negatif oluyo cnm..walla bende anlamadım ki...bidaha idrar testi yapacam merak ettim walla..
Allah allah nasıl ya 2 testtede silik çizgi vardı ama yap bakalım bidaha test nolacak
ya şu serayın olayı kafamı karıştırdı off canım sıkıldı yaa varmı yokmu?:44:
bende anlamadım kızlar yaaa...yaptığım testlere bakıom tekrar tekrar...ablamla konustum negatif ama yinede dikkat et dio..anlamadım ki..idrar testi yanıltıo sanırımm...bidahaki adetimi beklicem bakalım..
hafif hafif bulantım var canım iştahım yok bide açım ama canım istemiyor bişey
çarşmba gittim dr tekrar tam bir haftalık büyümüş dedi haftaya cuma tekrar gidcem bakalımAllah kısmet ederse kalp atışını duymaya
bende senin zamanlarında 10 günde bir gidiyodum kalp atışınıda 8 ci haftada duydu dr ben duymadım dr kalp atışı var dedi sadece yani 7 ci haftada felan görünmezse korkma oyyy yerim ben onlarııı inş sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler.
bende senin zamanlarında 10 günde bir gidiyodum kalp atışınıda 8 ci haftada duydu dr ben duymadım dr kalp atışı var dedi sadece yani 7 ci haftada felan görünmezse korkma oyyy yerim ben onlarııı inş sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler.
hayırlı uğurlu olsun cnmmm....kalp atışı için ne zaman gitceksiniz? Bende istemiom walla çalışmak ...ne zamandır isteksiz isteksiz geliom işe..bide karışık bayağ burası..düzelirmi bilmem ...
2 hafta sonra gidicez bi sonraki kontrole doktor o zaman duyulur dedi.
negatif oluyo cnm..walla bende anlamadım ki...bidaha idrar testi yapacam merak ettim walla..
canım acaba idrar testi yaptığın testmi bozuktu çünkü idrar testinde silik çizgi çıkınca gebelik varsa kand kesin çıkar ama kardeşin doğru demiş kendine dikkat et bakalım bi dahaki adette durum ne olacak
iki tane yaptım ikiside silik çıktı 2. yaptıgım daha koyu oldu hatta...gördünmü bilmiom ama...
görmüştüm canım evet yalnız bişey diyecem canım testi yaptığında hemenmi koyulaştı çünkü 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın bazı testler ama bilmiyomki canım ya olmadı başka bi merkezde yarın bi kan testi daha yap ve doktora göster idrar testlerini açıklamasını yapacaktır sana bizede söylersin öğrenmiş oluruz hem ne dersin
seraycım bak sana damla çikolatalı üzeri pudingli portakallı pasta tarifimi yazayım
üç yumurtayı bir su bardağı şekerle iyice çırpıyorum sonra yarım çay bardağı sıvı yağ katıp tekrar çırpıyorum sonra içine iki tane orta boy portakalın kabuklarını rendeliyorum sonrada iki portakalın suyunu sıkıp ekliyorum hepsini bi güzel karıştırıyorum sonra içine göz kararı olarak unu katıyorum unun üzerine 2 paket hamur kabartma tozu bi paket vanilya ekleyip çırpıyorum güzelce sonra damla çikolatalarıda ekleyip biraz daha çırpıp yağladığım tepsiye döküyorum pişiriyorum böylede yenebiliyo hatta çok güzel oluyo ama istersen pasta soğuduktan sonra çikolatalı puding hazırlayıp üzerine döküyosun bi saat kadar dinlendirdikten sonra servis ediyosun yemede yanında yat valla harika oluyo
bencede çok güzel bişeye benziooo...hemen yapmam lazımmmbuarada kaç derecede pişio 175 iimi?
merhabalar hacercim nbr hayat nasıl gidiyo?
seraycım bak sana damla çikolatalı üzeri pudingli portakallı pasta tarifimi yazayım
üç yumurtayı bir su bardağı şekerle iyice çırpıyorum sonra yarım çay bardağı sıvı yağ katıp tekrar çırpıyorum sonra içine iki tane orta boy portakalın kabuklarını rendeliyorum sonrada iki portakalın suyunu sıkıp ekliyorum hepsini bi güzel karıştırıyorum sonra içine göz kararı olarak unu katıyorum unun üzerine 2 paket hamur kabartma tozu bi paket vanilya ekleyip çırpıyorum güzelce sonra damla çikolatalarıda ekleyip biraz daha çırpıp yağladığım tepsiye döküyorum pişiriyorum böylede yenebiliyo hatta çok güzel oluyo ama istersen pasta soğuduktan sonra çikolatalı puding hazırlayıp üzerine döküyosun bi saat kadar dinlendirdikten sonra servis ediyosun yemede yanında yat valla harika oluyo
ohhh hadi maaşallahhhbenim sonuç 0,100 negatif yani kselcim...
canım benim olsun üzülme herşeyin bi zamanı vardır. sana başka bi ay merhaba diyecek bebişin.şimdi canı gelmek istememiş.
benim fırında 250 dereceye ayarlıyorum 30 dakika gibi bi zamanda pişiyo sık sık kontrol ediyorum fırının kapağını açmdan tabi en sonda her tarafına kürdan batırıyorum kürdan temiz çıkınca pişmiş demek oluyo
benim fırında 250 dereceye ayarlıyorum 30 dakika gibi bi zamanda pişiyo sık sık kontrol ediyorum fırının kapağını açmdan tabi en sonda her tarafına kürdan batırıyorum kürdan temiz çıkınca pişmiş demek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?