Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın serayım iyiyim ben sen nasılsın napıyosun kuzum?

inşallah canımmm 6+1 canım benim bebiş cuma günü dra gitcez yine bakalım kalp atışına bakacak dr inşallah duyarım bebeğimin kalp atışlarını:16: senin ne kadear oldu şimdi?

senininki kocaman olmuş kuzum :))) benimde 5+3 daha. bende 1 martta gidicem doktora canım.

İYİYİM CANIMMM DİETE BAŞLADIM SON GAZ DEVAM EDİOMM..:D İNŞALLAH DUYACAKSIN CNM KALP ATIŞLARINIDA OHH NE GÜZEL MAAŞALLAHH :nazar::nazar::nazar:

hürremim sultanım sen napıon nasılsınn bakalımm?
ohh biz şişelim sen zayıfla dimi :23: :9:
inşallah canım öyle umuyorum bende duyacam Allahımın izniyle inşallahhh:16:
bende hoşbuldum taglım hadi hayırlısı cnm duyacaksın bak kalp atışlarını inşallah olumlu düşünki öyle olsun dimi :34:
inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccam
kardeşin nasıl oldu varmı değişiklik durumunda ?
senininki kocaman olmuş kuzum :))) benimde 5+3 daha. bende 1 martta gidicem doktora canım.

evet kıs büyüyoz Allahın izniyle biz :nazar: ama aramızda çok fark yok 4 gün falan var :34: :nazar:

evet kıs büyüyoz Allahın izniyle biz :nazar: ama aramızda çok fark yok 4 gün falan var :34: :nazar:

böyle yakın olmasına seviniyorum. en azından yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında birbirimizi bilgilendiririz canım

uyu kuzum uyu ...........iyiyim cnm bende işte öğleden sonra günüm var gidicem biraz size bakayım dedim :34:

ohhhh günlerrrr ne güzellll afiyet olsun şimdiden sana...:56:benim yerimede yee...ii eğlenceler...

aman ha patron kızmasınnnn :52:işlerininide yap bari :52:

yapıom kıs arada bi Allahtan hızlıyım o konuda çabucak yapabiliomm :9::9::9:maaşallah bana :nazar::17::17:

ayyy accık öle olcak ama ..bende sizin gibi şişsemde kilo alsam keşkemmm...ama hamiş kalırsam yok diet falann..yicem herşeyii :D:D:D:D:D

Inşallah canım öyle umuyorum bende duyacam allahımın izniyle inşallahhh:16:

Inşallah hürremcim olumlu düşünüyorum bu sefer bakalım inşallah duyaccam

Evet kıs büyüyoz allahın izniyle biz :nazar: Ama aramızda çok fark yok 4 gün falan var :34: :nazar:

inşallah duyarsın cnm .kardeşim aynı malesef durumu cuma günü belli olacak bakalım herşeyin hayırlısı allahtan umut kesilmez:50:

ohhhh günlerrrr ne güzellll afiyet olsun şimdiden sana...:56:benim yerimede yee...ii eğlenceler...

yapıom kıs arada bi Allahtan hızlıyım o konuda çabucak yapabiliomm :9::9::9:maaşallah bana :nazar::17::17:

SAĞOL ŞEKERİM YERİM SENİN YERİNEDE .KOLAY GELSİN TAGLIM.........AMAN NAZAR DEĞMESİN:nazar:

fıstık sakin ol yaa..önümüzdeki ay denersiniz canınız sağolsun tatlım benim..

bu ara çok hamile haberi alıyorum kızlar sayfada bi artış hissediyorum martta...hadi hayırlsı..

saol dolunayım önümüzdeki maçlara bakcaz artık, evet hamileler arttı hadi bizde inşallah:)

Alıntı hacer_31 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ayh pelin vala strese giriyo insan canım, herşeyi biz düşünüyoz benimde 5 gün kaldı adetime hiç belirti yok al yine stres işte, tutmadı yine kafayı yiyorum adet yaklaştığında, beni anlıyan bi burası zaten ağlıycam şimmdi gözlerim doldu yeminle
canım cok haklısın bende strese girmeyin diye yazıyorum ama sizden aşşagı kalır yanım yok ama doktorum bana stres bebişin gelmemesindeki en buyuk etken dedi elimizde olmasada düşünmemeye calışmalıyız...bende bu aralar stresliyim rahim filmi cektircem belki ondan sonra biraz daha icim rahat eder inş... üzülme lütfen inş senin kırmızılarda gelmez bu ay mujdeli haberi verirsin hayırlısyla....
saol pelin hakkaten stres yapmamak lazım sende üzülme inşallah rahim filmin çok iyi çıkar tatlımm

canım cok haklısın bende strese girmeyin diye yazıyorum ama sizden aşşagı kalır yanım yok ama doktorum bana stres bebişin gelmemesindeki en buyuk etken dedi elimizde olmasada düşünmemeye calışmalıyız...bende bu aralar stresliyim rahim filmi cektircem belki ondan sonra biraz daha icim rahat eder inş... üzülme lütfen inş senin kırmızılarda gelmez bu ay mujdeli haberi verirsin hayırlısyla....:49:
saol pelin hakkaten stres yapmamak lazım sende üzülme inşallah rahim filmin çok iyi çıkar tatlımm..

iyim tatlım sen nassın? Adetime az kaldı işte bekliyorum kırmızıları, bu ayda hüsran gibi be hurrcum canımcım, sende ne var ne yok tatlım?

iyiyim taglım bende hadi bakalım hayırlısı cnm bendede hiç bişi yok yaaaaaa bakalım bu ya nolcak..................:23:

Back
X