Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kop annem kop eroş böyle işte napçan kabbullendim onu bööle
topikinizin gelgit akıllı papoşu:118:

canım evet doğru görmüşsündür. tam tedaviye başlamadan düşürdüm yine tutunamayan bi bebişimi. derdime derman arıyodum topiclerde. dünya küçük orda da görmüşsün beni:)). testini yaptırdım şükür temiz çıktı. ama neden bilemedik hala

eee osmanlıca bilgin varda neden kullanmyon?? cahilliktenn
her dediğimiz kelimeye bu ne bu ne diye niye soruyonn
ayrıca bu konuyla osmanlıc ane alaka

evet aşılamaya dönmüştü yumurtam erken çatladı diye
inşallah pozitif olsunda dr işi kolay sen şimdiden yine araştır hangi dr lar iyi diye

eee osmanlıca bilgin varda neden kullanmyon?? cahilliktenn
her dediğimiz kelimeye bu ne bu ne diye niye soruyonn
ayrıca bu konuyla osmanlıc ane alaka
iyi de memnu osmanlıca bi kelime cahil kankimm

ayrıca ben ne zaman sormuşum kelimelerinizi sorduysam bilem hangisi osmanlıcaydı:44:

kız hoşgeldin nassın sen bakiimmmm

kelime anlamı yasakmış tospaaaa
görgüsüz bilgisiz çirkef seniii

a.s canım hoşgeldin güzel anne

Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk)demektir vikipedide yazıyor
hoşbulduk kızlarrrrr
osmanlıca da senle aşık atabilirim başakcım,gel bi yarışalım
memnu yasak dimek bi kerem

geçmiş olsun papatya
bende de pıhtılaşma var biliyo musun,her gün iğne vuruyorum ben kendime

evet aşılamaya dönmüştü yumurtam erken çatladı diye
inşallah pozitif olsunda dr işi kolay sen şimdiden yine araştır hangi dr lar iyi diye

manyak herifler o zaman tedavi gerçekleşmedi die para almıyacaklardı. aşılamayıda yapıp olumlu olursa para alacaklardı. kendi hataları. siz tüp die anlaştınız. sıkı takip etmeleri gerekio. kısmet biliorum Allahın hikmeti ama bu işte doktor elide önemli. benide sıkı takip etmiolar Allahım senin kısmetin ver rabbimmm

bence deeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:124:

eroşumm nazommmm papoşum sizi seviyommmmm

işte bizde sessiz kaldık ne olduğunu anlayamadık aman boşver vardır bundada hayır

ben uslu başlı bi insandım benide yoldan çıkarttınız yada yoldan çıkmaya meyilim varmış
bence meylin vamış nazom yoksam bu yaştan sonra kolay kolay değişmez insan sadece içindeki şeyler meydana çıkabilir.

bu yaştan sonra dediysem yanlış anlama bi çam daha devirmek istemem yaş konusunda
yani belli bir yaştan sonra demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…