Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

onlari bilgisayarinda bi klasor yap ona kaydet.resmin uzerine gel sag tikla farkli resmi farkli kaydet de olusturdugun klasore kaydet sonrada eklenti ekleden ekleyebilirsin buraya

sağol şekerim bilgilerin için mersi kıs naber kocişin yokmu taglım?

kızlar cnm çok sıkkın kardeşime üzüldüm

hayrola canimmm nolduuu...?
yesilim esimin cebinden girdim alir birazdan elimden kacabilirim heran bilginiz olsun...raporunu ver bakalim dedi istedigimde yaaa :))) hemende verdi :)))

hayrola canimmm nolduuu...?
yesilim esimin cebinden girdim alir birazdan elimden kacabilirim heran bilginiz olsun...raporunu ver bakalim dedi istedigimde yaaa :))) hemende verdi :)))

onlarda alıştı artıkın canım
neyse buda bişey en azından yarın öğreneceğini biliyorum artık çatlamam fazla ama yinede azcık meraktan böyle olabilirim

onlarda alıştı artıkın canım
neyse buda bişey en azından yarın öğreneceğini biliyorum artık çatlamam fazla ama yinede azcık meraktan böyle olabilirim

he walla alistilarr:))) bende ayne ole olabilirim..kasigima ve belime agri girio suanda stres yaptim belki ondandir...bi garip hissediom kendimi yaaa..

bugün dktra gittiler kötü haber aldı dktr kese boş görünüyo demiş sağlıklı bi gebelik değilmiş

hadi yaa çok üzüldüm gerçekten kaç haftalıktı o en son ne zaman gitmişti dra ?
hakkında hayırlısı olsun üzmesin kendini benimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum her işte bi hayır vardır
Allah sabır versin

ay kızlar ya çok geç gidio sinir oldum ben tabletden yazıyom çok zor oluyo walla kusura bakmayın anca

bugün dktra gittiler kötü haber aldı dktr kese boş görünüyo demiş sağlıklı bi gebelik değilmiş

yaaaa belkide yanlis gormusturr baska bi doktorada gitsinn..Allahim insallah yanlis gormustur dr...dualarim sizlerle cnmm...

sağol cnm ya 8 haftalık en son 6 haftalıkken gitmişti dktra o zaman bişi yoktu öyle herşey allahın takdiri hayırlısı olsun inşallah

ben cikiom canlarrr. opuyom hepinizi...tlf istiyo kocisimm...tekrar gecmis olsun hurremcimm..herseyin hayirlisi olsun...6.5 haftalikti demi..uzulmesin bak beterin beteri var ben 5.5 aylikti bebegimi dusurdugumde...( hem daha net biside yok demi..sole kardesine bise olsada uzulmesin ornek ver ona bizleri ...nese gorusuruzz ..belki tekrar gelirim verirse tlfnu

yaaaa belkide yanlis gormusturr baska bi doktorada gitsinn..Allahim insallah yanlis gormustur dr...dualarim sizlerle cnmm...

inşallah öyledir cnm 2 tane dktra gittiler ikiside aynı şeyi söylemiş sağol cnm haftaya cumaya belli olcak 9 haftalık olunca bakalım demi,ş dktrrr

grşrüz cnm sağolasın söyledim hayatım sizleri ama işte üzülüyo çokkk tmm verirse gelll

sağol cnm ya 8 haftalık en son 6 haftalıkken gitmişti dktra o zaman bişi yoktu öyle herşey allahın takdiri hayırlısı olsun inşallah

canım 6 haftalıkken anlamamışmı boş gebelikmi değilmi diye 6. haftada dr kalp atışını duymaya çağırıyor normalde bence başka bi dr a daha gitsin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…