Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah'ım hepimize hayırlı zamanda en sağlıklısından bebeler nasip etsin yarabbim, Hamileyken biz tüm sıkıntılarına çekelim de yeter ki onlar sapasağlam gelsinler evimize... Allah'ım Allah'ım...

canımcım kömürleşmiş çörek otunu elinde ezicenn yağlı bi tabaka kalıyor elinde onu süreceksin ööle kullanılıyor diye biliyoomm

hoşgeldin cadı
aaaa topikin cadısı olduk şimdi de
nazom yaa sen kendini buldun burda valla.

sen ben yokken napıyodun annem yaaa

hele ki o geçen gün yyaptığın haareket........

maydonoz buharı yaparken bizimle yazışman on numara hareketti . tam istediğim gibi bir hatun:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
teşekkür ederiim :) evet çok ihtiyacım var cesaretlenmeye
ee anlat bakalım tatlım o zaman sen kimsin nesin necisin

kaç yıllık evlisin neden bebkin olmuyor

ama tatlı cdısın sen yaaaaaa

bende zeytinyağı var ama marketten satılanlardan o olmazmıki kantaron yağı aktarda satılıyordur demi bende alayım mantardan kurtulayım bi öncede insan başka bişey düşünemiyo çünkü

Allah'ım hepimize hayırlı zamanda en sağlıklısından bebeler nasip etsin yarabbim, Hamileyken biz tüm sıkıntılarına çekelim de yeter ki onlar sapasağlam gelsinler evimize... Allah'ım Allah'ım...

aminnn

canımcım kömürleşmiş çörek otunu elinde ezicenn yağlı bi tabaka kalıyor elinde onu süreceksin ööle kullanılıyor diye biliyoomm

tamam canım bi deneyeyim bakalım faydası olsun yeterki

ama iç çamaşırların kararacak haberin olsunn
her defasında yenilemene gereke yok bir kere yak 2-3 ç.orba kaşığı çörek otunu kapaklı bi kaba koyy
banyonda dursun girdikçe kullanırsınnn
ayrıca temizlemeye uğraşıp tahriş etme tamamen temizlenmiyomuş cildin her lavaboya girdiğinde ez elinle sürr

ben sen yokken kkde oyun oynuyodum bulmaca çözüyodum faceye takılıyodum gazete okuyodum tv izlerdim yazın pikniklere gidiyordum
ama senle beraber hayatıma bi renk bi ahenk geldi

merhaba nazoşum a.s. ben iyiyim canım sende iyi gibisin maşallah kocişin yanında gezmeye gidiyosun ne güzell ohh gez gez benim içindeee

merhaba canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek çok üzüldüm bebişlerine insan zor cesaret ediyor biliyorum ama hadi bi cesaret yeniden başla umut etmeye

erenayefe+,
kedi26237,
seray0307,
sara_28,
basakss+
selam kızlar siz nasılsınızzzz?

Son düzenleme:
evet yeğeni ama hiç erenaya benzememiş ne kadar şeker maaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kıskanç
eroş mu gelmişş niye gelmiş yavvvvv

evet ben geldimm
sen niye burdasın iş yokmu?
ohh rahatladım hava günlük güneşlik buırda
atladım arabama açtım müzikii son ses eğlene eğlene anneme geldim
rahatladım accıkkk

ben sen yokken kkde oyun oynuyodum bulmaca çözüyodum faceye takılıyodum gazete okuyodum tv izlerdim yazın pikniklere gidiyordum
ama senle beraber hayatıma bi renk bi ahenk geldi
vay vay vay vay vayy aman Yarabbimmmmmmmm nasıl şımarsammmmmmm

nerelere tırmansammmm nasıl bir smiley kullansammmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sağol canım günlük ped kullanırım bende sorun olmaz

kıskanç

evet ben geldimm
sen niye burdasın iş yokmu?
ohh rahatladım hava günlük güneşlik buırda
atladım arabama açtım müzikii son ses eğlene eğlene anneme geldim
rahatladım accıkkk
külüstürle zor olmadımı tangır tungur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…