
sağol canım iyiyim kıskanma tabiki yaaa ne Allahım sanada nasip edecek inşallahh
sağol canım iyiyim... hiç bi değişiklik yok aynıyım akıntı falan gelmedi ama mantar var yine kaşıntı falan krem sürüyorum yoksa hiç çekilmeyecek
demekki iltihap falan yok nazoşum sende
aman yaa o mantarda ne pis şey nasıl kaşınır şimdii

nazo benim eltimdede mantar vardı senelerce çekti hiç geçmiyodu onunda seninkide öölemii yoksa arada bi mi oluyoo

arada bir oluyor bazen 3..4 ay olmuyor bazende her ay tamda yumurtlama zamanı çıkıyor ortaya tabi halvette zor oluyor ozaman

afiyet olsun...ben bugün arada baktım ama kimse yoktu
dünde temizlik yaptım akşama kadar koltukları beyaz eşyaların altına varana kadar temizledim ama bugünde kolum bacağım heryerim tutulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…