Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım 6 haftalıkken anlamamışmı boş gebelikmi değilmi diye 6. haftada dr kalp atışını duymaya çağırıyor normalde bence başka bi dr a daha gitsin mutlaka

anlamamış yaaa 8. haftaya kadar normal demiş duyulmaması öfffffffffffffffffff sılkıldım bütün gün ağladım kıyamam

tamam canım görüşürüz verirse gel tabi

anlamamış yaaa 8. haftaya kadar normal demiş duyulmaması öfffffffffffffffffff sılkıldım bütün gün ağladım kıyamam

anladım canım hayırlısı olsun hakkında ilk bebekmi olacaktı?üzücü bişey çok haklı ama elden bişey gelmiyor malesef

anladım canım hayırlısı olsun hakkında ilk bebekmi olacaktı?üzücü bişey çok haklı ama elden bişey gelmiyor malesef

ewet ilk bebeği olacaktı ama malesef bu gidişle olamıcak heralde napalım cnm bütün teselli vermeye çalıştım ama işte ne kadar

iyiyim canım şimdilik bakalım bizde haftaya gidecez dra kalp atışına bakacaz dedi dr hakkımızda hayırlısını versin rabbim

aman iyi ol cnm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah duyarsın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn......

ewet ilk bebeği olacaktı ama malesef bu gidişle olamıcak heralde napalım cnm bütün teselli vermeye çalıştım ama işte ne kadar

ne kadar çok canı yanıyordur onun şimdi hiçbişey teselli etmez kolay kolay Allah yardımcısı olsun canım inşallah 9. haftada herşey düzelmiş olur benimde ilkti hala içim yanıyor

ne kadar çok canı yanıyordur onun şimdi hiçbişey teselli etmez kolay kolay Allah yardımcısı olsun canım inşallah 9. haftada herşey düzelmiş olur benimde ilkti hala içim yanıyor

ewet cnm ya hemde çok fazlasıyla canı yanıyor ne söylediysem şimdi anlamak istemiyor amin inşallah cnm herşey allahtan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…