Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

(hacer galiba dilini yuttun kıs niye cvp vermion) NİKOLAYIM gelmiş hoşgelmiş nassın güzelim iyimisin cnm

(hacer galiba dilini yuttun kıs niye cvp vermion) NİKOLAYIM gelmiş hoşgelmiş nassın güzelim iyimisin cnm

hoşbulduk canım valla pek iyi sayılmam bütün vücudum ağrıyo senin haberin yok ben 2 hafta önce verdivenlerden yuvarlandım bebeğe bişi olmadı ama ben hala düzelemedim sağ bacağım kalçam sırtım geçmiyo ağrısı

ayyyyyyyyyyyyyyyyy cnm ya çok üzüldüm:105:: allah korumuş ikinizide nasıl oldu ayağınmı kaydı çok geçmiş olsun kuzum ya yat iyi dinlen baksınlar sana kalkma kıyamam güzelim allah korusun seni aman dikkat et kendine

nikolay biliyomusun benim kardeşimde hamiş bende teyze olucam çok mutluyum inşallah allah tamamını erdirir kucağına almayı nasip etsin şu an 6 hafa 7 günlük küçücük daha mercimeğimiz bizim .Bende daha yok olmuyo

yesilim günaydın cnm hoşgeldin nassın nasıl gidiyo hamişlik bebiş nasıl sen iyimisin güzel anne adayıııı

biiyorum canım sağlıkla gelsin inş. ALAH sanada nasip etsin. canım üst geçitten aşşağı iniyodum karşıda bi yazıya baktım ayağım boşkuğa geldi aşşağı kadar yuvarlandım. ambulans felan geldi hastaneye gittik işte bebek var diye sadece ultrasonla bebeğe bakıldı. 1 hafta izin kullandım şimdi çalışıyorum canım.

nikolaycım merhaba hala ağrıların varmış kıs üzüldüm çabuk geçer inşallahhhh

kıyamam sana ben çok büyük geçmiş olsun bitanem aman allah korusun seni bundan sonra önüne bak boşver yazıyı falan dikkat et senin daha dikktli olman gerekiyo dimi bebişin için aman haaaaaaaa:128:

günaydın kızlar herkese mutlu ve umutlu bi hafta diliyorum

ohhhhhhhh ne güzellllllll bende çok severim kınayıı ama böyle avuç ortasına yuvarlak olarak

parmaklarına da yaktın mı

serayımm naber yavrummmmmm

kaynanamın yarın misafirleri gelcekmiş eve çeki düzen veriyorum .

sayfayı açık bıraktım cvp veremezsem kızma bana

serayımm naber yavrummmmmm

kaynanamın yarın misafirleri gelcekmiş eve çeki düzen veriyorum .

sayfayı açık bıraktım cvp veremezsem kızma bana

nolsun canım yaaa çalışıom yoğun biraz bugün Allah kolaylık versin sana kuzucumm...kızmam bebeğim nie kızim olurmu hiç öle şeyy sen nasılsın ?

nasılsın seraycım hafta sonu ne yaptın nasıl geçti zamanın

iiyim saracımmm...sen nasılsın?haftasonu güzeldi arkadaşım geldi c.tesi onunla oturdum...sonra kayınvaldeme gittim yemeğe...gece 12 de döndüm eve..2,30 a kadar oturduk eşimin kuzeni ve görümcem bizde kaldı..pazar günü kahvaltı vs..sonra eşimin teyzesi yemeğe çağırdı oraya gittik ...güzeldi ...çok çabuk geçio ya haftasonuu...kına yakmışsınnn çok severim bende kokusunu rengini güle güle kullann canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…