ne gizliiiiiii anlamadımmmmsöölemez çünkü vajii gizlii
sende dövdün herkesi
canım çok geçmiş olsun nsl öğrendin pıhtılaşma olduğunu? düşüğün varmıydı geçmişte? aman ihmal etme iğnelerini. ALLAHa emanet olungeçmiş olsun papatya
bende de pıhtılaşma var biliyo musun,her gün iğne vuruyorum ben kendime
bizde seniiiibence deeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:124:
eroşumm nazommmm papoşum sizi seviyommmmm
amannnnn çıkalı yoldan yandan yanda:118::118::118:ben uslu başlı bi insandım benide yoldan çıkarttınız yada yoldan çıkmaya meyilim varmış
kocan gelmediki dahaaaaaaaaaaaaaaaaben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler HOŞÇAKALIN
bebek yapma çalşmaları yani tatlımne gizliiiiiii anlamadımmmm
haklısın orası öyle ama az para değil bu iiş özellerde. Allah hayırlısını versin hepimize İNŞALLAH
işte bizde sessiz kaldık ne olduğunu anlayamadık aman boşver vardır bundada hayır
ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler HOŞÇAKALIN
ne gizliiiiiii anlamadımmmm
canım çok geçmiş olsun nsl öğrendin pıhtılaşma olduğunu? düşüğün varmıydı geçmişte? aman ihmal etme iğnelerini. ALLAHa emanet olun
bizde seniiii
amannnnn çıkalı yoldan yandan yanda:118::118::118:hayatım boyunca uslu başlı sıkıldım
aslında memnu zaten arapça bi kelime,osmanlıca değil ve bence lugatını değiştiratışalımm ben varımmmmmmmm
tatlım benm lugatta ööle yazıyodu:44:
ne gizliiiiiii anlamadımmmm
canım çok geçmiş olsun nsl öğrendin pıhtılaşma olduğunu? düşüğün varmıydı geçmişte? aman ihmal etme iğnelerini. ALLAHa emanet olun
bizde seniiii
amannnnn çıkalı yoldan yandan yanda:118::118::118:hayatım boyunca uslu başlı sıkıldım
kocan gelmediki dahaaaaaaaaaaaaaaaa
bebek yapma çalşmaları yani tatlım
semtini falan söylerse kim olduğunu anlarlar diye i
aslında memnu zaten arapça bi kelime,osmanlıca değil ve bence lugatını değiştir
üç kimyasal gebeliğim var canım benim,kanda görülüp,kese oluşmadan kaybolan bebeklerim yani
ben kendi çabalarımla test yaptırdım
aminnnnnnn,hepimiz tüm anne ve bebekler ve anne adayları ALLAHA EMANET
nazoşum,erenaycım görüşürüz kızlarrrrr
bak netten osmanlıca yazıyorrraslında memnu zaten arapça bi kelime,osmanlıca değil ve bence lugatını değiştir
kim onlar üniv kızlarmı yoksamhımmmm doğru fazla bilgi vermemk lazım buralarda. ben de tokatıma karşılık nsl cvp vermes diorum. çünkü şu ana kadar bütün tokatlarımın cvbını almıştım.
ayyy yan komşu kız kaynıo lak lak yapıolar sesleri gelio. kapılarını vurup koltuklarına uzanasım var. öle laflıyasım onlarla. nsl kaynatıolar.
hmm doğru haklısın anca yavaş yavaş hazırlık yapılır benm koca da gelcek ama ben bugün kendi pc den girdim o yüzden rahatımgelmedide ben yavaştan yerimi hazırlıyom pattanak çıkmıyım diye
hmm doğru haklısın anca yavaş yavaş hazırlık yapılır benm koca da gelcek ama ben bugün kendi pc den girdim o yüzden rahatım
sen yavaştan git kocan aradımı ekmek alsın valla karnım çok aç
krem peynir ve zeytinli ekmek yemek istiyom
üç kimyasal gebeliğim var canım benim,kanda görülüp,kese oluşmadan kaybolan bebeklerim yani
ben kendi çabalarımla test yaptırdım
aminnnnnnn,hepimiz tüm anne ve bebekler ve anne adayları ALLAHA EMANET
nazoşum,erenaycım görüşürüz kızlarrrrr
yok deseydin keşkevalla şimndi aradı ekmek neskafe varmı diye
kim onlar üniv kızlarmı yoksam
ayy ne güzel gitte lafla
evet kardeloşta gitmiş.anaaaaaaaa herkescikler kaçmış. saat 1 olmuş ne ara oldu. çok keyifliydi muhabbet. ben de esnemişken uyusammı başakcım. sen ne durumdasın uykun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?