sen yazılanları kocişinemi okutuyon kız nerden biliyo bizi öptüğününeysem kıskanır tabi bulmuş senin gibim gacıyı önemli diil canım çık sen yarın konuşuruz bizde film izlerken daha başında kocişim uyuya kaldı ben filmimi izledim dedim bi bakayım kuzularıma dedim geeldiim hayret bugün sakin topik yoğun olurdu bu zamanlarda hadi hoşçakal canım kocişinle ilgilen sen öpüldün
günaydın saracım nbr nassın iyimisin cnm ?güzel hafta sonları diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeee..........................
günaydın topik dünyasının en güzel hatunlarııııııııı
iyyim canım sen nasılsın kardeşine üzüldüm canım ama her şerde bi hayır vardır böyle düşünüp teseli bulmak lazım ama yinede inşallah doktorla yanılmıştır Allah büyük
anam o nasıl misafir öyle paşa torunumu geliyoo
daha ne olacak
ellerine sağlıkkkkkk
valla kuzum pek girmemeye çalışın perşembe gecesi ilişkiye derler pek hayırlı diilmiş galiba ben genelde unuturum hazırlanırım falan hatta bazen sonra kociş demezmi bugün perşembe diye sinir olurum haa bi kere seksüü çamaşırlarımla öyle diyince kalakaldıydım hattaa boşuna hazırlanmışıkhakkaten haa o niye hep perşembeleri yapıyoki bi araştırmak lazım benimde bi ara aklıma takıldıydı o
aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12
sabah 8 süpper tatlım bence bööle devam et
öyle 10da yatıp 5te hortlamanormal insanlar gibi ol annem yerim seni
selam kızlar
sohbetinizi tam kavrayamadım,vaktim de yok bakamadım ama cuma günü olan çocukların çok hayırlı olacağı söylenir hep,yani perşembe gecesi eskilerin tabiriyle cuma gecesi beraberlik olur,olmaz diye bişey yok
sadece erzurumlu ibrahim hakkının marifetname isimli kitabında açıkladığına göre;çarşamba geceleri,yani salıyı çarşambaya bağlayan gece ve pazar geceleri,yani cumartesiyi pazara bağlayan gece döllenen çocuklar için pek iyi olmadığını söyler manevi açıdan
ama bu korunanlar için geçerli bi durum değil,korunanlar istediği zaman iş başı yapabilir(kandil gecelerine dikkat ederse bence iyi olur ama bu konuda da fetva bilmiyorum)
hee birde ikindiden sonra hangi gün olursa olsun çocuk yapmak için beraberliği önermez ibrahim hakkı
yoksa cuma en makbul gündür
günaydın saracım nbr nassın iyimisin cnm ?güzel hafta sonları diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeee..........................
günaydın topik dünyasının en güzel hatunlarııııııııı
fıstıklar sizlerede günaydınnnn...hayırlı cumalarrrr...Allah ım bütün dileklerinizi kabul etsin ...bi mail vardı onu paylaşım sizlere...
CUMA DUASI ÇOK EHEMMİYETLİDİR. MALUMUNUZ RABBİMİZ'' DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR ''DİYOR
Sübhanel ebediyyil ebed.
Sübhanel Vahidil Ahad.
Sübhanel ferdis samed.
Sübhane rafiıssemai bigayri amed.
Sübhane men besatal arda ala main cemed.
Sübhane men halakal halka ve ahsahüm aded.
Sübhane men kasemel erzaka ve lem yense ahad.
Sübhanellezi lemyettehız sahibeten ve la veled.
Sübhanellezi lem yelid ve lem yuled.
Ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
Sübhane men yerani.
ve yesmeu kelami.
ve yarifu mekani ve yerzükuni.
ve la yensani.
Sübhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasifun.
Ve selamün alel mürselin.
Velhamdülillahi Rabbil alemin.
Meali:
Ebed ve ebedî olan Allah’ı tesbih ederim.
Bir ve tek olan Allah’ı tesbih ederim.
Tek ve herşey kendisine muhtaç olan Allah’ı tesbih ederim.
Semayı direksiz yükselten Allah’ı tesbih ederim.
Yeryüzünü donmuş su üzerine yayan Allah’ı tesbih ederim.
Mahlukatı yaratan ve onları çeşitlendiren Allah’ı tesbih ederim.
Rızkı taksim eden, hiçbir canlıyı unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Eş ve çocuk edinmeyen Allah’ı tesbih ederim.
Doğurmamış, doğrulmamış ve hiçbir şey de kendisine denk olmayan Allah’ı tesbih ederim.
Beni gören, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Erişilemez (Aziz) olan Rabb, vasıflandırıldığı şeylerden yücedir..
Ve selam bütün Resullerin (Aleyhumusselam) üzerine olsun..[/QUallah kabul etsin çok iyi bi dua yazmışsın paylaştığın için sağol
gittim gittim canlarım kese gözüktü gördüm sonunda :)))
fıstıklar sizlerede günaydınnnn...hayırlı cumalarrrr...Allah ım bütün dileklerinizi kabul etsin ...bi mail vardı onu paylaşım sizlere...
CUMA DUASI ÇOK EHEMMİYETLİDİR. MALUMUNUZ RABBİMİZ'' DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR ''DİYOR
Sübhanel ebediyyil ebed.
Sübhanel Vahidil Ahad.
Sübhanel ferdis samed.
Sübhane men yerani.
ve yesmeu kelami.
ve la yensani.
Meali:
Doğurmamış, doğrulmamış ve hiçbir şey de kendisine denk olmayan Allah’ı tesbih ederim.
Beni gören, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Ve selam bütün Resullerin (Aleyhumusselam) üzerine olsun..[/QUallah kabul etsin çok iyi bi dua yazmışsın paylaştığın için sağol
RİCA EDERİM CANIMMMM AMİNNNN...
kimsecikler yok ama olsunnnn hepinize günaydın kızlar günününüz güzel haberleriniz bol bebişli olsun :))))
ben burdayım ama işlerden dolayı bakamıom ayyy offf bi bitseydi şu maaşlarr...kselcimmm cuman mubarek olsun buarada...doktorada gitmişsin okudum geçmişi...güzelmiş haberler...çok mutlu oldummm...Allah tamamına erdirsinnn canımm
bende işyerindeyim canım yaaa.hiç canım çalışmak istemiyo. Bu arada çok saol gittik doktora keseciğimizi gördüm canım.
Sübhanel ebediyyil ebed.
Sübhanel Vahidil Ahad.
Sübhanel ferdis samed.
Sübhane men yerani.
ve yesmeu kelami.
ve la yensani.
Meali:
Ve selam bütün Resullerin (Aleyhumusselam) üzerine olsun..
bende işyerindeyim canım yaaa.hiç canım çalışmak istemiyo. bu arada çok saol gittik doktora keseciğimizi gördüm canım.
seraycım sonucun çıkmadımı kız meraktan çatlattın bizi ha:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?