Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aynen:52: iki elim bi pabuca sığmazdı, yine kardeşim yardım ederdi bekarken evlenince iş başa düştü:) ama çalıştığım için pek gelen giden olmuyo, ben gidemediğim için, rahatım yani yaz gelsin ozaamna canlanır, aman sıkıldım yaz gelsin artık yaaa:52:

aynen walla..benim oluyo ya gelen gidenimm duramıoz misafirsiz:D ayyy walla yaz gelsin artık yaaa...ohhh sıcacık olsun heryer:D:D

kuzucum üzülme bu kadar yine gidersin yine gelirr..başka kimse yokmu oralarda sana arkadaş,yoldaş olacak..hem o yoldaştan ziyade asıl seni hiç yalnız bırakmayan bebişin var annesi nereye gitsen yanında :34: hiç üzülme onuda üzme kızarım bakkk :20:
var kuzum var arkadaş komşu falanda işte hamiş olunca ben böyle bi hoş oluyorum :) geçer yarına :34:evet hem biz 2 kişiyiz artık dimi :)
dur kız geliyom şimdi hemen benim tatlım isterde gelmemmi ben hiç, benimde içimde bi sıkıntı var hsonu adet olcam keşke gelmesede müjdeli haberi versem kocişime ama belirtide yokki anam bi göğüsler var oda olağan şeyler hayırlısı dua et kız bizede nasip olur inşallah sen neler yapmıştın kuzum tüyo ver biraz ablana:)

hadi kıss çayı koydum :7: gel bekliyorum ayy keşke yakın olsakta görüşebilsek...
sıkma canını tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir :emir_bebek:
benimde göğsüm ve kasıklarım çok ağrımıştı ama adete 10 gün kala falan başlamıştı ağrılar:34:
kimindede hiç belirti olmuyor işte değişiyor kişiden kişiye
canım ben hayıt hapı içtim bikerede sütle maydanoz buharı yaptım

sara ablaaaaa :3:
mood :3:
nasılsınızzz?

var kuzum var arkadaş komşu falanda işte hamiş olunca ben böyle bi hoş oluyorum :) geçer yarına :34:evet hem biz 2 kişiyiz artık dimi :)

hadi kıss çayı koydum :7: gel bekliyorum ayy keşke yakın olsakta görüşebilsek...
benimde göğsüm ve kasıklarım çok ağrımıştı ama adete 10 gün kala falan başlamıştı ağrılar:34:

nasılsınızzz?

ay keşke canım birbirimize gelir giderdik:6: sağol iyi dileklerin için, hayıt hapını doktormu tavsiye etmişti sana tatlım, süt buharını duymuştum inşallah bebişini eline sağlıkla alırsın 2012 annesi seni:49::54:

ay keşke canım birbirimize gelir giderdik:6: sağol iyi dileklerin için, hayıt hapını doktormu tavsiye etmişti sana tatlım, süt buharını duymuştum inşallah bebişini eline sağlıkla alırsın 2012 annesi seni:49::54:

hayıt hapını ben göğsümdeki kistler için içmiştim 3 ay boyunca sonra ilk denemede hamiş kalmıştım ama ondan olduğunu bilmedim o bebeğimi kaybettim ama :( sonra tekrar denemeye başladık baktım olmuyor sonra burda gördüm hep içiyolar bende tekrar başladım içmeye öyle tatlım

hayıt hapını ben göğsümdeki kistler için içmiştim 3 ay boyunca sonra ilk denemede hamiş kalmıştım ama ondan olduğunu bilmedim o bebeğimi kaybettim ama :( sonra tekrar denemeye başladık baktım olmuyor sonra burda gördüm hep içiyolar bende tekrar başladım içmeye öyle tatlım

Kız başak sen bizden gizli hamiş mi kaldın kız:1:

:nazar:hadi çoook tebrik ederimmm canımmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :):emir_bebek:
benimde daha 6günlük yeğenim var,bi bilseniz nasıl bir mucizeye gebe olduğunuzu:):49:

yaa buarada bende hala adet olamadım,tam kocayı boşayım dedim bebek mi geldi yoksa??:52:

off memişler patlıcak,karnımda dolu gibi ama göbeğim hiç yok yaa...sanki içerde preslendi..çok gerginim ondan mı acep?:27:

Buarada hepinize selammm ederim bacularımmmm:16:

nasılsınızzz?

merhaba canım iyiyim başım ağrıyo biraz ve uyumk istiyorum sen nasılsın

sara naber balım :3:

sağol canım sen nasılsın bu ay hamiş olacaksın gibi bi his doğdu içime

dişim soğuk içince sızlıyo şimdide başım çok ağrıyo evde olsamda uyusam geçerdi belki

ayyy kıyamam yaaa...keşke izin falan alıp gitsennn....çok geçmiş olsun canım..bian önce geçsin artık yaa:((

nasılsınızzz?

tabiki kuzucum 2 kişisin artık sıkılmaya vakit yok...ciciler yaparsın bebişine ...;)

:nazar:hadi çoook tebrik ederimmm canımmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :):emir_bebek:
benimde daha 6günlük yeğenim var,bi bilseniz nasıl bir mucizeye gebe olduğunuzu:):49:

yaa buarada bende hala adet olamadım,tam kocayı boşayım dedim bebek mi geldi yoksa??:52:

off memişler patlıcak,karnımda dolu gibi ama göbeğim hiç yok yaa...sanki içerde preslendi..çok gerginim ondan mı acep?:27:

kısss varya hamiş olursun kesin kocayı boşayim dedin yaa...:9::9::9:test yapsana kısss...merak etmionmu..

inşallah hamişsindir canım

ayyy kıyamam yaaa...keşke izin falan alıp gitsennn....çok geçmiş olsun canım..bian önce geçsin artık yaa:((

tabiki kuzucum 2 kişisin artık sıkılmaya vakit yok...ciciler yaparsın bebişine ...;)

kısss varya hamiş olursun kesin kocayı boşayim dedin yaa...:9::9::9:test yapsana kısss...merak etmionmu..

Anacım merak etmez olurmuyum,gittim ben adet olacağım ilk gün test yaptım negatif çıktı,ertesi günde yaptım negatif çıktı..
dünde yapacaktım ama test kalmadı:60:

yani dünden beri testsizim:43:
hee bide testler saatler sonra ikinci çizgiyi çok silik çıkardı,kızım yaa böyle dalga geçilmektende bıktım..yapmayacağım artık test mest:19:

Anacım merak etmez olurmuyum,gittim ben adet olacağım ilk gün test yaptım negatif çıktı,ertesi günde yaptım negatif çıktı..
dünde yapacaktım ama test kalmadı:60:

yani dünden beri testsizim:43:
hee bide testler saatler sonra ikinci çizgiyi çok silik çıkardı,kızım yaa böyle dalga geçilmektende bıktım..yapmayacağım artık test mest:19:

ne zamandı batın dolunaycımmm...maaşallah test bırakmamışsınnn :9::9::9: kıs yinede bekle bakem belkim vardır bişilerr...ayyy çok meraklandım haa...:53::53::52::52::52:

hayırlısı olsun Saracım..hamişsem yola devam,değilsem valla şutlucam bu kocayı...damızlık bakacam baazardan:60: :60: :60:

ayyyyyyyy alemsin kıs dolunayyy hahahahahahhahaa damızlık bazardannnn :60::60::60:
:60:

bat 21şubattı canım,normalde gecikme yapmazdı ama sinirli olduğumm dönemlerde geç olmuşumdur,buda onun gibi bişey sanırısam..
ne zamandı batın dolunaycımmm...maaşallah test bırakmamışsınnn :9::9::9: kıs yinede bekle bakem belkim vardır bişilerr...ayyy çok meraklandım haa...:53::53::52::52::52:

ayyyyyyyy alemsin kıs dolunayyy hahahahahahhahaa damızlık bazardannnn :60::60::60:

napiyim bacım başka çarem mi kaldı:60:

dolunayım canım ben sana kaç kere yazdım gözünden kaçtı hep :23:
sağol tatlım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun :16::16::16:
inşallah herşey yoluna girer canım bende çocuk falan yok dediğim sırada bianlık boşluğuma denk gelip hamiş kaldım kısmet bu işler valla belkide sende öyle hamile olursun :) :29:
ama strestende olabilir Allah gönlüne göre versin canım bebişinizde maşallah :nazar: Allah sağlıklı uzun ömürler versin ona yerim onu bennn:56::1::1:
merhaba canım iyiyim başım ağrıyo biraz ve uyumk istiyorum sen nasılsın
dişin ağrıyodu zaten şimdide başınmı tuttu ya :( geçmiş olsun sara ablam :29:

bat 21şubattı canım,normalde gecikme yapmazdı ama sinirli olduğumm dönemlerde geç olmuşumdur,buda onun gibi bişey sanırısam..

napiyim bacım başka çarem mi kaldı:60:

kaldı kaldı konuş güzelce açıkca anlat sorunları...anlamıosa vur gitsin tekmeyi :9: (şaka yapıom ha tekme vurmayı ben karışmam)..sonra bazardan damızlık bakarsınn :60: :60::60::60:

3 ay geçsinde bakalım tatlım yaparız ufaktan bişiler :):6: :6:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bencede 6 aylık olana kadar bişe yapmıcam demiştim iyikide yapmamışımm :43: üzmek amaçlı falan değil ama sende yapma yeşilim olurmu...dualarım hep seninle tüm hamişlerlee...dolunayda kopardı yalnız herkesi...ben hala açıp okudukça gülüommm yaaa:9::9::9:

bencede 6 aylık olana kadar bişe yapmıcam demiştim iyikide yapmamışımm :43: üzmek amaçlı falan değil ama sende yapma yeşilim olurmu...dualarım hep seninle tüm hamişlerlee...dolunayda kopardı yalnız herkesi...ben hala açıp okudukça gülüommm yaaa:9::9::9:

haklısın canım yapmicam bende...
dolunay alem ya :)

Back
X