Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçer tabiiki bebeğim ama en az 1 hafta çekersin.

kaşınır durursun iyyyyyyyyyyykk çok kötü yaaaaaaa offf düşünmek bilem istemiyom. başka yolunu bilmiyorum tatlm

bı tam oramda zeytın buyuklugunde bısı cıktı nasıl batıyodu yuruyemeyeck duruma geldım dok gttm patlattı karı benı bagırta bagırta bagırıslarımdan sankı dogum yapıyodum kocıse dıyorum kasınıyo bıs cıkmıs dıyoo senn oranda ne varsa hep bısı cıkıyo

evet canim gidiyor.
listeye yaşını yazmamışız da sorimmm didim.

tatlım senin evde net var niye gelmiyon sen sık sık taaaa en son girdiğinden 3 hafta geçti
yine mi çıktı bişi abovvvvvv iltihap sanırsam hatun doktora git bence önemli olmasın

bunda bişi cıkmadı cnm suan sadece kasınıyo ve kkızardı herlde cıkmaz ayy gıtmem dok yaaaaaaaaaaaaaaaa
eczaneeyemı sorsamm

canim benim kaynanam burdaydi giremedim sonra baya bir piskolajim bozuldu dusuk olayina iste anlayacagin diplerdeydim ondan olabilir

hehhe oda bıkmırtr bıktr dok gıtmekden
canlar ben cıkıyorum uykum geldı
hepınızı kokulu kokulu öpüyorummmm ıyı geceler
hadi tatlım yat giydin mi çizgili pijamalarını.
iyi bari korkmadın dimi.
iç,m rahat şimdi uyu bakalımmm.
eğer korkarsan aç topiki saat kaç olursa olsunnn ben burda olmasam da algılarım açık olcak
hisseder gelirim

bütün ısıklar yanıyo cnm uykum gelmese otrurum senlede hazır bu fırsat uyuyayımmm korku yok kenn sagol annem ıyı varsın mucukkkk

hadi yaa tamam canım doğrarım çok sağol kaçıncı gün kaç kere falan yapmak lazımki onu yaa :26: bana akıcı entrikalı konular olcak çok severim senin dediğin kitaplarda öylemi

zere didim bu kız bi görünüp nereye gitti ben varım diye açmadıda kaçtımı acaba didim evet araştırdım canım pahalıymış birascık 2 kredi ödüyo olmasak sorun diildide buldum gitti gidiyoda şimdilik dursun bakalım ilerde lazım olursa aklımda bulunsun acelede etmek istemiyom önce kendiliğimden hamiş kalmaya çalışcam bakalım tayinciyiz ya bide haziranda önce bi gittiğimiz yer belli olsun bide hazır lazere başlamışken bitiriyim bikini bölgemi 5. olcak bu ay bakalım hiç diilse hamiş kalmadan bu ayda gidebiliyim

günaydın kızlarrr yenı kalktım kahvaltı hazırlıyorummm birzdan kocısımı uyandıracam sıze slm vereyım dedımmm
kımsecıkler yokmuuu

hadi yaa tamam canım doğrarım çok sağol kaçıncı gün kaç kere falan yapmak lazımki onu yaa :26: bana akıcı entrikalı konular olcak çok severim senin dediğin kitaplarda öylemi

benim dedğim kitaplar akıcı ama pek entrikalı değil tatlım şah sultan ve od tarih içerikli kayıp gül kişisel gelişim tarzında kitaplar

havuca gelince kürün sonuna doğru içine havuç doğra bence yada adetin il gününden başladıysan ve diyelimki 28 günde bi adet oluyosan 12 günden itibaren havuç doğra bunun gbi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…