aminnnn canımmm Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsinnn..çalışmalara son gaz devam ozaman
bende krem olmasa kaşıntı ve kızarıklıktan deli olurum ama o biraz rahatlatıyor akşam erenay bi şey yazmıştı eltisi yapmış çörek otunu cezvede kömürleşene kadar yakıp oarsına koyuyormuş ama birşeyemi sarıp koyuyor acaba onu sormak aklıma gelmemiş ama geçirmiş
hoşgeldin canım ne demek tabiki kabul ederiz
Allah'ım hepimize hayırlı zamanda en sağlıklısından bebeler nasip etsin yarabbim, Hamileyken biz tüm sıkıntılarına çekelim de yeter ki onlar sapasağlam gelsinler evimize... Allah'ım Allah'ım...
aaaa topikin cadısı olduk şimdi dehoşgeldin cadı
nazom yaa sen kendini buldun burda valla.ben üşenecem gezmek olacakta konu geçen hafta eve geldim yemek yapacam üzerimi değiştirmek istemiyorum ama yemek kokusu sinmesin sonra çıkarsak yine değiştiririm üzerimi dedim sen yeterki gezelim de günde 10 kez değiştirebilirim üzerimi üşenmeden dedim bana gezmek olsun kardeşim geçen sene geldiğinde yorulmuştu gezmekten gündüz ayrı akşam ayrı çıkıyorduk bende dedim bide benden genç olacaksınız benden betersiniz dedim ben sizden daha dincim daha gencim
ee anlat bakalım tatlım o zaman sen kimsin nesin necisinteşekkür ederiim :) evet çok ihtiyacım var cesaretlenmeye
aaaa topikin cadısı olduk şimdi de
nazom yaa sen kendini buldun burda valla.
sen ben yokken napıyodun annem yaaa
hele ki o geçen gün yyaptığın haareket........
maydonoz buharı yaparken bizimle yazışman on numara hareketti . tam istediğim gibi bir hatun:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
ee anlat bakalım tatlım o zaman sen kimsin nesin necisin
kaç yıllık evlisin neden bebkin olmuyor
erenaycım resimdeki bebek maşallah çok şekey yeğeninmi Allah bağışlasın
alla alla ilginçmiş ...ama bi tülbente falan sarıodur öle koyuyordur heralde..ben kantron yağı var ya ondan sürecem bakim denicem..bugün..hatta accık dayanabilecek kadar ısıtıp öle pamukla koyacam orama beklicem...eskilerin hamile kalmak iiçin yaptıkları bişemiş yapmışken ikisinide çıkarim aradan...saf zeytinyağı ile yapılıo aslındada zaten kantronda saf zeytinyağdan yapılıo...
Allah'ım hepimize hayırlı zamanda en sağlıklısından bebeler nasip etsin yarabbim, Hamileyken biz tüm sıkıntılarına çekelim de yeter ki onlar sapasağlam gelsinler evimize... Allah'ım Allah'ım...
canımcım kömürleşmiş çörek otunu elinde ezicenn yağlı bi tabaka kalıyor elinde onu süreceksin ööle kullanılıyor diye biliyoomm
evet yeğeni ama hiç erenaya benzememiş ne kadar şeker maaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhherenaycım resimdeki bebek maşallah çok şekey yeğeninmi Allah bağışlasın
eroş mu gelmişş niye gelmiş yavvvvvsara ablaaaa naber
evet abimin kızı çok sevimli dimi aynı ben
bende zeytinyağı var ama marketten satılanlardan o olmazmıki kantaron yağı aktarda satılıyordur demi bende alayım mantardan kurtulayım bi öncede insan başka bişey düşünemiyo çünkü
aminnn
tamam canım bi deneyeyim bakalım faydası olsun yeterki
maydonoz buharı yaparken bizimle yazışman on numara hareketti . tam istediğim gibi bir hatun:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
merhaba nazoşum a.s. ben iyiyim canım sende iyi gibisin maşallah kocişin yanında gezmeye gidiyosun ne güzell ohh gez gez benim içindeeeselam kızlar
nasılsınız bende evi tolayıp hazırlanacam eşimin dışarda işleri var gelince çıkıcaz dışarı biraz gezecez gelmeden sizlerede bakayım dedim
sara
seray
mood
kisell
yeşil
nikolay
hürr
hacer
başak
eranayefe
hatice
duman
cevo
pınar
dolunay
karacal
ve unuttuğum varsa diğer kızlar hepinize selam olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah
Merhabalar 36 yaşında, 7 yaşındaki dünya tatlısı kızına kardeş isterken sonu hüsranla sonuçlanan bir üçüz gebeliğin ardından 2 yıl geçmesine rağmen hala korkudan cesaret edemeyen bu hatunu aranıza kabul eder misiniz acep
kıskançevet yeğeni ama hiç erenaya benzememiş ne kadar şeker maaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eroş mu gelmişş niye gelmiş yavvvvv
vay vay vay vay vayy aman Yarabbimmmmmmmm nasıl şımarsammmmmmmben sen yokken kkde oyun oynuyodum bulmaca çözüyodum faceye takılıyodum gazete okuyodum tv izlerdim yazın pikniklere gidiyordum
ama senle beraber hayatıma bi renk bi ahenk geldi
ee anlat bakalım tatlım o zaman sen kimsin nesin necisin
kaç yıllık evlisin neden bebkin olmuyor[/QUOTE
Anlatırım tabiki;
konyadan bir hatunum, çalışırım cumartesileri bile hemde
bir kızım var Allah'ım onu korusun güneş gibi sapsarı, 7 yaşında, okumayı öğrendikk :)
2 yıl önce dedik artıkın vaktidir,
Ama velakin olmadı,
çok kötü sonuçlandı,
nasıl olduysa üçüz gebelik olmuş,
ee ne iyi ya dedik önce biz bir istedik Allah'ım 3 verdi,
Ama 2 hafta içinde ikisi birbirinden ayrılmadı, bir sürü aşamadan geçtim ki hatırlaması bile korkunç benim yaşadıklarım değilde onları kurtarma çabası kararsızlıklar o yöntemi uygulasan diğeri gidecek, bu yöntem şu bu derken doktorlar, en sonunda hayati tehlike oluştu anne için alacaz dediler, yok dedim, beklerim ama olmadı zamanla kötüleştim ve onları kaybettim...
ama iç çamaşırların kararacak haberin olsunn
her defasında yenilemene gereke yok bir kere yak 2-3 ç.orba kaşığı çörek otunu kapaklı bi kaba koyy
banyonda dursun girdikçe kullanırsınnn
ayrıca temizlemeye uğraşıp tahriş etme tamamen temizlenmiyomuş cildin her lavaboya girdiğinde ez elinle sürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?