Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim taglım sen nassın?![]()
merhabalar kselcim nbr taglım nassın nasıl gidiyo ay çok sorumu sordum neeeeeeeee :18:uyusunda büyüsün güzel anne adayı![]()
günaydın serayım iyiyim ben sen nasılsın napıyosun kuzum?
inşallah canımmm 6+1 canım benim bebiş cuma günü dra gitcez yine bakalım kalp atışına bakacak dr inşallah duyarım bebeğimin kalp atışlarınısenin ne kadear oldu şimdi?
bende iyiyim işte bildiğin gibiii iş güç en çok da kk dayım buaralar...işlerim birikio walla...![]()
merhabarlar canım iyi gidiyo nasıl olsun bol bol uyuyorummm. Sen nasılsın canım
uyu kuzum uyu ...........iyiyim cnm bende işte öğleden sonra günüm var gidicem biraz size bakayım dedim![]()
ohh biz şişelim sen zayıfla dimiİYİYİM CANIMMM DİETE BAŞLADIM SON GAZ DEVAM EDİOMM..İNŞALLAH DUYACAKSIN CNM KALP ATIŞLARINIDA OHH NE GÜZEL MAAŞALLAHH
hürremim sultanım sen napıon nasılsınn bakalımm?
inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccambende hoşbuldum taglım hadi hayırlısı cnm duyacaksın bak kalp atışlarını inşallah olumlu düşünki öyle olsun dimi![]()
senininki kocaman olmuş kuzum :))) benimde 5+3 daha. bende 1 martta gidicem doktora canım.
ohh biz şişelim sen zayıfla dimi![]()
inşallah canım öyle umuyorum bende duyacam Allahımın izniyle inşallahhh
inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccam
kardeşin nasıl oldu varmı değişiklik durumunda ?
evet kıs büyüyoz Allahın izniyle bizama aramızda çok fark yok 4 gün falan var
![]()
![]()
uyu kuzum uyu ...........iyiyim cnm bende işte öğleden sonra günüm var gidicem biraz size bakayım dedim![]()
aman ha patron kızmasınnnnişlerininide yap bari
![]()
inşallah canım öyle umuyorum bende duyacam Allahımın izniyle inşallahhh
inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccam
evet kıs büyüyoz Allahın izniyle bizama aramızda çok fark yok 4 gün falan var
![]()
![]()
Inşallah canım öyle umuyorum bende duyacam allahımın izniyle inşallahhh
Inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccam
Evet kıs büyüyoz allahın izniyle bizAma aramızda çok fark yok 4 gün falan var
![]()
![]()
ohhhh günlerrrr ne güzellll afiyet olsun şimdiden sana...benim yerimede yee...ii eğlenceler...
yapıom kıs arada bi Allahtan hızlıyım o konuda çabucak yapabiliommmaaşallah bana
![]()
SAĞOL ŞEKERİM YERİM SENİN YERİNEDE .KOLAY GELSİN TAGLIM.........AMAN NAZAR DEĞMESİN![]()
fıstık sakin ol yaa..önümüzdeki ay denersiniz canınız sağolsun tatlım benim..
bu ara çok hamile haberi alıyorum kızlar sayfada bi artış hissediyorum martta...hadi hayırlsı..
saol pelin hakkaten stres yapmamak lazım sende üzülme inşallah rahim filmin çok iyi çıkar tatlımm..canım cok haklısın bende strese girmeyin diye yazıyorum ama sizden aşşagı kalır yanım yok ama doktorum bana stres bebişin gelmemesindeki en buyuk etken dedi elimizde olmasada düşünmemeye calışmalıyız...bende bu aralar stresliyim rahim filmi cektircem belki ondan sonra biraz daha icim rahat eder inş... üzülme lütfen inş senin kırmızılarda gelmez bu ay mujdeli haberi verirsin hayırlısyla....![]()
aminnnnn :d:d ben yemeğe giderrr...görüşmek üzere...öpüldünüz şekerlerrr...![]()
iyim tatlım sen nassın? Adetime az kaldı işte bekliyorum kırmızıları, bu ayda hüsran gibi be hurrcum canımcım, sende ne var ne yok tatlım?