koştum geldim
bak sinyallerim sana ulaştı demekkinnnnn
nassın nazocum
keyfin nasılll
demekki ulaştı mutfakta işim vardı neyse dedim önce bi topiğe bakayım kimler var
nasıl olayım dün temizlik yaptım bugünde heryerim ağrıyo bütün gün hiç bişey yapmadım
ben varım
ohh ev temiz ya yangel yat tabii
maydonoz buarı işine yaradımı gız?
hmm ,,belkide yokturr bişeyyevet içim rahat en sevdiğim şey ev temiz oldumu yan gelip yatmak ama tam yattım uyuyacam kardeşim geldi uyumak hayal oldu
hiç bi değişiklik yok aynı hiç iltihap falan akmadı
eranayefe sen erkencisin bugün bu saatlerde gelmiyordun ne zamandır...
slm kızlar nasılsınız dün sordum ama kimse yoktu bugun tekrar sorucam sut buharı maydanoz suyu buharını deneyen var mı??
hmm ,,belkide yokturr bişeyy
evet bu akşam evdeyim gelen gidenim yok bende bi yere gitmiyom ve de eşim iştee
nazemir tşk. ederim bende denemeyi düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum duphaston ılac bıtıp regl olduktan sonra yapmam daha mantıklı sanırım:)ben dün akşam maydonozu suyla kaynatıp yaptım ama bu topikten arkadaşlar yapmıştı sütle maydonozu ve denedikleri ay hamile kaldılar benim ablamda maydonoz buharından sonra hamile kalmıştı ama ben daha öncede yaptım olmadı ama bakalım dün akşam yine yaptım işe yarayacakmı
tamamm burfdayımmbilmiyorum bende mantar var arada böyle çıkıyor bende çok kötü bişey fitille falan geçiyor ama benimde fitil yok evde maydonoz işe yararmı diye yaptım ama daha çok azdırmasında
canım benim mutfakta az bi işim var onu yapıp geleyim lahanaları haşlayıp geleyim
misafirinde yok rahat rahat yazışırız
nazemir tşk. ederim bende denemeyi düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum duphaston ılac bıtıp regl olduktan sonra yapmam daha mantıklı sanırım:)
nazemir tşk. ederim bende denemeyi düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum duphaston ılac bıtıp regl olduktan sonra yapmam daha mantıklı sanırım:)
iyi akşamlar kııızz nassınn
günaydınnnn başakkkkkksss nasılsın canım
yelişimm nasılsınnnn nasılgeçiyo hamişlikkkkkk
başoooo nbr kıssss hangi tapiklerde geziyon bakemmmm
yelişimm nasılsınnnn nasılgeçiyo hamişlikkkkkk
başoooo nbr kıssss hangi tapiklerde geziyon bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?