neyse cnm yarın grşrüz ben çıkıom benimki çağırıo onunla ilgilencekmişim biraz öyle dio kıskandı bizinapçan kociş işte öptüm kocaman kendine iyi bak
Been geeldiim selam kızlaaaraa 2 kişimi var sadece bende kalabalık bekliyodum nereye gitmiş millet yaahu? Nanılsın hurrcum nasılsın kselcim bebişden ne haber? 5 haftalıkmı oldu şimdi bıdığımız allah bağışlasın darısı bizlerinde başına iinşallaaah
bengisucum hoşgeldin cnm seninlede konuşmak isterdim ama çağırıo kıskancım kocişim benim neyse yarın sabah görşürüz gelirsen topiğe senide öptüm kocamannnnnnnnnnnnnay benimkine bak ya beni öp sadece dio hayret bişi, yaaaaaaaaa kıskanç herif hade bayyyyyy.............
hoşgeldinn canımmm iyiyim bugün sonunda doktora gidebildim :)) keseyide gördüm artık sıra kalp atışlarını duymakta... 4+5 günlük :))
sen nasılsın bu arada ??
selam kızlaar.... noldu böyle buraya pek sessiz sakin bu aralar...
aa 2 günün lafınımı yapıyon banaa noolmuş sankim 2 gün eksik söylediyseemneysem şaka biyana allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım canım benim gerçekten senin için çok seviniyorum zoru başardınız bu arada bende kocişe arada pekmez içiriyodum dün keçi boynuzuda aldıydım pazardan kaynattım bugün sabah 1 kaşık pekmez içirdim öğlen yarım bardak kürünü zor içti akşamda yemekten önce 1 bardak daha içti güya yatarkende 1 kaşık pekmez içirmeyi düşünüyodum sızınca kaldı oda neysem aşırı yükleme yapmayak en iyisi neysem yeterince içti bugün daha ne olsun bunada şükür kürünü zar zor içti bide yaa sevmedi midesini bi tuhaf yapmış pekmezi daha iyiymiş halbuki suyunu içmesi daha kolay
hee yaa dumanım boşlamışlar topiği kaçaklar noolcakhalvettelermi diycem ama bu gecede halvet yapılmaski bizde yapamadık oyüsden
ya burası gündüzleri bomba bi topikti ilk zamanlar şimdi bombalar akşamları patlıyooo hep bu başağın part time işi yüzünden
anam o nasıl misafir öyle paşa torunumu geliyookızlar akşama misafirlere yapacağım hazırlığı yazayım
damla çikolatalı üzeri pudingli portakallı pasta
elmalı kurabiye
mahlepli çörek
milföy hamurundan börek
patates salatası
çerez
meyva
çayı kahveyi saymıyorum
yeterli dimi :26::26::26::26::26::26::26::26:
aaaaa kııız ama sultan süleyman özellikle perşembeleri girmiyomu halvete aaaa bak bende bugün sevap sanıyosum yoksa yasakmıymışşhee yaa dumanım boşlamışlar topiği kaçaklar noolcakhalvettelermi diycem ama bu gecede halvet yapılmaski bizde yapamadık oyüsden
aa moodum gelmiş hoş geldin nerelerdeydin kızkızlarr merhabalarrrr ay ösledim sizleriii yawww
kselcimmm cnmm allah tamamına erdirsinnnn darısı başımıza diyelim artıkkk
nasılsınız görüşmeyeliiii bakalımmmmm dierleri nerdeeee yaa bizim grup eksik
canım benim ya adamcağıza o kadar yüklenme sadece tek çeşit bişey yedir yada içir. sıkma kocacığını öyle stres yapar adam daha kötü olur kuzumm
cnmm nasılsınn allaha şükür idare ediyorummm bendehayırlı akşamlar kızlar ekip toplanmış sevndm ama nazo neden ihmal ediyor bi kaç gündür bizi.
bizden önemli misafirimi var sanki.
modd cumm keyfin yerinde Allah daim ettirsin kuzum
bengicimm sen de gelmiyorsun bi kaç gündür annem dövcemseniiiiiiii
kselcimm sen nasılsın bakalım göbeğin büyüdümü
aa moodum gelmiş hoş geldin nerelerdeydin kızgörüşemiyoz bayadır
yaa içirebildiğim kadar içiriyom işte canım kocişim ve spermenlerimis süüüüpaydırmen(örümcek adamla süpermen karışımı bişey) olsun diyeeyok kız stres yaptırmam ben merak etme bu arada 8.günümdü bugun yarın 9. pazar memlekete gidicem ben perşembeye falanda anca dönerim yumuşlama dönemini kaçırırsam çok üzülücem yaa okadarda kürleri kullanıyoz bu ay ikimizde umarım boşa gitmez kaçıncı gün yumurtlarımki acabaa? :18: bi ovulasyon testi almak lazım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?