Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kim onlar üniv kızlarmı yoksam
ayy ne güzel gitte lafla
kesinlikle eminim ki memnu arapça bir kelime
herkezle de iddiaya girerim,o lugatla bile
dettttttt,gelmiyim yanına,şimdi ben seni pataklıııciiiiiiiiiiiimmmm
evet kardeloşta gitmiş.

kuzum kocan evde yokmu senin.

ben 1e geliyodu klaktım
şu an tık yok

eyvallah demeden çıkılmaz bizde yavrum,diğer topicde bi arkadaşın doğum günüsü girmişti,onu yazıp geldim

Menea--Yemneu--Men'an--Fehüve maniun--Ve zake memnuun.....Sonundaki "un" tenvin bu arada.....sülasiden ismi mef'uldur.Meniğ olunmuş,yasaklanmış manasınadır..Kesinlikle Arapçadır....

Menea--Yemneu--Men'an--Fehüve maniun--Ve zake memnuun.....Sonundaki "un" tenvin bu arada.....sülasiden ismi mef'uldur.Meniğ olunmuş,yasaklanmış manasınadır..Kesinlikle Arapçadır....

sonuçta osmanlıcada arapçayla bağlantılı değilmidir
asıl dilimiz

hayırlı geceler tatlım bende çıkıyorum şarjım bitiyoken gidiyim yoksam bi da takarım gitmem 2 saat

kıs yeşillllll burdasın ama yoksunnn geçmişemi daldın bende okudum zorla bitirdim walla dün akşam bayağ eğlenmişler bu karılar...çok tatlılar yaaa oyyyy canlarım benim hepinizi çok seviyorummmmm

kızzzzzzz hamişler uyuyo heralde valla yeşilde kayboldu gitti
yok kıs uyumadıydımda birden bi fena oldum akşam pat diye çıkıverdim kusura bakmayın sizde ohh ne güzel eğlenmişsiniz maşallahhh
Yeşilim naberrr nasılsın cnmm?

kıs yeşillllll burdasın ama yoksunnn geçmişemi daldın bende okudum zorla bitirdim walla dün akşam bayağ eğlenmişler bu karılar...çok tatlılar yaaa oyyyy canlarım benim hepinizi çok seviyorummmmm

serayım kuzum evet valla geçmişe daladım ohhh kızlar ne eğlenmiş bi güzelde daya yemişler papatyadanda neyse biz sıyırdık dayaktan şimdilik kıs koyulaşmış testin ayy kıs git şu kan testine meraktan çatlicam burda ben yaaa

he kıss iyi eğlenmişler walla...kan testini akşam yaptırıcam bi mani çıkmazsa bak resmi koyuyomEki Görüntüle 348253 Eki Görüntüle 348254

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…