Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

söölemez çünkü vajii gizlii

sende dövdün herkesi
ne gizliiiiiii anlamadımmmm
geçmiş olsun papatya
bende de pıhtılaşma var biliyo musun,her gün iğne vuruyorum ben kendime
canım çok geçmiş olsun nsl öğrendin pıhtılaşma olduğunu? düşüğün varmıydı geçmişte? aman ihmal etme iğnelerini. ALLAHa emanet olun
bence deeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:124:

eroşumm nazommmm papoşum sizi seviyommmmm
bizde seniiii
ben uslu başlı bi insandım benide yoldan çıkarttınız yada yoldan çıkmaya meyilim varmış
amannnnn çıkalı yoldan yandan yanda:118::118::118: hayatım boyunca uslu başlı sıkıldım

bende hep içimde ukdedir bi çılgınlık yapsaydım bari diye ama yinede ağırlığımdan hanımlığımdan ödün veremiyom ama keşke biraz rahat şen şakrak bi insan olabilseydim en azından utangaçlığım olmasaydı

atışalımm ben varımmmmmmmm

tatlım benm lugatta ööle yazıyodu:44:
aslında memnu zaten arapça bi kelime,osmanlıca değil ve bence lugatını değiştir

üç kimyasal gebeliğim var canım benim,kanda görülüp,kese oluşmadan kaybolan bebeklerim yani
ben kendi çabalarımla test yaptırdım
aminnnnnnn,hepimiz tüm anne ve bebekler ve anne adayları ALLAHA EMANET
nazoşum,erenaycım görüşürüz kızlarrrrr

bebek yapma çalşmaları yani tatlım

semtini falan söylerse kim olduğunu anlarlar diye i

hımmmm doğru fazla bilgi vermemk lazım buralarda. ben de tokatıma karşılık nsl cvp vermes diorum. çünkü şu ana kadar bütün tokatlarımın cvbını almıştım.
ayyy yan komşu kız kaynıo lak lak yapıolar sesleri gelio. kapılarını vurup koltuklarına uzanasım var. öle laflıyasım onlarla. nsl kaynatıolar.

görüşürüz canım iyi gecelr

aslında memnu zaten arapça bi kelime,osmanlıca değil ve bence lugatını değiştir
bak netten osmanlıca yazıyorrr
lugatımm son seriiiii değüştürmemm tekrar bakayım belkim yanlş hatırlıyorum ama
osmanlıca kelime olduğu kesin

bebeğin olmasa döverdim senii

kim onlar üniv kızlarmı yoksam
ayy ne güzel gitte lafla

gelmedide ben yavaştan yerimi hazırlıyom pattanak çıkmıyım diye
hmm doğru haklısın anca yavaş yavaş hazırlık yapılır benm koca da gelcek ama ben bugün kendi pc den girdim o yüzden rahatım
sen yavaştan git kocan aradımı ekmek alsın valla karnım çok aç
krem peynir ve zeytinli ekmek yemek istiyom

valla şimndi aradı ekmek neskafe varmı diye

canım bende de aynı inatla araştırıorum ama bulamadım henüz. birsürü kan verdimmm bir sürüüü. sadece şimdilik kalbimden ve rahim içinde çıkan 3cmlik çikolata kistimden huylanıyorum. oda engelleyebiliomuş tutunmayı. kadındoğumcuda bi araştırır dimi sinir adam. adam dediğim dedeymiş bu arada şokkkk oldumbugün. okadar genç duruoki kocamdan bile genç duruo. adama utanmasam sıırrınız ne diyecektim. gözümü alamadım şaşkınlıktan adamdan.

kim onlar üniv kızlarmı yoksam
ayy ne güzel gitte lafla

bi tanesinin sesi olgun teyze gibi ama kahkahalar havada uçtu. Maaşallah neşeri süperdi. utanmasam giderdimde yabancı biri gelince ortamın ambiansını mahvederdim. rahat olamazkardı. ben de kös kös bakıp eve utanarak dönerdim. bak gitmiş kadar oldum

anaaaaaaaa herkescikler kaçmış. saat 1 olmuş ne ara oldu. çok keyifliydi muhabbet. ben de esnemişken uyusammı başakcım. sen ne durumdasın uykun var mı?

anaaaaaaaa herkescikler kaçmış. saat 1 olmuş ne ara oldu. çok keyifliydi muhabbet. ben de esnemişken uyusammı başakcım. sen ne durumdasın uykun var mı?
evet kardeloşta gitmiş.

kuzum kocan evde yokmu senin.

ben 1e geliyodu klaktım
şu an tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…