Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaaa kııız ama sultan süleyman özellikle perşembeleri girmiyomu halvete aaaa bak bende bugün sevap sanıyosum yoksa yasakmıymışş

valla kuzum pek girmemeye çalışın perşembe gecesi ilişkiye derler pek hayırlı diilmiş galiba ben genelde unuturum hazırlanırım falan hatta bazen sonra kociş demezmi bugün perşembe diye sinir olurum haa bi kere seksüü çamaşırlarımla öyle diyince kalakaldıydım hattaa boşuna hazırlanmışık hakkaten haa o niye hep perşembeleri yapıyoki bi araştırmak lazım benimde bi ara aklıma takıldıydı o

aaaa sizinkide kötü olmuş o kadar hazırlık boşa gitmiş:)) bak gördünmü tarihe bizi yanlış yönlendiriyomuş demekkiiii...

neyse sizi gördüm çıkayım ben şimdi ii geceler hepinizeeee öptüm

hadi ordan yalançıı daha dün akşam 7ye kadar falan hep burdaydım nerdeyse ben bi senle denk gelemedik prinzessinle falan dertleştiydik hattaa hem girdiğinde geçmişe bakmıyon hemde gelmiyon diyon hıh

hadi ordan yalançıı daha dün akşam 7ye kadar falan hep burdaydım nerdeyse ben bi senle denk gelemedik prinzessinle falan dertleştiydik hattaa hem girdiğinde geçmişe bakmıyon hemde gelmiyon diyon hıh
yok kız geçmişte görüyorum ama benle soghbet etmyince gelmiş saymıyorum

ne biliim öyle derler pek hayırlı diilmiş diye mübarek gece ya :26: bu konuda bilgisi olan varmı arkidişler nazemir ablaya bi sormak lazım belkim bilir o tamam canım hoşçakal çok öpüyorum seni

kıslar kocası yanında olan varmııııııı

varda yok yanımda kapsama alanı dışında kendileri 9da sızdı ama çok normal iyi bilem dayandı nöbetten çıktığı halde hiç uyumadıydı bugün afferin kocişie yaa iyi dayanıyo bu arada başakcım uykumu düzene sokmaya çalışıyom artıkın erken yatıp sabahın köründede falan hortluyom artıkın 10-11de yattıysam 4te 5te kalkıyom bi orta durumum olamıycakmı benim yaa neyseki dünkü normaldi 12de yattım 8de kalktım bugünde öyle yaparım artıkın

aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12
sabah 8 süpper tatlım bence bööle devam et

öyle 10da yatıp 5te hortlama normal insanlar gibi ol annem yerim seni

yok kız geçmişte görüyorum ama benle soghbet etmyince gelmiş saymıyorum

Banane kaardeşim topik senin diilmi boşlayıp duruyon ne zaman girsek yoksun dur sende topiğinin başında geldiğimizde hepimizide görürsün böhlece hıh senden çok biz giriyoz zaten asıl sanki sahibi biziz heheh ele geçirdik topiğini

aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12
sabah 8 süpper tatlım bence bööle devam et

öyle 10da yatıp 5te hortlama normal insanlar gibi ol annem yerim seni

kuzum benim öyle oluyo yaa erken yatıpta güzelce aldıysam uykumu zırt pırtta çişe suya uyanırım geri uyuyamıyom sonrada bazen naapiim evet böle devam ettirmeye çalışcam düzenimi gün içinde uykum geldiğindede uyuymamak için zorluyom kendimi artıkın naapalım 8de kalkınca uykum gelmeye başladı bilem kaçarım ben bi ara artıkın

saol canım benim dediğin gibii darısı hepicinizin başınaa.

büyümezmi bebeğim kocaman oldu göbüşümmm haftaya doğurucam ya :)))

kseel papatyaa eliniz armutmu topluyo ayol niye konuşmuyonuz hele ksel iki saatte bi msj atıyon ne işler karıştırıyon bakiim sen yoksam bizi bırakıpta başka topiklerdemi geziyoon papatya yazmıyo bilem bize hiç oralı diil

yok bi geçmişe bakiim dedim 2 sayfa falan sandım ay bitmedi hooop sonn sayfa yaptım. nabersiniz kızlar? bugün çok yoruldum birsürü misafir vardı.

elim armut toplamıyoda kocamın istekleri bitmiyooo.yok çay ister yok yanına bişeyler yemek ister onla ilgilenmekten yazamıyom kuzumm.

yok bi geçmişe bakiim dedim 2 sayfa falan sandım ay bitmedi hooop sonn sayfa yaptım. nabersiniz kızlar? bugün çok yoruldum birsürü misafir vardı.

ben çıkıyom canım gel senide götüriim uyuyup dinlenelim hadi ozaman kocişlerimizin kollarında kaçak hadi senide götürim hatta kselide götüriim mood sende gel başak yalnız kalsın topiğiyle biras hasret gidersin özlemiştir malum girmiyo pek yaa bensiz sohbet etmeyin aklım kalmasın çıkın sizdee neysem kıslar hepiciinizi çoook öpüyorum iyi uykular tatlı rüyalar sizee hoşçakalıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…