geçer tabiiki bebeğim ama en az 1 hafta çekersin.
kaşınır durursun iyyyyyyyyyyykk çok kötü yaaaaaaa offf düşünmek bilem istemiyom. başka yolunu bilmiyorum tatlm
listeye yaşını yazmamışız da sorimmm didim.evet canim gidiyor.
yine mi çıktı bişi abovvvvvv iltihap sanırsam hatun doktora git bence önemli olmasınbı tam oramda zeytın buyuklugunde bısı cıktı nasıl batıyodu yuruyemeyeck duruma geldım dok gttm patlattı karı benı bagırta bagırta bagırıslarımdan sankı dogum yapıyodum kocıse dıyorum kasınıyo bıs cıkmıs dıyoo senn oranda ne varsa hep bısı cıkıyo
listeye yaşını yazmamışız da sorimmm didim.
tatlım senin evde net var niye gelmiyon sen sık sık taaaa en son girdiğinden 3 hafta geçti
yine mi çıktı bişi abovvvvvv iltihap sanırsam hatun doktora git bence önemli olmasın
listeye yaşını yazmamışız da sorimmm didim.
tatlım senin evde net var niye gelmiyon sen sık sık taaaa en son girdiğinden 3 hafta geçti
yine mi çıktı bişi abovvvvvv iltihap sanırsam hatun doktora git bence önemli olmasın
adres ver kız yarın gelip seni doktora götürcembunda bişi cıkmadı cnm suan sadece kasınıyo ve kkızardı herlde cıkmaz ayy gıtmem dok yaaaaaaaaaaaaaaaa
eczaneeyemı sorsamm
gel annem buraya akşamları biz sni çıkarırız diplerdencanim benim kaynanam burdaydi giremedim sonra baya bir piskolajim bozuldu dusuk olayina iste anlayacagin diplerdeydim ondan olabilir
gel annem buraya akşamları biz sni çıkarırız diplerden
eşin destek olutyormu
aaa kızında küçükmüş bebeğim yaaaaaaaa olur nasıl olsaa yenisievet canim destek olmazmi annemde burda oda bana cok destek oldu oda gidiyor carsamba gunu canim kizim 4 bucuk yasinda .
adres ver kız yarın gelip seni doktora götürcem
ya da kocanı arayım şikayet ediyim seni
hadi tatlım yat giydin mi çizgili pijamalarını.hehhe oda bıkmırtr bıktr dok gıtmekden
canlar ben cıkıyorum uykum geldı
hepınızı kokulu kokulu öpüyorummmm ıyı geceler
hadi tatlım yat giydin mi çizgili pijamalarını.
iyi bari korkmadın dimi.
iç,m rahat şimdi uyu bakalımmm.
eğer korkarsan aç topiki saat kaç olursa olsunnn ben burda olmasam da algılarım açık olcak
hisseder gelirim
bütün ısıklar yanıyo cnm uykum gelmese otrurum senlede hazır bu fırsat uyuyayımmm korku yok kenn sagol annem ıyı varsın mucukkkk
tamam tatlışlarımmmm hayırlı mutlu tatlı renkli uykular sizeeeeeeeeeeeeeeeeecanim benim cikmam gerek esim geldi herkese iyi geceler opuyorum.
hııım bu saydığın kitapları okumadım ilk fırsatta alırım bende kayıp gül 2 yi aldım serdar özkanın bide isskender palanın şah sultan ve od isimli kitaplarını aldım en son
tatlım yumurtanın çatlamasına yakın incir kürünün içine bi iki tane havuç doğra havuç yumurtanın çatlamasına yarıyo
canım benim ben girmiştim nete o ara biri geldi sonrada dışarı çıktım tatlım yeni gördüm mesajını. hamişlik bilmiyorum ki nasıl gidiyo garip bi duygu kendimde hiç bi değişikllik hissetmiyorum bu gün tekrar kat tahlili yaptırdım 198 den 535 e yükselmiş değer. bence eşine pekmez yerine suyunu kaynatıp içir o daha faydalıymış. yılmak yok yola devam canım. sen jeli araştırdınmı bu arada gitti gidiyorda satılıyor
hadi yaa tamam canım doğrarım çok sağolkaçıncı gün kaç kere falan yapmak lazımki onu yaa :26: bana akıcı entrikalı konular olcak çok severim senin dediğin kitaplarda öylemi
kızlar hadi toplanınnnnn
nerdesiniz...
hepinize sinyal yolluyorummm
geliiin,geliiiin,geliiin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?