Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın herkese kselcim tebrik ederim inş kesenin içindeki mercimeginide biran önce görürsün.seraycım ne yaptın yaa mrk ettim.yeşilim sanada merhaba canım.

günaydın herkese kselcim tebrik ederim inş kesenin içindeki mercimeginide biran önce görürsün.seraycım ne yaptın yaa mrk ettim.yeşilim sanada merhaba canım.

daha bişi yok cnmmm 2 de arayın dediler bekliommm zaman geçmioooo ölcem heyecandannnn :18::18::18:

yeşilimm nikolaycımmm napıonuzz nasılsınızz
merhaba serayım napim oturuyorum midem bi tuhaf bugün sen naptın ne zaman çıkacak sonuç?

merhaba nikolaycım nasılsınız bebişle ağrıların nasıl oldu?

merhaba serayım napim oturuyorum midem bi tuhaf bugün sen naptın ne zaman çıkacak sonuç?

merhaba nikolaycım nasılsınız bebişle ağrıların nasıl oldu?

ağrılarım azaldı biraz ama bizim ana sağlıktaki aile hekimine gittim 2 aylıkken verdiğim kan sonucuna baktı idrardan protein atıyo dedi bende çocukkende vardı dedim hatta bu yüzden bir hafta hastanede kalmıştım oda dediki şimdi önemli diil ama hamileliğin son 3 ayında da gözükürse tehlikeli dedi fazla korkmadın ALLAH büyük umarım bişi olmaz. kan idrar yine verdim işte bakalım sonucu annemgil alacak.salı günüde eşim gata da bana dr ayarlamış bi bebişe bakacaz.

canım o neden oluyormuş acaba ilk defa duydum ne gibi bi sakıncası varmış acaba ilaçla falan tedevisi olmuyormu
git canım bunuda söyle dra bakalım

canım o neden oluyormuş acaba ilk defa duydum ne gibi bi sakıncası varmış acaba ilaçla falan tedevisi olmuyormu
git canım bunuda söyle dra bakalım

ya ben hastanede yattığımda hiç bişey yapmadılar ya bu vucuttaki proteini dışa atıyo bu yüzdende bebek iyi beslenemiyomuş hatta hamileliğin 36 cı haftasında sezeryanla alıyorlarmış. bütün organları etkiliyomuş. ama bi dr soracam yine eşim gel gatada idrar veririz yine dedi bakalım işte.

.............................................................................................

Son düzenleme:
bu arada yeşilim senin mercimegin ne yapıyo bulantı başladımı benimki 6 cı haftada başlamıştı. baya zordu şimdi yeni yeni geçti dedim iki gündür de dişimi fırçalarken migdem bulanıyo istifar ediyorum.

hafif hafif bulantım var canım iştahım yok bide açım ama canım istemiyor bişey
çarşmba gittim dr tekrar tam bir haftalık büyümüş dedi haftaya cuma tekrar gidcem bakalımAllah kısmet ederse kalp atışını duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…