Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıs okuturmuyum ama biliyo konuştuğumu sizinle bende dur bi dk öptüm kızlara diyeyim geliyorum dedimde ondan cnm sağol o senin güzelliğin taglım ilgilendim ilgilendim cnm gönlü oldu yane

günaydın saracım nbr nassın iyimisin cnm ?güzel hafta sonları diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeee..........................

günaydın saracım nbr nassın iyimisin cnm ?güzel hafta sonları diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeee..........................

iyyim canım sen nasılsın kardeşine üzüldüm canım ama her şerde bi hayır vardır böyle düşünüp teseli bulmak lazım ama yinede inşallah doktorla yanılmıştır Allah büyük

iyyim canım sen nasılsın kardeşine üzüldüm canım ama her şerde bi hayır vardır böyle düşünüp teseli bulmak lazım ama yinede inşallah doktorla yanılmıştır Allah büyük

sağol cnm ya ewet napalım herşey allahın takdiri umarım yanılmıştır dktr görücez haftaya cuma bakalım herşeyin hayırlısı cnm.

anam o nasıl misafir öyle paşa torunumu geliyoo

daha ne olacak
ellerine sağlıkkkkkk

ayyyyy okuyunca çok güldüm başakcım Allahda seni güldürsün

hiç duymamıştım öyle bişey bengisucum annem ne alaksı var hem o gece müberak gecedir daha hayırlı olur bence o gece olan çocuk

aa bak en sonkinde bulmşsun sanırsam akşam 12
sabah 8 süpper tatlım bence bööle devam et

öyle 10da yatıp 5te hortlama normal insanlar gibi ol annem yerim seni

sen çok tatlısın başakcım ya men seni çok ama çok seviyom iyiki tanımışım seni

tatlım verdiğin bilgier için sağol

günaydın topik dünyasının en güzel hatunlarııııııııı

fıstıklar sizlerede günaydınnnn...hayırlı cumalarrrr...Allah ım bütün dileklerinizi kabul etsin ...bi mail vardı onu paylaşım sizlere...

CUMA DUASI ÇOK EHEMMİYETLİDİR. MALUMUNUZ RABBİMİZ'' DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR ''DİYOR

Sübhanel ebediyyil ebed.
Sübhanel Vahidil Ahad.
Sübhanel ferdis samed.
Sübhane rafiıssemai bigayri amed.
Sübhane men besatal arda ala main cemed.
Sübhane men halakal halka ve ahsahüm aded.
Sübhane men kasemel erzaka ve lem yense ahad.
Sübhanellezi lemyettehız sahibeten ve la veled.
Sübhanellezi lem yelid ve lem yuled.
Ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
Sübhane men yerani.
ve yesmeu kelami.
ve yarifu mekani ve yerzükuni.
ve la yensani.
Sübhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasifun.
Ve selamün alel mürselin.
Velhamdülillahi Rabbil alemin.

Meali:

Ebed ve ebedî olan Allah’ı tesbih ederim.
Bir ve tek olan Allah’ı tesbih ederim.
Tek ve herşey kendisine muhtaç olan Allah’ı tesbih ederim.
Semayı direksiz yükselten Allah’ı tesbih ederim.
Yeryüzünü donmuş su üzerine yayan Allah’ı tesbih ederim.
Mahlukatı yaratan ve onları çeşitlendiren Allah’ı tesbih ederim.
Rızkı taksim eden, hiçbir canlıyı unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Eş ve çocuk edinmeyen Allah’ı tesbih ederim.
Doğurmamış, doğrulmamış ve hiçbir şey de kendisine denk olmayan Allah’ı tesbih ederim.
Beni gören, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah’ı tesbih ederim.
Erişilemez (Aziz) olan Rabb, vasıflandırıldığı şeylerden yücedir..
Ve selam bütün Resullerin (Aleyhumusselam) üzerine olsun..

GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ

gittim gittim canlarım kese gözüktü gördüm sonunda :)))

kimsecikler yok ama olsunnnn hepinize günaydın kızlar günününüz güzel haberleriniz bol bebişli olsun :))))

kimsecikler yok ama olsunnnn hepinize günaydın kızlar günününüz güzel haberleriniz bol bebişli olsun :))))

ben burdayım ama işlerden dolayı bakamıom ayyy offf bi bitseydi şu maaşlarr...kselcimmm cuman mubarek olsun buarada...doktorada gitmişsin okudum geçmişi...güzelmiş haberler...çok mutlu oldummm...Allah tamamına erdirsinnn canımm

bende işyerindeyim canım yaaa.hiç canım çalışmak istemiyo. bu arada çok saol gittik doktora keseciğimizi gördüm canım.

bende işyerindeyim canım yaaa.hiç canım çalışmak istemiyo. Bu arada çok saol gittik doktora keseciğimizi gördüm canım.

hayırlı uğurlu olsun cnmmm....kalp atışı için ne zaman gitceksiniz? Bende istemiom walla çalışmak ...ne zamandır isteksiz isteksiz geliom işe..bide karışık bayağ burası..düzelirmi bilmem ...

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

seraycım sonucun çıkmadımı kız meraktan çatlattın bizi ha:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende işyerindeyim canım yaaa.hiç canım çalışmak istemiyo. bu arada çok saol gittik doktora keseciğimizi gördüm canım.

ksel cim herşeyin yolunda olmasına sevindim gözünaydın canım inşallah sağ salim kucağınada alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…