Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese günaydınnnnnnnnnnn ....nasılsınız kızlarrr...saracım nasıl oldu dişin ağrıomu hala?

günaydın canlarım napıyosunuz iyimisiniz?:3:
annemi bindircez öğlen gidecek mersine yine yanlız kalacam :14::14::14::14:

günaydın hacercimmm...iyiyim ben sen nasılsınn?

günaydın yeşilimmm iyiyim sen nasılsınnn...hayrola kıss sen mersine gitmemişmiydin?

iyiyim canım cuma günü gittim pazargünü döndük canım annemde gelmişti bizimle şimdi geri dönüyor :14::14:

iyiyim canım cuma günü gittim pazargünü döndük canım annemde gelmişti bizimle şimdi geri dönüyor :14::14:

kuzucum üzülme bu kadar yine gidersin yine gelirr..başka kimse yokmu oralarda sana arkadaş,yoldaş olacak..hem o yoldaştan ziyade asıl seni hiç yalnız bırakmayan bebişin var annesi nereye gitsen yanında :34: hiç üzülme onuda üzme kızarım bakkk :20:

tamam ozaman hadi çıkın hgelin hadi hadiii :23: çabuk :52:

dur kız geliyom şimdi hemen benim tatlım isterde gelmemmi ben hiç, benimde içimde bi sıkıntı var hsonu adet olcam keşke gelmesede müjdeli haberi versem kocişime ama belirtide yokki anam bi göğüsler var oda olağan şeyler hayırlısı dua et kız bizede nasip olur inşallah sen neler yapmıştın kuzum tüyo ver biraz ablana:)

tatlım üzülme yine gelir sen bebişini düşün olmadı atlayıp biz geliriz :)

iyi sayılır cnm iş güç uğraşıoz işte..sıkıcı bi hava var adanada yağmur yağacak gibi...yağmasın ama yaaa temizlik var benim evde:((

yok canım sıkma sen canını ya Allah bismillah de, işleyen demir ışıldar, annem boklu eve misafir hemen damlar derdi hahhaha:) kolay gelsin tatlımm:52:

yok canım sıkma sen canını ya Allah bismillah de, işleyen demir ışıldar, annem boklu eve misafir hemen damlar derdi hahhaha:) kolay gelsin tatlımm:52:

YOK KISSS BEN İŞYERİNDEYİM EVDE KADIN VAR ARTIK KADIN ALMAYA KARAR VERDİM AYDA 2 KEZ GELİCEK..100 TL VERCEMM...ÇOK ZORLANIOM EVİM ÇOK BÜYÜK O NEDENLE TEK BAŞIMA ZOR OLUYO TEMİZLİĞİ...NAPİM DEDİM CANIMDAN KIYMETLİ DEĞİL YA ...KOCİŞİMDE GELSİN DEDİ...CANNA MİNNET ZATEN ONUNDA :))) YARDIM ETMEYE HİÇ NİYETİ YOKTU BANA..

BUARADA ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ WALLA NE ZAMAN TEMİZLİK YAPMASAN MİSAFİR DAMLARDI TUTUŞURDUM WALLA ONLAR GELENE KADAR BİŞELER YAPMAYA ÇALIŞIRDIM :52::9::9::9:

evet aynen:52: iki elim bi pabuca sığmazdı, yine kardeşim yardım ederdi bekarken evlenince iş başa düştü:) ama çalıştığım için pek gelen giden olmuyo, ben gidemediğim için, rahatım yani yaz gelsin ozaamna canlanır, aman sıkıldım yaz gelsin artık yaaa:52:

BUARADA ANNEN DOĞRU SÖLEMİŞ WALLA NE ZAMAN TEMİZLİK YAPMASAN MİSAFİR DAMLARDI TUTUŞURDUM WALLA ONLAR GELENE KADAR BİŞELER YAPMAYA ÇALIŞIRDIM :52::9::9::9:

benimde tam tersi ne zaman temizlik yapsam misafirim gelir çoğu zaman

merhaba kızlarrr herkesin günü iyi olsun.

merhaba canım seninde günün iyi geçsin

mrhb fıstıklar nasılsınızzz

merhaba canım nasılsın gribin geçtimi... hastane işlerin nasıl geçti

ve diğer kızlar hepinize selamlar

Back
X