seray, nazemir nasılsınız kızlar?
sağol canım iyiyim eşim izinli gezecez gelmeden sizlere bakayım dedim sende iyisindir umarım
seray, nazemir nasılsınız kızlar?
selam kızlar
nasılsınız bende evi tolayıp hazırlanacam eşimin dışarda işleri var gelince çıkıcaz dışarı biraz gezecez gelmeden sizlerede bakayım dedim
sara
seray
mood
kisell
yeşil
nikolay
hürr
hacer
başak
eranayefe
hatice
duman
cevo
pınar
dolunay
karacal
ve unuttuğum varsa diğer kızlar hepinize selam olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah
bunları kafandan mı yazdın yoksam listeye mi baktın:44:selam kızlar
nasılsınız bende evi tolayıp hazırlanacam eşimin dışarda işleri var gelince çıkıcaz dışarı biraz gezecez gelmeden sizlerede bakayım dedim
sara
seray
mood
kisell
yeşil
nikolay
hürr
hacer
başak
eranayefe
hatice
duman
cevo
pınar
dolunay
karacal
sağol canım, gez eşinle ne güzel, benimkide perşembe izinli bizde ozamn gezcez inşallah :)
iyiyim canımmm sen nasılsın?
iyiyim nazcımm sen nasılsın?ohhh gezin bakalım ne güzelll...iyi eğlenceler canım size..benim yerimede gez
bunları kafandan mı yazdın yoksam listeye mi baktın:44:
sağol canım gezerim nasıl mantarın geçtimi benimde çıktı yine 2 gündür
yaa sorma adetim bitti başladı kaşıntım yine ama Allahtan önceki gibi değil...napcaz bunları ayyy...hiç olmazdı bende ..
Merhabalar 36 yaşında, 7 yaşındaki dünya tatlısı kızına kardeş isterken sonu hüsranla sonuçlanan bir üçüz gebeliğin ardından 2 yıl geçmesine rağmen hala korkudan cesaret edemeyen bu hatunu aranıza kabul eder misiniz acep
selam kızlar
sara
seray
mood
kisell
yeşil
nikolay
hürr
hacer
başak
eranayefe
hatice
duman
cevo
pınar
dolunay
karacal
kafamdan yazdım listeye bakmak aklıma bile gelmedi hatta düşündüm unuttuğum kimse kaldımı diye
hoş geldin tabiiki alırız hatta burda seni yeniden cesaretlendirebiliriz bile:13:Merhabalar 36 yaşında, 7 yaşındaki dünya tatlısı kızına kardeş isterken sonu hüsranla sonuçlanan bir üçüz gebeliğin ardından 2 yıl geçmesine rağmen hala korkudan cesaret edemeyen bu hatunu aranıza kabul eder misiniz acep
nazo gzmeye gitmez ki totosunu kaldıramazmerhaba nazemircim ben iyiyim sen nasılsın gezmeye gidecekmisn ooooh sefan olsun
merhaba nazemircim ben iyiyim sen nasılsın gezmeye gidecekmisn ooooh sefan olsun
iiyim saracımmm...sen nasılsın?haftasonu güzeldi arkadaşım geldi c.tesi onunla oturdum...sonra kayınvaldeme gittim yemeğe...gece 12 de döndüm eve..2,30 a kadar oturduk eşimin kuzeni ve görümcem bizde kaldı..pazar günü kahvaltı vs..sonra eşimin teyzesi yemeğe çağırdı oraya gittik ...güzeldi ...çok çabuk geçio ya haftasonuu...kına yakmışsınnn çok severim bende kokusunu renginigüle güle kullann canımm
ayy cnm bende çok sewerim kınayııı hatta bulunca kaçırmam yakarım hemennn sana bereket getirir umarım kınan canımm
merhaba kıslarr kimsecikler kalmamış yineee puffffffffffff
hoş geldin tabiiki alırız hatta burda seni yeniden cesaretlendirebiliriz bile:13:
nazo gzmeye gitmez ki totosunu kaldıramaz
merhaba canım evet canım eşim anca haftada bir izinli bizde o günü değerlendiriyoruz işte tadını çıkarıyoruz
hoş geldin tabiiki alırız hatta burda seni yeniden cesaretlendirebiliriz bile:13:
nazo gzmeye gitmez ki totosunu kaldıramaz
eğlenmene sevindim canım bende kaynanamlardaydım çok eğlendik bide kaynanam ne dedi biliyomusun bu senenin sonuna kadar torunumu kucağıma verin bebek odasını ben alacam dedi çok duygulandım kadının hakkı torununu sevmek Allahım inşallah bu sene içinde çok beklemeden hamile kalmayı nasip eder bana ve tüm isteyenlere
amiiin canım sağol iyi dileklerin için
bende krem olmasa kaşıntı ve kızarıklıktan deli olurum ama o biraz rahatlatıyor akşam erenay bi şey yazmıştı eltisi yapmış çörek otunu cezvede kömürleşene kadar yakıp oarsına koyuyormuş ama birşeyemi sarıp koyuyor acaba onu sormak aklıma gelmemiş ama geçirmiş
hoşgeldin canım ne demek tabiki kabul ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?