Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güle güle nazoooooooo

kardeloşum isteğ,in izinse buyur annem kaç gün istersen:9::9::9::9:

silmez seni tkb listeden.

kuzum sen niye geç saatte geliyon annem

ya erkenden gelince de kimse olmuyo bacım
evet izin istiyom,çünkü ben ygs hazırlanıyorum,şu sıra yoğun ders çalışmam gerenk
o yüzden şimdi çıkıyorum
topik milletininin ahalisine de selamlarımı sunuyorum:42::42::42::42::42::42:

ya erkenden gelince de kimse olmuyo bacım
evet izin istiyom,çünkü ben ygs hazırlanıyorum,şu sıra yoğun ders çalışmam gerenk
o yüzden şimdi çıkıyorum
topik milletininin ahalisine de selamlarımı sunuyorum:42::42::42::42::42::42:

karıya bak hem çocuk doğuruyo hemde kariyer yapıyo.

tatlım üniv. sınavına mı hazırlanıyosun. bende gircektim buyıl başvuruları kaçırmışım.

hadi sana tkbde izin başarılarr diliyoruz. kazanmdan gelirsen liste dışı olursun ama.
bu arada bebek doğumş oluyomu sınavlara kadar

ooooo sonunda birilerini buldum yawww. nerelerdesiniz siz yaa??

kızıııııımmmmmm asıl sen yoksun biz burdayız 22den berii sende maaşallah gece kuşusun bu saatte geliyosun .
kız sen işe nasıl kalkıyosun helal

merhaba canım hoşbuldum sende hoşgeldin

evet erken kalkıyodum 10da en geç 10:30 da
bende normalde en erken 11 de kalkıyodum bazen 1 e kadar uyuyodum tabi haliyle birazcık etkiledi ama güzel geçti yinede
iyi geceler gülüm

sevdiğiminsna olursa misafiri bende çok severim:16:
ama candan yürekten olcakkkk

naber kız kokoşşşş

geçenm partide gözlerimizi alamadık sendennnn.

nasılsın bakimmmmm

tşk ederim gülümmm o senin güzel bakışından
ay napim canım sıkkın küstüm kocişe konuşmuyoruum çocuk fln da mazi oldu istemiyorum artık yaa ilaçla korunim diyorum da sonrası daha kötü olur die korkuyorum :ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
karıya bak hem çocuk doğuruyo hemde kariyer yapıyo.

tatlım üniv. sınavına mı hazırlanıyosun. bende gircektim buyıl başvuruları kaçırmışım.

hadi sana tkbde izin başarılarr diliyoruz. kazanmdan gelirsen liste dışı olursun ama.
bu arada bebek doğumş oluyomu sınavlara kadar

ben de kaçırmıştım ama ek süre tanınıca hemen vurdum başımı

yok canım,sınav 1 nisanda,bebek doğmuş olmuyo o zamana
lys ye zaten giremem,benim hedef açıöğretim

kızıııııımmmmmm asıl sen yoksun biz burdayız 22den berii sende maaşallah gece kuşusun bu saatte geliyosun .
kız sen işe nasıl kalkıyosun helal

kızım dün akşamm ağaç oldum kimsecikler gelmedii. bu akşamda misafirlikteydikk ondan geç girdim canım. iş konusuna gelincede kalkamıyorum artık sabahları geç gidiyorum işee (kovcaklar beni)

iyi geceler gülüm

tşk ederim gülümmm o senin güzel bakışından
ay napim canım sıkkın küstüm kocişe konuşmuyoruum çocuk fln da mazi oldu istemiyorum artık yaa ilaçla korunim diyorum da sonrası daha kötü olur die korkuyorum :ssz::ssz::ssz::ssz:
kızzz delirdin mii

ayol ben hatunlara bişiler olduu sakın korunma deli karı sal gitsin.
olacağı varsa olur. zati sen önemsmediğin anda olur.

boşancanmı sanki kocanda deli karıı korunma sakın:4:
ben de kaçırmıştım ama ek süre tanınıca hemen vurdum başımı

yok canım,sınav 1 nisanda,bebek doğmuş olmuyo o zamana
lys ye zaten giremem,benim hedef açıöğretim
aaa kız açık öğretim için ilk sınav yetiyormuuu oleyyyyyy sağol cnm bunu bildiğim iyi olduu demek banada yeticekkkkkk
ayy keşke benm yerime de vursaydın başşş.

ben kaçırdım bu yıl:31:
kızım dün akşamm ağaç oldum kimsecikler gelmedii. bu akşamda misafirlikteydikk ondan geç girdim canım. iş konusuna gelincede kalkamıyorum artık sabahları geç gidiyorum işee (kovcaklar beni)

oooooohhhhhhhhh hadi bakalım hayırlısı:35::35::35::35:

zati bebekin olcak boşverrrrrrrrrrrr.

ohh gel bu haberin üstüne birer kahve doldiriyim sizeeeeeeeeeeeeee:7:

kızzz delirdin mii

ayol ben hatunlara bişiler olduu sakın korunma deli karı sal gitsin.
olacağı varsa olur. zati sen önemsmediğin anda olur.

boşancanmı sanki kocanda deli karıı korunma sakın:4:

aaa kız açık öğretim için ilk sınav yetiyormuuu oleyyyyyy sağol cnm bunu bildiğim iyi olduu demek banada yeticekkkkkk
ayy keşke benm yerime de vursaydın başşş.

ben kaçırdım bu yıl:31:

oooooohhhhhhhhh hadi bakalım hayırlısı:35::35::35::35:

zati bebekin olcak boşverrrrrrrrrrrr.

ohh gel bu haberin üstüne birer kahve doldiriyim sizeeeeeeeeeeeeee:7:

hiç belli olmaz ama böle dawrandığı süre içersinde çocuk istemiyorum zaten allah bana acıyoki wermiyo çocuğu pek parlak diil sonum böle giderse :31::31::31::31::31::31::31::31::31::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hiç belli olmaz ama böle dawrandığı süre içersinde çocuk istemiyorum zaten allah bana acıyoki wermiyo çocuğu pek parlak diil sonum böle giderse :31::31::31::31::31::31::31::31::31::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

cnm yaa boşver bence oluruna bırak korunayım deme .
yani en azından ilaç falan kullanma. zarar verme kendine derim.
anlıyorum evlilik öyle zorkii çıkmaz bi sokak gibi
neden evlenir insan diye çok sorarım kendime bende
ama cevabı yok

vay ksele bak hele habersizce çekip gitmişşşşşşşş hımmmmmmmmmmmmmm:32::32::32::32:

cnm yaa boşver bence oluruna bırak korunayım deme .
yani en azından ilaç falan kullanma. zarar verme kendine derim.
anlıyorum evlilik öyle zorkii çıkmaz bi sokak gibi
neden evlenir insan diye çok sorarım kendime bende
ama cevabı yok

ewet cnm tam bi çıkmaz sokak :ssz:
yani şuanki durumumu özetler olursam eğer hani derler ya; 2 ucu b..lu deynek ;aynen o durumdayımmm :31::31::31:
işte bende ilaç içmeye korkuyorum ona diicem korunsun yoksa ilişkide yok zaten ilişkiye bile niyetim yokkk:19::19::19:
uffffff bugünde doğum günü ...planlar yapmıştım oysa:31:halimize bak yaa :19::19:
yine ben onu düşünüyorum yarın nasıl kutlucamı düşünüyorum aman yaaa ararım telefonla soğuk bi şekilde doğum günün kutlu olsun derim işte okadarrr

ewet cnm tam bi çıkmaz sokak :ssz:
yani şuanki durumumu özetler olursam eğer hani derler ya; 2 ucu b..lu deynek ;aynen o durumdayımmm :31::31::31:
işte bende ilaç içmeye korkuyorum ona diicem korunsun yoksa ilişkide yok zaten ilişkiye bile niyetim yokkk:19::19::19:
uffffff bugünde doğum günü ...planlar yapmıştım oysa:31:halimize bak yaa :19::19:
yine ben onu düşünüyorum yarın nasıl kutlucamı düşünüyorum aman yaaa ararım telefonla soğuk bi şekilde doğum günün kutlu olsun derim işte okadarrr

ama emin ol suçlu sen olacaksın çünkü ben bunu çok yaşadım.

kavga sırasında ben haklıyken onun doğum günü olduğu için hakkımı savunduğumdan dolayı suçlu oldum.
neymiş böyle bi günde ben böyle yapıyormuşum. halbuki haksız ama üste çıkıyo böylece

Başağımmmmmmmmm
bebeğimmmm bugün yoktun biliyorum iştesin ama özledim senii sevgi kelebeğim..kendine iyi bak..
topiğin bugün tozunu attırdım:)milleti baydımm hepp:)keşke sende olaydında senide bayaydımm bacımm

öptümmm kocamannn:16::16::16::16:

cnmmmmmm benimmmm hayat doluuu neşelii dolunayımmmm. sabah şekerimizzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16:

moral kaynaımızzzz:16::16::16::16::16::16::16:

evet işyetdim yeni bir işe girdim 4 saat çalışıyorum . iş yerimde net yok gündüzleri giremiyorum.

sadece akşamları burdayım artık:25::25::25::25::25::25:

seninle sohbet etseydik çok güzel olurduuu yazdıklarını okudum canım ve koca toto erenayın özelden yazışma teklifini reddedip bizimle de paylaştığın için çok teşekkür ederimm:16::16::16:

dememkkiii bizi candan arkadaş olarak görüyorsun:42::42::42::42:

tatlımmm şunu söylmek istiyorum; çok şükür iyiki evladın olmamış bu insandan binlerce kez şükürr:16::16::16::16:
her şeyde bir hikmet vardır muhakkak..

kıoynunda yattığın insanı tanıyamamak yada onu yanlış tanımak çok acı bi şey olsa gerek.

ama yine çok şükürki seni ona bağlayan bir evladın yok. arkana bakmadan çıkıp gitmemen için bir engelin yok.

Allah sana yol göstersin inşallah nasıl hareket etmek gerektiğini bildirsin sana emin adımlarla için rahat yoluna devam et.

insanın kendi ailesi annesi babası gibisi yokkkk.

çok şükür baban iyi ailen mutlu yeni bir bebeğiniz varrr aranızda daha ne istersin dimi.
Allah yardımcın olsun. inşallah bu yazdığımı okursun:38::38:

cnmmmmmm benimmmm hayat doluuu neşelii dolunayımmmm. sabah şekerimizzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16:

moral kaynaımızzzz:16::16::16::16::16::16::16:

evet işyetdim yeni bir işe girdim 4 saat çalışıyorum . iş yerimde net yok gündüzleri giremiyorum.

sadece akşamları burdayım artık:25::25::25::25::25::25:

seninle sohbet etseydik çok güzel olurduuu yazdıklarını okudum canım ve koca toto erenayın özelden yazışma teklifini reddedip bizimle de paylaştığın için çok teşekkür ederimm:16::16::16:

dememkkiii bizi candan arkadaş olarak görüyorsun:42::42::42::42:

tatlımmm şunu söylmek istiyorum; çok şükür iyiki evladın olmamış bu insandan binlerce kez şükürr:16::16::16::16:
her şeyde bir hikmet vardır muhakkak..

kıoynunda yattığın insanı tanıyamamak yada onu yanlış tanımak çok acı bi şey olsa gerek.

ama yine çok şükürki seni ona bağlayan bir evladın yok. arkana bakmadan çıkıp gitmemen için bir engelin yok.

Allah sana yol göstersin inşallah nasıl hareket etmek gerektiğini bildirsin sana emin adımlarla için rahat yoluna devam et.

insanın kendi ailesi annesi babası gibisi yokkkk.

çok şükür baban iyi ailen mutlu yeni bir bebeğiniz varrr aranızda daha ne istersin dimi.
Allah yardımcın olsun. inşallah bu yazdığımı okursun:38::38:

sağol başağım:)çok güzel şeyler yazmışsın canım:)inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
ben biraz saf bir tip olduğum için ancak insanları böyle zamanlarada tanıyabiliyorum...
çok haksızlık etmiyim eşim iyi biridir ama bana bu muameleyi yapması bana olan sevgisnin bittiğini
gösterir..ortak aldığımız malların borçları yüzünden sesini çıkartmadığını düşünüyorum..
sevilmediğim bir ortamda ki bu benim yuva dediğim yerse zaten kalamam..
henüz eşimle konuşmadık bir karara varmadık ama bana karşı hala çok acımasız,hep haklı,özür dilemesi
gerektiğini biri ona söylese kahkahayı basar herhalde...konuşmayı düşünmüyor bile benimle,borçlarımız ödensin sorun yok onun için..

belki bu akşam konuşruz onunla dicem ama akşama yeğenimi görmeye gitmeyi daha çok istiyorum..

canlar günaydınnnnnnn:16::16::16::16::16: nasılsınız :26::26::26::26::26:
sanırım dün sıkıntılı bir günmüşşşş galiba :44::44::44: EVLİLİK GERÇEKTEN İKİ UCU B..K DEĞNEKKK:50::50: buna kesinlikle katılıyorum veee (sanırım )sorunsuz evlilik yok:50::50::50: sadece sorunların konuşulmadığı evlilikler var :40::40::40: evlilik insanı başatan yaratan başdan yoğurann yeniden şekil veren bir şeyyy:40::40::40: direndikçe sorunlar oluyor sıkıntılar oluyor:44::44::44: ve evliliklerde erkeler hiç değişmiyorlarrr:47::47::47: hep kendinden veren kadın değişen kadınn:40::40::40: eğerkiii her sorunu (BURADA SİZLERİ VE SORUNLARINIZI KAST ETMİYORUM CANLARIM KENDİMDEN VE YAŞADIKLARIMDAN YOLA ÇIKIYORUM YANLIŞ ANAŞILMASIN )ALTTAN ALARAK İDARE YOLUNA GİTMESEN BOŞANMAK İÇİN NE KADAR ÇOK SEBEBİMİZ VAR :ssz::ssz::ssz::ssz: işte evlilikler bu şartlarda yürüyor :44::44::44:canlarımmmm 8 yıl bana bunları öğrettiiiii :26::26::26:YALNIZ ŞUNUDA EKLEMEK İSTERİMKİ BİR EVLİLİKTE SEVGİ VE SAYĞI BİTMİŞSE İKİ KİŞİ BİR BİRİNE ZARAR VERİYORSA VE KŞİ KENDİNCE BEN HER YOLU DENEDİM ama yürümüyor DİYORSA İŞTE O ZAMAN BİTMELİ EVLİLKLERRRR diye düşünüyorum naçizana :44::44::44::44::44::44::44::44:
hepinizi seviyorum veeee :38::38::38::38::38::38::38::38: bu has gideceğim eşim için

dolunayım RABBİM gönlündekini aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin ne diyeceğimi bilmiyorum kardeşimlede konuşuyorum şuanda oda kocasından dertli insan diyecek şey bulamıyor
Hepimizin derdi var işte nazocum:)Allah kardeşinle eşine huzur versin canım..
bize uymasın onlar:4:
canım ben başımı yastığa eşimle bile koyamıyorum..onun vardiyaları yüzünden...tatili olunca da yaşasın birlikte uyucaz dyorum
ama o uyumak istemiyor sabahın 5ine kadar film izliyor..tek tatil günüymüş,rahat bırak beni diyor..
ben bu muamelelere bile bişey demiyordum içim kan ağlasada..sevgimle bir çok şeyin üstünü örttüm..kandırdım kendimi..
çünkü biliyordum eşimin beni deliler gibi sevdiğini....hiç öyle değilmiş meğer..sabahın köründe elin adamının arabasına(taksici) binmemden rahatsız değil..hemde babama gidiyorum ya..
2dakikada bırakabilirdi beni..ama işine geç kalamaz..
o arabayıda beyfendinin altına çeken benim..oh oluyor bana..
amin canım amin inş bende rahim filmi cektirip hemen hamiş kalanlardan olurum hayırlısıyla...banada oyle dedi doktorum ama 3 ay sonra gel rahim filmi cekelimde dedi aslında sende cektirsen iyi olur belki... niye doktorun oyle dediki hamiş kalamayanların hepsine doktorlar rahim filmi cektirtiyo tupler tıkalı ve ya kapalı olabilr diye...dolunayım bence sende cektir cok vakit kaybetmeden...

güle güle tatlım inş gelmez kırmızıların kendine iyi bak...iyi akşamlar:54:

canım ben gittiğim doktora eşimle halvet durumunun ayda 1-2olduğunu söylediğimde zaten
sorunun ne olduğunu gayet açık bişekilde anladı..banada anlattı,böyle olmaz dedi.madem çocuk istiyosunuz
haftada enaz 2-3olmalıymış..ee ben zaten biliyorum bunları ama eşime anlatınca ne doyumsuzluğum kalıyor nede bilmem ne düşkünlüğüm...kocam diyor bide bana bunu..

ben bu adamın yüzünden boşu boşuna hsg çektirmek istemiyorum..normalde doğurgan bir kadın olduğuma inanıyorum
ama kesinlikle YANLIŞ ELLERDEYİM:60: :60: :60:

kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım tek çizgi..sanırım çok stres yüklüyüm ondan gecikti.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar

dişim ağrıyo ya nedir benim bu dişlerden çektiğim dün dolgu yaptım akşam dolgudan küçük bi parça düştü nasıl yaptıysa artık doktor hanım şimdi su içince bile sızlıyo birazdan yine dişçiye gitçem bıktım ya oooof ooooofff bana dua edin kızlar :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X