Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyse cnm yarın grşrüz ben çıkıom benimki çağırıo onunla ilgilencekmişim biraz öyle dio kıskandı bizi napçan kociş işteöptüm kocaman kendine iyi bak

Been geeldiim selam kızlaaar aa 2 kişimi var sadece bende kalabalık bekliyodum nereye gitmiş millet yaahu? Nanılsın hurrcum nasılsın kselcim bebişden ne haber? 5 haftalıkmı oldu şimdi bıdığımız allah bağışlasın darısı bizlerinde başına iinşallaaah

bengisucum hoşgeldin cnm seninlede konuşmak isterdim ama çağırıo kıskancım kocişim benim neyse yarın sabah görşürüz gelirsen topiğe senide öptüm kocamannnnnnnnnnnnn ay benimkine bak ya beni öp sadece dio hayret bişi, yaaaaaaaaa kıskanç herif hade bayyyyyy.............

hoşgeldinn canımmm iyiyim bugün sonunda doktora gidebildim :)) keseyide gördüm artık sıra kalp atışlarını duymakta... 4+5 günlük :))
sen nasılsın bu arada ??

sen yazılanları kocişinemi okutuyon kız nerden biliyo bizi öptüğünü neysem kıskanır tabi bulmuş senin gibim gacıyı önemli diil canım çık sen yarın konuşuruz bizde film izlerken daha başında kocişim uyuya kaldı ben filmimi izledim dedim bi bakayım kuzularıma dedim geeldiim hayret bugün sakin topik yoğun olurdu bu zamanlarda hadi hoşçakal canım kocişinle ilgilen sen öpüldün

hoşgeldinn canımmm iyiyim bugün sonunda doktora gidebildim :)) keseyide gördüm artık sıra kalp atışlarını duymakta... 4+5 günlük :))
sen nasılsın bu arada ??

aa 2 günün lafınımı yapıyon banaa noolmuş sankim 2 gün eksik söylediyseem neysem şaka biyana allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım canım benim gerçekten senin için çok seviniyorum zoru başardınız bu arada bende kocişe arada pekmez içiriyodum dün keçi boynuzuda aldıydım pazardan kaynattım bugün sabah 1 kaşık pekmez içirdim öğlen yarım bardak kürünü zor içti akşamda yemekten önce 1 bardak daha içti güya yatarkende 1 kaşık pekmez içirmeyi düşünüyodum sızınca kaldı oda neysem aşırı yükleme yapmayak en iyisi neysem yeterince içti bugün daha ne olsun bunada şükür kürünü zar zor içti bide yaa sevmedi midesini bi tuhaf yapmış pekmezi daha iyiymiş halbuki suyunu içmesi daha kolay

kızlarr merhabalarrrr ay ösledim sizleriii yawww

kselcimmm cnmm allah tamamına erdirsinnnn darısı başımıza diyelim artıkkk

nasılsınız görüşmeyeliiii bakalımmmmm dierleri nerdeeee yaa bizim grup eksik

canım benim ya adamcağıza o kadar yüklenme sadece tek çeşit bişey yedir yada içir. sıkma kocacığını öyle stres yapar adam daha kötü olur kuzumm

anam o nasıl misafir öyle paşa torunumu geliyoo

daha ne olacak
ellerine sağlıkkkkkk

hayırlı akşamlar kızlar ekip toplanmış sevndm ama nazo neden ihmal ediyor bi kaç gündür bizi.
bizden önemli misafirimi var sanki.

modd cumm keyfin yerinde Allah daim ettirsin kuzum

bengicimm sen de gelmiyorsun bi kaç gündür annem dövcemseniiiiiiii

kselcimm sen nasılsın bakalım göbeğin büyüdümü

hee yaa dumanım boşlamışlar topiği kaçaklar noolcak halvettelermi diycem ama bu gecede halvet yapılmaski bizde yapamadık oyüsden
aaaaa kııız ama sultan süleyman özellikle perşembeleri girmiyomu halvete aaaa bak bende bugün sevap sanıyosum yoksa yasakmıymışş

aa moodum gelmiş hoş geldin nerelerdeydin kız görüşemiyoz bayadır
canım benim ya adamcağıza o kadar yüklenme sadece tek çeşit bişey yedir yada içir. sıkma kocacığını öyle stres yapar adam daha kötü olur kuzumm

yaa içirebildiğim kadar içiriyom işte canım kocişim ve spermenlerimis süüüüpaydırmen(örümcek adamla süpermen karışımı bişey) olsun diyee yok kız stres yaptırmam ben merak etme bu arada 8.günümdü bugun yarın 9. pazar memlekete gidicem ben perşembeye falanda anca dönerim yumuşlama dönemini kaçırırsam çok üzülücem yaa okadarda kürleri kullanıyoz bu ay ikimizde umarım boşa gitmez kaçıncı gün yumurtlarımki acabaa? :18: bi ovulasyon testi almak lazım sanki

cnmm nasılsınn allaha şükür idare ediyorummm bende

hşbldm gülümmm görüşemedik wallaa nasılsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…