Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

böyle yakın olmasına seviniyorum. en azından yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında birbirimizi bilgilendiririz canım
evet canım bencede yoldaş oluyoruz bu konuda birbirimize ii oldu gerçekten sen beni takip et kuzum :34::9:
ayyy accık öle olcak ama ..bende sizin gibi şişsemde kilo alsam keşkemmm...ama hamiş kalırsam yok diet falann..yicem herşeyii :D:D:D:D:D
inşallah canım hem daha zayıf hamiş olursun ne güzel :34:
inşallah duyarsın cnm .kardeşim aynı malesef durumu cuma günü belli olacak bakalım herşeyin hayırlısı allahtan umut kesilmez:50:

hayırlısı olsun hürremcim Allah yardımcısı olsun :16::16:

sözde temizlemiş çürüğü canım ama dolgunun oturması zaman alırmış bende anlamadım inanki olmazsa ağrısı geçmezse değişecem zaten doktorumu çok sağol canım iyi dileğin için sen nasılsın neler yapıyosun

nasıl olim walla çalışmaya çalışıorum...diete başladımmm yuvarlanıp gidiom bakalımm :9:

diyetin hyaırlı olsun inşallah bıkmadan sıkılmadan devam edersin

bende çalışıyorum ama buraya bakmadan da olmuyo hani :34::34::34::34::34::34::34:

saol canımm inşallahhh walla bayağ hırslı başladım bakalım hayırlısı....buraya giriom ama çıkamıomki :kkk::kkk: iş verdiler başlayamadım...kızacaklar walla az kaldı :1::1::1::1:

MRHB KIZLAR NASILSINIZZZ
BAŞAKKKK kolay gelsin demişisin sağol canımmm
SARAMMMM dişin ağrıyormuş ben de çektim o dişleri oofffffff allah ardımcın olsunnn

bende 10dk girdim bi bakıp çıkıcaktım 1 saattir burdayım
evi süpürüp silecem bir taraftan esne esne bi hal oldum
sabah 10 da uyandım alışkanlık oldu 1 haftada şimdide uykum var bi işe başlasam uyku neyim kalmazda
tamam canım sen işine git bende işime başlıyım akşama temiz ve süslenmiş olarak görüşürüz:34:
nazocumm tez ve pak oldun mu annem ben burdayımmmmm hadi gellllll:94::94::94::94:
senin bana inandığını biliyorum zaten canım :46:
:29::29::29::29::29::29::29::29:
kıslarrr bende geldim hayırlı olsunnnn
hoş geldin cnmm hayır olurr merak etmeeeeeeeeeee:34::34::34::34::34:
MRHB KIZLAR NASILSINIZZZ
BAŞAKKKK kolay gelsin demişisin sağol canımmm
SARAMMMM dişin ağrıyormuş ben de çektim o dişleri oofffffff allah ardımcın olsunnn

:38::38::38::38::38::38::38::38:

daha babam acildeyken eve git burda sefil olma diyen bendim...yarın işin var,işinden olma dediğimi
hatırlıyorum ama onunda gitmesimi gerekirdi?sen sakin ol aşkım ben burdayım demesini beklerdim..
ben 3gün bişey yemedim yiyemedim başağım,nekadar sağlıklı kararlar verebilirdim ki benim her dediğimi yapıyor...

neyse kimseye ah edemem,hele sevdiğim insana asla ..ama bu işler sırayla..onunda canından öte sevdiği biri hastayken
beni anlayacak..kıyamam ben ona ama beni anlayacağı günler gelecek ve boşanmazsak eğer ben onun hep yanında olacağım.

cnm yaaa kıyamam sana hala onun yanındasın. inşallah gönlüne göre verir Rabbimmmm:16::16::16::16::16::16::16::16:

nazocumm tez ve pak oldun mu annem ben burdayımmmmm hadi gellllll:94::94::94::94:

:29::29::29::29::29::29::29::29:

hoş geldin cnmm hayır olurr merak etmeeeeeeeeeee:34::34::34::34::34:

:38::38::38::38::38::38::38::38:

selam canım nasılsın
bende pc yi kapattım temizliğe başlayacam elektrikler kesildi yarım saate yakın gelmedi benimde isteğim kaçtı... zaten başım, boğazım, vücudum ağrıyodu bide halsizlik derken ben bi yattım 3 de 6 ya gelirken kalktım ama halen baş ağrısı tam geçmedi grip oluyorum galiba :2:
yani evimi temizleyemedim ama ben temizim:21:

selam canım nasılsın
bende pc yi kapattım temizliğe başlayacam elektrikler kesildi yarım saate yakın gelmedi benimde isteğim kaçtı... zaten başım, boğazım, vücudum ağrıyodu bide halsizlik derken ben bi yattım 3 de 6 ya gelirken kalktım ama halen baş ağrısı tam geçmedi grip oluyorum galiba :2:
yani evimi temizleyemedim ama ben temizim:21:

temiz olduğundan emin msin nazo :110:

dumancım kuzum senin beebğin beyni aktı annem onu sırt üstü yatırsana artıkın:30::30::30::30::30:

Back
X