topikinizin gelgit akıllı papoşu:118:kop annem kop eroş böyle işte napçan kabbullendim onu bööle
selam kızlarrrr
herkeze neşeli geceler
papatya seni görmüşken sorayım canım,atladım mı acaba diye düşündüm,kan pıhtılaşması topiğine yazdığını gördüm,ben de düşük yapıyorum mu ne yazmıştın,ben yanlış mı okudum,yanlış mı anladım canım?
elimde osmanlıca lugat mevcut ve osmanlıca kitap okuyorum bundan dolayı bol bol kelimelerin anlamlarına bakıyorum ve bundan kaynaklanan durum dolayısıyla da bol bol osmanlıca kelime bilgim var.
ne çok uzun bi cümle kurdurdun bana
güle güle ii uykularrr canımmışıl mışıl uyuyun
fshmız aynıymış benim 10.04 neden yarım kalmıştı? aşılamaya çevirdiler demiştin?
ben içerimmm
saç değil canım bilek gücüve bi güsel şamar :)) ya ben bu tokat yiyen suçlumsu top kafayı çok sefiommm
hangi semttesin başak. ne büyük şehir ya ben çok korkuom istanbuldan
jimer mi neymiş orayı dediler canım bide acıbademi. ama ben devlette bulursam ii bitane o da olur yaniama tabi sonuca bağlı
bi kaç anlamı olabilir tabiii
iyi de memnu osmanlıca bi kelime cahil kankimmeee osmanlıca bilgin varda neden kullanmyon?? cahilliktenn
her dediğimiz kelimeye bu ne bu ne diye niye soruyonn
ayrıca bu konuyla osmanlıc ane alaka
tam bize göresin papoşşştopikinizin gelgit akıllı papoşu:118:
söölemez çünkü vajii gizliiankaralı sen nerde oturuosun ankarada??çabuk cvp ver
yokk küsmem bunu için öğrenmiş oldukkhadi senin dediğin gibi olsun gider ayak küs gitmeyeyim
kız hoşgeldin nassın sen bakiimmmm
kelime anlamı yasakmış tospaaaa
görgüsüz bilgisiz çirkef seniii
hoşbulduk kızlarrrrra.s canım hoşgeldin güzel anne
Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk)demektir vikipedide yazıyor
osmanlıca da senle aşık atabilirim başakcım,gel bi yarışalımelimde osmanlıca lugat mevcut ve osmanlıca kitap okuyorum bundan dolayı bol bol kelimelerin anlamlarına bakıyorum ve bundan kaynaklanan durum dolayısıyla da bol bol osmanlıca kelime bilgim var.
ne çok uzun bi cümle kurdurdun bana
topikinizin gelgit akıllı papoşu:118:
canım evet doğru görmüşsündür. tam tedaviye başlamadan düşürdüm yine tutunamayan bi bebişimi. derdime derman arıyodum topiclerde. dünya küçük orda da görmüşsün beni:)). testini yaptırdım şükür temiz çıktı. ama neden bilemedik hala
bence deeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:124:amannnn ne demek se o demek. yerki gönüllerimiz memnu ossunnn kıslarrrrr:119:
evet aşılamaya dönmüştü yumurtam erken çatladı diye
inşallah pozitif olsunda dr işi kolay sen şimdiden yine araştır hangi dr lar iyi diye
tam bize göresin papoşşş
biz akıllı insan sevmiyoss
tam bize göresin papoşşş
biz akıllı insan sevmiyoss
bence deeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:124:
eroşumm nazommmm papoşum sizi seviyommmmm
manyak herifler o zaman tedavi gerçekleşmedi die para almıyacaklardı. aşılamayıda yapıp olumlu olursa para alacaklardı. kendi hataları. siz tüp die anlaştınız. sıkı takip etmeleri gerekio. kısmet biliorum Allahın hikmeti ama bu işte doktor elide önemli. benide sıkı takip etmiolar Allahım senin kısmetin ver rabbimmm
atışalımm ben varımmmmmmmmhoşbulduk kızlarrrrr
osmanlıca da senle aşık atabilirim başakcım,gel bi yarışalım
memnu yasak dimek bi kerem
okii tatlım yarın gece burda olkıslar benim çıkmam gerek kuzenle ilgileneyim accıkk,kendinize iyi bakınn ,,iyi geceler
bence meylin vamış nazom yoksam bu yaştan sonra kolay kolay değişmez insan sadece içindeki şeyler meydana çıkabilir.ben uslu başlı bi insandım benide yoldan çıkarttınız yada yoldan çıkmaya meyilim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?