Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar iyi pazarlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı pazarlar...kızlar ben bu ay rahim filmi cektircem salı günü randevu almaya gitcem kac aydır bekliyorum olmuyo dış gebelik ameliyatı olmuştum tüplerde bir zarar bırakmaıştır inş ...hakkımızda hayırlısı olsun...

merhaba kızlarr yine herkes gezmelerde galiba. bende çıkıyorum şimcik sinemaya gidiyoruz kocişle. akşama görüşürüz

kızlar bizim topik 4000 sayfa oldu akşam saat 11 den sonra parti yapalım diyorum gelirmisiniz 11 den sonra diyorum ünkü gezmedeyim o saate anca gelirim eve

pelincim korkma inşallah bişey olmamıştır.rahim filminide uzman ellerde çekersen bi sorun olmaz inşallah herşey yolunda gider senin için

pelincim korkma inşallah bişey olmamıştır.rahim filminide uzman ellerde çekersen bi sorun olmaz inşallah herşey yolunda gider senin için

inş canım ama okudugum kadarıyla cok agrılı geciyo diyorlar ondan korkuyorum ama doktorumla konuşup eger dayanılmıycaksa anestezili cektirmek istiyorum bakalım hayırlısı...ben gelmeye calışcam saracım topiginin partisine...

Pelincim kimileri rahim filmi sırasında hiç ağrı çekmediklerini hatta güle oynaya evlerine gittiklerini söylüyo ama ben çok acı çektim çok kanamam oldu şimdi bi daha çek deseler çekmem o kadar korktum çünkü ama anestezili çekilirse dahda acı duymazsın karar senin inşallah sen hiç sorun yaşamadan çekersin o yüzden uzman ellerde çek dedim ben mesela özel doktorda üstelik dünyanın parasını vererek çektim ama az daha canımdan oluyodum rahim girişindeki damarımı çatlatmıştı doktor daha sonrasında iki ay tedavi gördüm şükür geçti aman sen dikkatli ol

çok yaratıcı ve zekice:113::113:. topici fresh tutuosun başaks. ama korkutucu da fazla gülmeyim
bu topikimizn kurallarından biri tatlım.normalde 1hafta içinde topğie gelinmezse liste dışı ediyoruz ama daldınlığıma gelmiş 40gün olmş

dur bi ara kuralları hatırlatıyım sana
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
papatyac:82:

günaydın kızlar iyi pazarlar

inşallah cnm hakkında hayırlısı

PAPOŞCUMM bunlar topikimizin kuralları:

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoruZ

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu ve gönlünden geçenin hakkında hayırlı olarak gerçekleşmesi dileklerimle

Günaydın kızlar:)aaaaaaa nerdesiniz bakiyim
40yılın başı gelmişim zaten:)

kızlarr ablam doğum yaptı ,nurtopu gibi bi oğlumuz oldu:)bana bu sıpa 1-2yıl yeter:)

nasıl bir kokusu var Allahımm.anlatamam..inşallah hepimize nasip olur canlarım:)

bebişi kucağıma aldığımda resmen,hormonlar fışkırdı benden:)bu ayda hamile kalmazsam valla çüş dicem kendime:)
Babamda az önce gördü torununu,aynı hastanede ablamın çıkış işlemleri yapılırken,babamda konrtole gitmişti:)

Allahım sen çok büyüksün yarabbi...:)

merhaba dolunaycım nasılsın gözünüz aydın Allah nalı babalı büyütsün inşallah ömrü bereketli olsun darısı başımıza olsun inşallah

amin canımmm teşekkür ederim:)bu sayfada bigün hamile sayısında patlama olacağını biliyorum:)
ama nezaman işte onu bilmiyorum

hakkımızda hayırlısı olsun canım,seni çook özledim,kızlarda yok galiba,ayol ben gidince buralar baya bi tenhalaşmışmı yoksa

merhaba dolunaycım nasılsın gözünüz aydın Allah nalı babalı büyütsün inşallah ömrü bereketli olsun darısı başımıza olsun inşallah

bende seni çok özledim bitanesi evet malesef topik biraz ıssızlaştısen gittin başak iş değiştirdi 3 ila 7 arası mesaisi olduğu için ancak akşamlar geliyo dğer kızlarda bi uğrayıp gidiyo öyle işte sende artık sık gelsene özletme kendini

saracım bakalım belki bu ay tekrar doktora gidicem..şu ganopen mi sarafonmidir nedir ilaç yazsın bana doktor

aslında bilinen bi sorunum yok ama herhalde tek yumurtayla hep kötü şans bizi buluyor,şöyle 3-5yumurta yumurtlarsam belki şansım artar..

aslında bu son zamanda yaşadığım badirelerden sonra çocuk mocuk düşünecek hal kalmamıştı ama naparsın
içgüdü bu engel olamıyorsun...isyan etmemek şartıyla devam edeceğim çalışmalara:)

yarın adet tarihim,bakalım herhalde adet görünce doktora gitmek lazımmış..Allahtan hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…