günaydın herkese kselcim tebrik ederim inş kesenin içindeki mercimeginide biran önce görürsün.seraycım ne yaptın yaa mrk ettim.yeşilim sanada merhaba canım.
fıstıklar sizlerede günaydınnnn...hayırlı cumalarrrr...Allah ım bütün dileklerinizi kabul etsin ...bi mail vardı onu paylaşım sizlere...
CUMA DUASI ÇOK EHEMMİYETLİDİR. MALUMUNUZ RABBİMİZ'' DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR ''DİYOR
Sübhanel ebediyyil ebed.
Sübhanel Vahidil Ahad.
Sübhanel ferdis samed.
Sübhane rafiıssemai bigayri amed.
Sübhane men besatal arda ala main cemed.
Sübhane men halakal halka ve ahsahüm aded.
Sübhane men kasemel erzaka ve lem yense ahad.
Sübhanellezi lemyettehız sahibeten ve la veled.
Sübhanellezi lem yelid ve lem yuled.
Ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
Sübhane men yerani.
ve yesmeu kelami.
ve yarifu mekani ve yerzükuni.
ve la yensani.
Sübhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasifun.
Ve selamün alel mürselin.
Velhamdülillahi Rabbil alemin.
Meali:
Ebed ve ebedî olan Allah’ı tesbih ederim.
Bir ve tek olan Allah’ı tesbih ederim.
Tek ve herşey kendisine muhtaç olan Allah’ı tesbih ederim.
Semayı direksiz yükselten Allah’ı tesbih ederim.
Yeryüzünü donmuş su üzerine yayan Allah’ı tesbih ederim.
Mahlukatı yaratan ve onları çeşitlendiren Allah’ı tesbih ederim.
Rızkı taksim eden, hiçbir canlıyı unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Eş ve çocuk edinmeyen Allah’ı tesbih ederim.
Doğurmamış, doğrulmamış ve hiçbir şey de kendisine denk olmayan Allah’ı tesbih ederim.
Beni gören, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Erişilemez (Aziz) olan Rabb, vasıflandırıldığı şeylerden yücedir..
Ve selam bütün Resullerin (Aleyhumusselam) üzerine olsun..[/QUallah kabul etsin çok iyi bi dua yazmışsın paylaştığın için sağol
ne güzel yazmışsın bu duayı okumak için bizlerede nasip ettin çok saol canım aminnn...
daha bişi yok cnmmm 2 de arayın dediler bekliommm zaman geçmioooo ölcem heyecandannnn :18::18::18:
ne güzel yazmışsın bu duayı okumak için bizlerede nasip ettin çok saol canım aminnn...
rica ederim canım benimmm..Allahım kabul etsin dualarımızı...aminnn
offf valla bende çok mrk ettim ama içime doğan hamilesin.
değilim sanırım şimdi geldi <0,100 yazıo napalım kısmet değilmiş bayağ garip şeler hisseidodum ama hayırlısı olsunn napalım...bi arayim bakim
merhaba serayım napim oturuyorum midem bi tuhaf bugün sen naptın ne zaman çıkacak sonuç?yeşilimm nikolaycımmm napıonuzz nasılsınızz
günaydın herkese kselcim tebrik ederim inş kesenin içindeki mercimeginide biran önce görürsün.seraycım ne yaptın yaa mrk ettim.yeşilim sanada merhaba canım.
değilim sanırım şimdi geldi <0,100 yazıo napalım kısmet değilmiş bayağ garip şeler hisseidodum ama hayırlısı olsunn napalım...bi arayim bakim
tamam canım 0.50 den yüksek sen bi sorda dr ama bence hamilesin o gelen kahverengi lekede yerleşme kanaması daha çok yeni canım
tamam canım 0.50 den yüksek sen bi sorda dr ama bence hamilesin o gelen kahverengi lekede yerleşme kanaması daha çok yeni canım
bilmiom walla bi arayim bakim..
0,100 mü yani bebek yokmu ama o zaman neden silik çizgi çıkyı ya oooof neyse sağlık olsun canım en azından için rahat etti belirsizlik kalktı dimi inşallah tez vakitte gelir bebişin
merhaba serayım napim oturuyorum midem bi tuhaf bugün sen naptın ne zaman çıkacak sonuç?
merhaba nikolaycım nasılsınız bebişle ağrıların nasıl oldu?
nasıl yani ben bu değerlerden hiç anlamıyorum :44:
0,100 mü yani bebek yokmu ama o zaman neden silik çizgi çıkyı ya oooof neyse sağlık olsun canım en azından için rahat etti belirsizlik kalktı dimi inşallah tez vakitte gelir bebişin
negatif oluyo cnm..walla bende anlamadım ki...bidaha idrar testi yapacam merak ettim walla..
nasıl yani ben bu değerlerden hiç anlamıyorum :44:
negatif oluyo cnmm..bende anlamıom walla...
ağrılarım azaldı biraz ama bizim ana sağlıktaki aile hekimine gittim 2 aylıkken verdiğim kan sonucuna baktı idrardan protein atıyo dedi bende çocukkende vardı dedim hatta bu yüzden bir hafta hastanede kalmıştım oda dediki şimdi önemli diil ama hamileliğin son 3 ayında da gözükürse tehlikeli dedi fazla korkmadın ALLAH büyük umarım bişi olmaz. kan idrar yine verdim işte bakalım sonucu annemgil alacak.salı günüde eşim gata da bana dr ayarlamış bi bebişe bakacaz.
canım o neden oluyormuş acaba ilk defa duydum ne gibi bi sakıncası varmış acaba ilaçla falan tedevisi olmuyormu
git canım bunuda söyle dra bakalım
negatif oluyo cnm..walla bende anlamadım ki...bidaha idrar testi yapacam merak ettim walla..
negatif oluyo cnmm..bende anlamıom walla...
Allah allah nasıl ya 2 testtede silik çizgi vardı ama yap bakalım bidaha test nolacak
bu arada yeşilim senin mercimegin ne yapıyo bulantı başladımı benimki 6 cı haftada başlamıştı. baya zordu şimdi yeni yeni geçti dedim iki gündür de dişimi fırçalarken migdem bulanıyo istifar ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?