Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yokkk kuzum ben misafirlikteydimm 2 kapı yaptık kocişle bu gece. daha yeni geldik eve. gündüzde temizlik yemek öyle geçiverdi günnn
iki kapımı yaptınızlaflara bakkk.

ay eşim geldide oyüzden geç yazdım annem kusura bakma

saracımmmmmmm annem sen bu saatte gelirmiydin yavrummmmmmmmmmmm

tatlım misafirlikteydik yeni geldik bende bi topiğe bakayım dedim hepinizi öpüyorum size iyi sohbetler ve iyi geceler
hmm bizim hatunlar toto gezdiriyolar anlaşılan

öptüm canım hayırlı sıcak yumuşak geceler:109:
hayır tatlım yapmadım ben süt buharı. benim yaptıklarım keçiboynuzu, jel, yumurtlama testi
jel ne oluyor kuzum:44:
valla laflar aklımdan geçtiği şekilde buraya yazılıyo ben böle konuşurum ama kuzummm :))))
tabii tabii aklından geçeni yaz buraya ööle düşünme
doğal ol

hmm bizim hatunlar toto gezdiriyolar anlaşılan

öptüm canım hayırlı sıcak yumuşak geceler:109:

jel ne oluyor kuzum:44:

tabii tabii aklından geçeni yaz buraya ööle düşünme
doğal ol

şimcik bizde spermlerimizde ileri hız problemi vardı ya bu preseed jel diye bi jel var bu spermlerin hareketine yardımcı oluyomuş.bayanlar kullanıyo ilişkiden 15 dakika önce uyguluyosun.

şimcik bizde spermlerimizde ileri hız problemi vardı ya bu preseed jel diye bi jel var bu spermlerin hareketine yardımcı oluyomuş.bayanlar kullanıyo ilişkiden 15 dakika önce uyguluyosun.
belkimde o işe yaramıştır. bak sana kuzum sana bişi sorcam.
misafir vardı dedim ya. bu gelen misafirler bizim akraba bizim gibi gençler.
biz bunlarla aynı hafta evlendik. yani onlarda evleneli 2.5 seneyi geçti.
onlarında çocukları olmadı. onlarda bizim gibi etrafa "daha erken bebek düşünmüyoruz" diyolar.
tabii gerçek nedir bilmiyorum. ama onların kendi evleri var karı koca çalışıyorlar eşyaları falan yerinde.
sence onlarda bizden midir:44: dedikodu gibi oldu biraz ama ne bilim ev leri ocakları var daha erken diyolar çocuk için.
inandırıcı gelmiyo bana

canım bende kaçıyorum yatma vakti kociş uyuyakaldı bende yatayım canım. senii bende öpeyim hepten yapış yapış ol mucukksss

ksel cim sen cvp yaz yarın bu konuya el atalım. eşim yatmak istiyor
kusura bakma kuzum

kesinnn canımm m oda bizdendir hatta eve gidince oda girer hemen kk yaa.belki konuştuğumuz bi arkadaşta olabilir senin misafir.

jele gelincede bilmiyorum o mu işe yaradı yoksam başka bişeymi sebep olsu bilemeyiz kuzum.

kesinnn canımm m oda bizdendir hatta eve gidince oda girer hemen kk yaa.belki konuştuğumuz bi arkadaşta olabilir senin misafir.

jele gelincede bilmiyorum o mu işe yaradı yoksam başka bişeymi sebep olsu bilemeyiz kuzum.
ben geri geldimm uyku tutmadı.
kselcim aslında bende kkdaki hatunlardan biri olabilirmi diye düşünmedim değil.
ama ne bilim hani kocasıyla birbirlerini seviyorlar ve insan sevdiğinnden bi evlat ister
bunlar bu kadar mı kariyer meraklısı ki bebeği erteliyorlar. daha ne kadar erteler insan 3 sene olucak.
gerçi dertleri beni germedi ama aynı zmaanda evlendik ya bunlarla. onlarında çocuklarının olmayışı dikkatimi çekti
hemen "içimde dedikodu yapma hissi uyandı

Yaz kızım....

Listemizde mevcut bulunan "emosderin" adlı hatunumuzun,

kadınlarkulübü.com a son giriş tarihi 07.02.2012 olarak tespit edilmiş olup;

topiğimize son uğrama tarihinin ise 29.12.2011 olduğu saptanarak;

şubat 07 den aralık 29 a kadar geriye doğru sayıldığında,

40 sayısı bulunarak;

emosderin hatunun 40 gündür topiğimize yersiz yere uğramadığı

ve listedeki mevcudiyetini ciddiye almadığı gözlenerek,

liste dışı edilmesine karar verilmiştir...

Sıradan bir t.k.b duyurusudur...

Daimi müdavimlere saygılar...

T.K.B

Son düzenleme:
hayır tatlım yapmadım ben süt buharı. benim yaptıklarım keçiboynuzu, jel, yumurtlama testi
yumurtlama testleri uygulamak kolay mı? çatlamayı kesin tespit ediomu?

başak biz 2 sene hiç düşünmedik. ve millete deyince inanmıyodu bazıları, sallamıodum düşünmediğimiz için. başbaşa doya doya vakit geçiririz nsl olsa olacak aceleye ne gerek var dedim hep. bu tokat bana hatta 3 .seneyide dolduralım diye düşündüm ben ama eşim yeter dedi çalışmalara başladık 1 sene geçti yok aldımı panik. şimdi kendime kızıorum vakit kaybı oldu diye. ama gerçekten düşünmüo olabilirler.bence 4.sene derse bi çift henüz düşünmüoruz diye orda inandırıcı gelmeyebilir. ama var benim gibi şaşkozlar

çok yaratıcı ve zekice:113::113:. topici fresh tutuosun başaks. ama korkutucu da fazla gülmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…