he kıss iyi eğlenmişler walla...kan testini akşam yaptırıcam bi mani çıkmazsa bak resmi koyuyomEki Görüntüle 348253 Eki Görüntüle 348254
kıs anam baya koyu bu belli bu test
serayım hemen kan testi sonucunu haber ver bana tamammı bi yolunu bulbenimde böle ilk yaptığımda silikti sonradan koyulaşmıştı test hadi inşallahhh hamişsin
tmm cnmm yolunu bulmaya calışırımmm artık...bulamasamda sabaha yazarım sonucu....sonradan koyulaşınca geçerli olmuyo die duyuodum hep ama ilk yaptıgım nie koyulaşmadı...onu düşününcede garip gelio ...ne bilim walla yeşilim karman çormanım işte...ben yemeğe gidiomm gelirim yine çok öptüm seni..
he kıss iyi eğlenmişler walla...kan testini akşam yaptırıcam bi mani çıkmazsa bak resmi koyuyomEki Görüntüle 348253 Eki Görüntüle 348254
merdesiniz sizyine kimse yok
tamam tatlım afiyet olsun sana
zaten silik çizgi yokmuydu canım sonradan olmadı yani bazı testler de 10 dk bekleyin yazıyor
sen hiç kafanı karıştırma canım kan testini yaptır bi bakalım görcez ozaman ne olduğunu
sende öpüldün kuzum koccamannnn
sarayım hayırlı olsun tatlım hamişsin sanırım ne güzelll
gündüzleri burda kimse olmuyomu yaaaa akşam mı buluşuyosunuz bir haber verin de özledim sizi
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118: MAAAŞALLAH canımmm İNŞALLAH kan testinde de güzel sonuçlar alırsın hayırla.
seray kuzum yedinmi yemeğini
yedimmmmmpek sevmiom ama bezelyeydi yedim işte zorlada olsa
bende çok sık acıkıyorum ama canım bişey istemiyorrr
öyle oluyor evet ama yemen lazım biliosun bunuda...zorla biraz kendini...iyi beslenmen lazım
günaydın saracımmm nasılsın?
günaydın saracım sabahları günaydın diyip kaçıyon hehe
iyiyim canım sen nasılsın asıl yap şu kan testini ve sonucunu muhakkak yaz tamam mı
canım çalıştığım için fırsat buldukça geliyorum ama öğleden sonra izin aldım evdeyim akşama misafirlerim gelecek hazırlık yapacam
walla bilmiom myhosum temennim o bakalım kan testi verecek cevabı...adet oldum ben ondan sonra test yaptım myhosum böle cıktı kısa sürdü ama adetim bakalım nolcak...Allah herkese nasip etsin inşallah...walla topik geceleri coşuo bende olamıom çünkü internet hakkım bitti cepten giriom çünkü..
kızlar akşama misafirlere yapacağım hazırlığı yazayım
damla çikolatalı üzeri pudingli portakallı pasta
elmalı kurabiye
mahlepli çörek
milföy hamurundan börek
patates salatası
çerez
meyva
çayı kahveyi saymıyorum
yeterli dimi :26::26::26::26::26::26::26::26:
myhosum merhaba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?