Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kuzum bak mesela diyo ya kuralda kkye girip te topike girmediyse diye.
işşte ben topike bir süredir gelmeyenleri takip ediyorum. kkyada girmediyse uzun süredir

onu silmek yok. çünkü suçu yok. belkim kkya girmeye vakti olamadı diye düşünüyor T.K.B

çok düşünceli bir kuruluştur:21::21::21:

sende gitmeden önce haber et kuzum biz sabırla bekleriz seni:16::16::16:

tatlım benim referandumda bilem beni seçtiğin için sağoll:29::29: çünkü belki burası sanal alem ama haksızlık yapmamaya çalışıyorum:17::17:

elimden gelendiiğince topiğe senin tabirinle fresh liği,
kişilere ilgiyi sağlamaya çalııyorum.

tabii hatunlarımda hakediyolar tabii

hepsi de birbirirnden değerli insanlar

:46::46::46::46::46:

ben dardanel papoşum:17:

uyuma o samannn. ve bişey içme gevşeyerek bekle kocişini:57:uyuma kendine gel çabuk

niye gevşeyerek bekliyim zaten sabahın köründe bayağı bi gevşedik:17: :38:
zaten yediğim darbelerden bayılacam :30:uyumasamda

kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım :5::5::5::5::5:

kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım :5::5::5::5::5:

adet sayılmaz heralde:44:

bende 6 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım ama dr ilaç vermişti ama sonra normal adet görmüştüm ama herkeste bir olmazki bazısının adet düzeni değişir dra gitsen daha iyi olur yada evde bi test yap ne çıkıcak sonuca göre dra git

bende 6 haftalık düşük yaptım kürtaj olmadım ama dr ilaç vermişti ama sonra normal adet görmüştüm ama herkeste bir olmazki bazısının adet düzeni değişir dra gitsen daha iyi olur yada evde bi test yap ne çıkıcak sonuca göre dra git

canım korundum hamile degilim çok iyi korundum

merhaba kızlarrr hoşgeldin nazoo
nasılsınızz

merhaba canım hoşbuldum sende hoşgeldin

neyse yatılı misafi,rden sonra olur böyle.
yarın normal yaşantına dönersin

evet erken kalkıyodum 10da en geç 10:30 da
bende normalde en erken 11 de kalkıyodum bazen 1 e kadar uyuyodum tabi haliyle birazcık etkiledi ama güzel geçti yinede

merhaba canım hoşbuldum sende hoşgeldin

evet erken kalkıyodum 10da en geç 10:30 da
bende normalde en erken 11 de kalkıyodum bazen 1 e kadar uyuyodum tabi haliyle birazcık etkiledi ama güzel geçti yinede
sevdiğiminsna olursa misafiri bende çok severim:16:
ama candan yürekten olcakkkk
merhaba kızlarrr hoşgeldin nazoo
nasılsınızz

naber kız kokoşşşş

geçenm partide gözlerimizi alamadık sendennnn.

nasılsın bakimmmmm

En büyük baaaaşkan,başak baaaşkan:124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

En büyük baaaaşkan,başak baaaşkan:124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

güle güle nazoooooooo

kardeloşum isteğ,in izinse buyur annem kaç gün istersen:9::9::9::9:

silmez seni tkb listeden.

kuzum sen niye geç saatte geliyon annem

Son düzenleme:
Back
X