Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende senin zamanlarında 10 günde bir gidiyodum kalp atışınıda 8 ci haftada duydu dr ben duymadım dr kalp atışı var dedi sadece yani 7 ci haftada felan görünmezse korkma oyyy yerim ben onlarııı inş sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler.

dr sık sık kontrol edecez seni dedi bakalım canım inşallah görürüz
inşallah canım sağlıkla kucağımıza da alırız yaaa çok istiyorummmm

hayırlı uğurlu olsun cnmmm....kalp atışı için ne zaman gitceksiniz? Bende istemiom walla çalışmak ...ne zamandır isteksiz isteksiz geliom işe..bide karışık bayağ burası..düzelirmi bilmem ...

2 hafta sonra gidicez bi sonraki kontrole doktor o zaman duyulur dedi.

negatif oluyo cnm..walla bende anlamadım ki...bidaha idrar testi yapacam merak ettim walla..

canım acaba idrar testi yaptığın testmi bozuktu çünkü idrar testinde silik çizgi çıkınca gebelik varsa kand kesin çıkar ama kardeşin doğru demiş kendine dikkat et bakalım bi dahaki adette durum ne olacak

iki tane yaptım ikiside silik çıktı 2. yaptıgım daha koyu oldu hatta...gördünmü bilmiom ama...

iki tane yaptım ikiside silik çıktı 2. yaptıgım daha koyu oldu hatta...gördünmü bilmiom ama...

görmüştüm canım evet yalnız bişey diyecem canım testi yaptığında hemenmi koyulaştı çünkü 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın bazı testler ama bilmiyomki canım ya olmadı başka bi merkezde yarın bi kan testi daha yap ve doktora göster idrar testlerini açıklamasını yapacaktır sana bizede söylersin öğrenmiş oluruz hem ne dersin

10 dk içinde ikisindede silik çizgi belirdi görünüodu hatta emin olmak için eşimede soruodum oda gördü...ama şöle bi durumda var.2. yaptığım test akşam eve geldiğimde iyice koyulaşmıştı..bakalım bi idrar testi yapim ondan sonra bakcam napıcama...çok saol bilgilendirrim sizide...

seraycım bak sana damla çikolatalı üzeri pudingli portakallı pasta tarifimi yazayım

üç yumurtayı bir su bardağı şekerle iyice çırpıyorum sonra yarım çay bardağı sıvı yağ katıp tekrar çırpıyorum sonra içine iki tane orta boy portakalın kabuklarını rendeliyorum sonrada iki portakalın suyunu sıkıp ekliyorum hepsini bi güzel karıştırıyorum sonra içine göz kararı olarak unu katıyorum unun üzerine 2 paket hamur kabartma tozu bi paket vanilya ekleyip çırpıyorum güzelce sonra damla çikolatalarıda ekleyip biraz daha çırpıp yağladığım tepsiye döküyorum pişiriyorum böylede yenebiliyo hatta çok güzel oluyo ama istersen pasta soğuduktan sonra çikolatalı puding hazırlayıp üzerine döküyosun bi saat kadar dinlendirdikten sonra servis ediyosun yemede yanında yat valla harika oluyo

Son düzenleme:

bencede çok güzel bişeye benziooo...hemen yapmam lazımmm buarada kaç derecede pişio 175 iimi?

bencede çok güzel bişeye benziooo...hemen yapmam lazımmm buarada kaç derecede pişio 175 iimi?

benim fırında 250 dereceye ayarlıyorum 30 dakika gibi bi zamanda pişiyo sık sık kontrol ediyorum fırının kapağını açmdan tabi en sonda her tarafına kürdan batırıyorum kürdan temiz çıkınca pişmiş demek oluyo

merhabalar hacercim nbr hayat nasıl gidiyo?

iyim canım şükür, sen nasılsın hamilelik iyimi, bende yumurtlama dönemini bitirdim beklemedeyim bakalım haftaya dananın kuyruğu kopcak:), belli olcak bakalım inşallah tutmuştur, hsonu tatiline giriyoruz temizlik çamaşır derken pzt işbaşı, havalarda malum biyere çıkamıcam yine sıkılcam evde bana gelsene hsonu:)

saracım portakallı keke bayılırım bende:) üzerine pudingi bende denicem hsonu yapayım ama kilo alıyoruz sonra ya :)

canım benim olsun üzülme herşeyin bi zamanı vardır. sana başka bi ay merhaba diyecek bebişin.şimdi canı gelmek istememiş.

inşalalh canımm üzülmedim zaten beklemiodum ama azcıkda olsa umud ediodum..çok saoll..

hmmmm tmmm ozamannn bende çatal batırıorum keklere çatal temiz çıkınca pişmiş diorum..çok saol cnmm..

saracımm neyli puding kullanıosun üzerine onuda sölesen hangisi güzel olurki acep

ayyyy saracım yaaaa çikolatalı puding yazmışsın zatennn...neremle okuduysam kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…