onlari bilgisayarinda bi klasor yap ona kaydet.resmin uzerine gel sag tikla farkli resmi farkli kaydet de olusturdugun klasore kaydet sonrada eklenti ekleden ekleyebilirsin buraya
ksel bugün dr a gidecekti naptı acaba?:44:
he yaaa naptiki acep..? yesilim kan verdim yarin ogleden sonra cikacakmis..kismet bakalim ne olacak
kızlar cnm çok sıkkın kardeşime üzüldüm
sağol şekerim bilgilerin için mersi kıs naber kocişin yokmu taglım?
kızlar cnm çok sıkkın kardeşime üzüldüm
hayrola canimmm nolduuu...?
yesilim esimin cebinden girdim alir birazdan elimden kacabilirim heran bilginiz olsun...raporunu ver bakalim dedi istedigimde yaaa :))) hemende verdi :)))
onlarda alıştı artıkın canım
neyse buda bişey en azından yarın öğreneceğini biliyorum artık çatlamam fazla ama yinede azcık meraktanböyle olabilirim
hayırdır hurremcim kardeşine ne oldu önemli bişey değildir inşallahhh
bugün dktra gittiler kötü haber aldı dktr kese boş görünüyo demiş sağlıklı bi gebelik değilmiş
bugün dktra gittiler kötü haber aldı dktr kese boş görünüyo demiş sağlıklı bi gebelik değilmiş
yaaaa belkide yanlis gormusturr baska bi doktorada gitsinn..Allahim insallah yanlis gormustur dr...dualarim sizlerle cnmm...
hadi yaa çok üzüldüm gerçekten kaç haftalıktı o en son ne zaman gitmişti dra ?
hakkında hayırlısı olsun üzmesin kendini benimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum her işte bi hayır vardır
Allah sabır versin
yaaaa belkide yanlis gormusturr baska bi doktorada gitsinn..Allahim insallah yanlis gormustur dr...dualarim sizlerle cnmm...
ben cikiom canlarrr. opuyom hepinizi...tlf istiyo kocisimm...tekrar gecmis olsun hurremcimm..herseyin hayirlisi olsun...6.5 haftalikti demi..uzulmesin bak beterin beteri var ben 5.5 aylikti bebegimi dusurdugumde...( hem daha net biside yok demi..sole kardesine bise olsada uzulmesin ornek ver ona bizleri ...nese gorusuruzz ..belki tekrar gelirim verirse tlfnu
sağol cnm ya 8 haftalık en son 6 haftalıkken gitmişti dktra o zaman bişi yoktu öyle herşey allahın takdiri hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?