hayırlı akşamlar kızlar ekip toplanmış sevndm ama nazo neden ihmal ediyor bi kaç gündür bizi.
bizden önemli misafirimi var sanki.
modd cumm keyfin yerinde Allah daim ettirsin kuzum
bengicimm sen de gelmiyorsun bi kaç gündür annem dövcemseniiiiiiii
kselcimm sen nasılsın bakalım göbeğin büyüdümü
aaaaa kııız ama sultan süleyman özellikle perşembeleri girmiyomu halvete aaaa bak bende bugün sevap sanıyosum yoksa yasakmıymışş
kıslar kocası yanında olan varmıııııııcnmm nasılsınn allaha şükür idare ediyorummm bende
hşbldm gülümmm görüşemedik wallaa nasılsınnnnn
aaaa sizinkide kötü olmuş o kadar hazırlık boşa gitmiş:)) bak gördünmü tarihe bizi yanlış yönlendiriyomuş demekkiiii...valla kuzum pek girmemeye çalışın perşembe gecesi ilişkiye derler pek hayırlı diilmiş galiba ben genelde unuturum hazırlanırım falan hatta bazen sonra kociş demezmi bugün perşembe diye sinir olurum haa bi kere seksüü çamaşırlarımla öyle diyince kalakaldıydım hattaa boşuna hazırlanmışıkhakkaten haa o niye hep perşembeleri yapıyoki bi araştırmak lazım benimde bi ara aklıma takıldıydı o
hayırlı akşamlar kızlar ekip toplanmış sevndm ama nazo neden ihmal ediyor bi kaç gündür bizi.
yok kız geçmişte görüyorum ama benle soghbet etmyince gelmiş saymıyorumhadi ordan yalançıı daha dün akşam 7ye kadar falan hep burdaydım nerdeyse ben bi senle denk gelemedik prinzessinle falan dertleştiydik hattaa hem girdiğinde geçmişe bakmıyon hemde gelmiyon diyon hıh
aaaa sizinkide kötü olmuş o kadar hazırlık boşa gitmiş:)) bak gördünmü tarihe bizi yanlış yönlendiriyomuş demekkiiii...
neyse sizi gördüm çıkayım ben şimdi ii geceler hepinizeeee öptüm
kıslar kocası yanında olan varmııııııı
kıslar kocası yanında olan varmııııııı
aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12varda yok yanımda kapsama alanı dışında kendileri9da sızdı ama çok normal iyi bilem dayandı nöbetten çıktığı halde hiç uyumadıydı bugün afferin kocişie yaa iyi dayanıyo bu arada başakcım uykumu düzene sokmaya çalışıyom artıkın erken yatıp sabahın köründede falan hortluyom artıkın 10-11de yattıysam 4te 5te kalkıyom bi orta durumum olamıycakmı benim yaa neyseki dünkü normaldi 12de yattım 8de kalktım bugünde öyle yaparım artıkın
yok kız geçmişte görüyorum ama benle soghbet etmyince gelmiş saymıyorum
yok yanımda olmadıdğı için sizinkilere bişi sorcaktımşuan yok cnm 1 saat sonra gelicek işte 12 de kahwaltı siparişide werdi birasdan hazırlarımmm
seninki yanındamııı
aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12
sabah 8 süpper tatlım bence bööle devam et
öyle 10da yatıp 5te hortlamanormal insanlar gibi ol annem yerim seni
kızlarr merhabalarrrr ay ösledim sizleriii yawww
kselcimmm cnmm allah tamamına erdirsinnnn darısı başımıza diyelim artıkkk
nasılsınız görüşmeyeliiii bakalımmmmm dierleri nerdeeee yaa bizim grup eksik
kseel papatyaa eliniz armutmu topluyo ayol niye konuşmuyonuz hele ksel iki saatte bi msj atıyon ne işler karıştırıyon bakiim sen yoksam bizi bırakıpta başka topiklerdemi geziyoonpapatya yazmıyo bilem bize hiç oralı diil
kseel papatyaa eliniz armutmu topluyo ayol niye konuşmuyonuz hele ksel iki saatte bi msj atıyon ne işler karıştırıyon bakiim sen yoksam bizi bırakıpta başka topiklerdemi geziyoonpapatya yazmıyo bilem bize hiç oralı diil
yok bi geçmişe bakiim dedim 2 sayfa falan sandım ay bitmedi hooop sonn sayfa yaptım. nabersiniz kızlar? bugün çok yoruldum birsürü misafir vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?