ayy süper yaaa çocuk ruhlu eşin war galibabenimkinde yok öle şeylerr ağır abilikten anlar o ..ben bazen bişeyler yapalım derim oda çocuklaşma die bana tepki gösterir....alem bu erkeklerrr yawww
internetten izle o zaman . demokraside çareler tükenmez
gösteririm tabiki canım. ama yüzgörümlüğü isterim :)))
bilmiyordum dikkatimi çekmemişti tickeri ama baltayıda taşa vurmadım
iyi gecelr canım RABBİM de seni evladına sağ salim hayırlısıyla kavuştursun
nice mutlu yıllar olsun ömür boyu mutluluk sizin olsun
benimde akıntım gelmedi sadece yumurtlama zamanı geldi o da normal zaten
ama sen boşa geçiriyorum diye düşünme sanki gün aşırı yapıyoz da ne oluyo olacağı varsa 1 kereden bile olur ben ilk hamile kaldığımda doğru dürüst bişey yapmamıştık çünkü memleketten misafirle gelmiştim sonrada adetime 1 hafta kala 1 haftalığına gezmeye gitmiştim ve hamile kaldım
aaaaaaaaaa hatun insna biraz acır dimiiiiiii
"neden televizyonun yok paranız mı yok yoksam" falan diye bi soraydın iyiydiiiiiiiiiii
hemde ne çocuk sorma.ben onun zaten çocuksu yönünü seviyorum.çocukluğundaki oyuncaklarını saklamış bugüne dek hepsi gıcır gıcır valla. çocuğumuz erkek olursa oynatırsın diyorum olmaz diyyoo. ben çocuğumuza başka alırım onlar benim arabalarım diyo koca adam :))
tamam cnmmm bi çift patik takarız
hemde ne çocuk sorma.ben onun zaten çocuksu yönünü seviyorum.çocukluğundaki oyuncaklarını saklamış bugüne dek hepsi gıcır gıcır valla. çocuğumuz erkek olursa oynatırsın diyorum olmaz diyyoo. ben çocuğumuza başka alırım onlar benim arabalarım diyo koca adam :))
aaaaaaaaaa hatun insna biraz acır dimiiiiiii
"neden televizyonun yok paranız mı yok yoksam" falan diye bi soraydın iyiydiiiiiiiiiii
nazo senden bi konuda yardım istiycem
canım benim tv iyi bişey değilki olanlarda atsın çöpe. tv bence insan ilişkilerini azaltıyo. bu kadar çok kanal yokken ne güzeldi.izleyeceğin şey belliydi.şimdi herkes ayrı odada ayrı şey izliyo. atın tvleri muhabbet edin ailenizlee. yeni kampanya başlattıp tvler atılsın muhabbet başlasın... tvler atılsın muhabbet başlasın....
3 tane pc var aç birinden izle
bildiğim bişeyse yardım ederim tabi
evet tamam affettirdin kendini sonuna kadar hak veriyorum.
hep istersim kendi evimde tv olmasın diye.
şimdi ise gerçekten tv ile hiç alakam yok ve izlediğim 1tane bile dizi veya program yok
hiç bir reklamdan haberim yok.
senden küçükmü
aaa nazoo 3tane pc var evet
41zeynep var listede hatırladınmı.
uzun süredir gelmiyor buraya fakat ocak 15te kkya girmiş.
ama bize en son ne zmaan gelmiş liste dışı etmemiz gerek. zamanı geçmesin hakszılık yapaamyız
sen zaten beni hep affedersinki bende bu şımarıklık olduğu sürece sen bana kıyamazsın :))
çakalllll hemen anladın :))) evet canım 1 yaş ufak
eroşun memleketlisiydi galiba ozaman tez çıkar listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?