kopmuşum yaaaakuzuuuuuu nere kayboldunnn yawwww hemen kaçmışsınnnnn
z
Kselcim gormemisim mesajini tatlim kusura bakma
Hemen cikmistim
Kuzum nereerelerde gezdigimi bende bilmiyorm kafayi yedm
ooooooo hşgldnzzzz nazoooo sende gülümmm...merhaba canım iyiyim sen nasılsın hamişlik iyi gidiyor canım sağol sen napıyosun?
ben sütlü kahve istiyorum
ooooooo hşgldnzzzz nazoooo sende gülümmm...
erenaycımmm bende dondurma yedim üstüne sıcak bi kahve iyi gider wallaa
ooooooo hşgldnzzzz nazoooo sende gülümmm...
erenaycımmm bende dondurma yedim üstüne sıcak bi kahve iyi gider wallaa
kopmuşum yaaaa
kankaaaa nassınn,yeşilde burdaaaa
nazoş nasılsın ? maydonoz buharın nasıl geçtiToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
mood,
prinzezsin,
erenayefe+
yeşil33+
kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyo
merhaba erenay nasılsın şeker?
nazoş nasılsın ? maydonoz buharın nasıl geçti
kahveler geliyoooooo tutunn
tutyorum teşekkürler kahve için:126:
merhaba erenay nasılsın şeker?
nazoş nasılsın ? maydonoz buharın nasıl geçti
afiyet olsun nazomm
sağol canım iyiyim... hiç bi değişiklik yok aynıyım akıntı falan gelmedi ama mantar var yine kaşıntı falan krem sürüyorum yoksa hiç çekilmeyecek
tşkk ederimmmmm ellerine sağlık süper olmuşşşş :)kahveler geliyoooooo tutunn
hoşbuldum canım dün yoktun hiç nerelerdeydin
oh yarasın... bana dondurma demeyin hiç dayanamıyorum yarın ilk iş bir kutu dondurma almak
sağol canım iyiyim kıskanma tabiki yaaa ne Allahım sanada nasip edecek inşallahhiyiyim kuzum sen nasılsın????seni kıskanmam geçti şimdilikkk rahat olablirsinn
demekki iltihap falan yok nazoşum sendesağol canım iyiyim... hiç bi değişiklik yok aynıyım akıntı falan gelmedi ama mantar var yine kaşıntı falan krem sürüyorum yoksa hiç çekilmeyecek
nazo benim eltimdede mantar vardı senelerce çekti hiç geçmiyodu onunda seninkide öölemii yoksa arada bi mi oluyoo
arada bir oluyor bazen 3..4 ay olmuyor bazende her ay tamda yumurtlama zamanı çıkıyor ortaya tabi halvette zor oluyor ozaman
tşkk ederimmmmm ellerine sağlık süper olmuşşşş :)
cnm gündüz arada uğradım kimseler yoktuu zaten temizlik günümdüüüü ewimi temizledim biyandan da cheesecake yaptım limonlu harika olmuştuu akşamada komşumu çaya çağırdım ohh ailecek oturduk gitklerinde bi baktım saat 1 olmuşşş sonrada kocişle sohbete dewam ettik gelemedim bi dahaa ....siz nerelerdeydinizz bugün kimseciklerr yoktuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?