canım 6 haftalıkken anlamamışmı boş gebelikmi değilmi diye 6. haftada dr kalp atışını duymaya çağırıyor normalde bence başka bi dr a daha gitsin mutlaka
ben cikiom canlarrr. opuyom hepinizi...tlf istiyo kocisimm...tekrar gecmis olsun hurremcimm..herseyin hayirlisi olsun...6.5 haftalikti demi..uzulmesin bak beterin beteri var ben 5.5 aylikti bebegimi dusurdugumde...( hem daha net biside yok demi..sole kardesine bise olsada uzulmesin ornek ver ona bizleri ...nese gorusuruzz ..belki tekrar gelirim verirse tlfnu
anlamamış yaaa 8. haftaya kadar normal demiş duyulmaması öfffffffffffffffffff sılkıldım bütün gün ağladım kıyamam
yesilim iyisin dimi sen aman iyi ol cnm
anladım canım hayırlısı olsun hakkında ilk bebekmi olacaktı?üzücü bişey çok haklı ama elden bişey gelmiyor malesef
iyiyim canım şimdilik bakalım bizde haftaya gidecez dra kalp atışına bakacaz dedi dr hakkımızda hayırlısını versin rabbim
ewet ilk bebeği olacaktı ama malesef bu gidişle olamıcak heralde napalım cnm bütün teselli vermeye çalıştım ama işte ne kadar
ne kadar çok canı yanıyordur onun şimdi hiçbişey teselli etmez kolay kolay Allah yardımcısı olsun canım inşallah 9. haftada herşey düzelmiş olur benimde ilkti hala içim yanıyor
he yaaa naptiki acep..? yesilim kan verdim yarin ogleden sonra cikacakmis..kismet bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?