(hacer galiba dilini yuttun kıs niye cvp vermion) NİKOLAYIM gelmiş hoşgelmiş nassın güzelim iyimisin cnm
hoşbulduk canım valla pek iyi sayılmam bütün vücudum ağrıyo senin haberin yok ben 2 hafta önce verdivenlerden yuvarlandım bebeğe bişi olmadıama ben hala düzelemedim sağ bacağım kalçam sırtım geçmiyo ağrısı
ksel cim biraz geç oldu ama kusura bakma doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeğinle eşinle sağlıklı mutlu hzurlu bi ömür geçirmen dileğiyle
yesilim günaydın cnm hoşgeldin nassın nasıl gidiyo hamişlik bebiş nasıl sen iyimisin güzel anne adayıııı
nikolay biliyomusun benim kardeşimde hamişbende teyze olucam çok mutluyum inşallah allah tamamını erdirir kucağına almayı nasip etsin şu an 6 hafa 7 günlük küçücük daha mercimeğimiz bizim .Bende daha yok olmuyo
günaydın sultanım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
biiyorum canım sağlıkla gelsin inş. ALAH sanada nasip etsin. canım üst geçitten aşşağı iniyodum karşıda bi yazıya baktım ayağım boşkuğa geldi aşşağı kadar yuvarlandım. ambulans felan geldi hastaneye gittik işte bebek var diye sadece ultrasonla bebeğe bakıldı. 1 hafta izin kullandım şimdi çalışıyorum canım.
günaydın kızlar herkese mutlu ve umutlu bi hafta diliyorum
ohhhhhhhh ne güzellllllll bende çok severim kınayıı ama böyle avuç ortasına yuvarlak olarakkızlar hafta sonu kaynanamlardaydık çok güzel geçti dün akşam kaynanam ben ve görümcem ellerimize kına yaktık çok güzel olmuş kırmızı kırmızı görseniz kınayı çok severim ben kaynanamda severmiş hadi yakalım ellerimize dedi yaktık süper oldu
serayımm naber yavrummmmmm
kaynanamın yarın misafirleri gelcekmiş eve çeki düzen veriyorum .
sayfayı açık bıraktım cvp veremezsem kızma bana
ohhhhhhhh ne güzellllllll bende çok severim kınayıı ama böyle avuç ortasına yuvarlak olarak
parmaklarına da yaktın mı
nolsun canım yaaa çalışıom yoğun biraz bugünAllah kolaylık versin sana kuzucumm...kızmam bebeğim nie kızim olurmu hiç öle şeyy sen nasılsın ?
nasılsın seraycım hafta sonu ne yaptın nasıl geçti zamanın
parmaklarıma yakmadım avuç içine yaktım yuvarlak olarak
ayy cnm bende çok sewerim kınayııı hatta bulunca kaçırmam yakarım hemennn sana bereket getirir umarım kınan canımm
merhaba kıslarr kimsecikler kalmamış yineee puffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?