Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben pek değiştirmem kk ye üye olduğumdan beri 2. resmim

hadi canım:53::53::53::53::53: abowwww bence karakteri sağlam insansın ondan kaynaklanıyor.

hemmen yanlış anlaşılmasın zırt zırt avatar değiştirenlere karakteersiz demiyorum.
bende onlara dahilim çünkü

hadi canım:53::53::53::53::53: abowwww bence karakteri sağlam insansın ondan kaynaklanıyor.

hemmen yanlış anlaşılmasın zırt zırt avatar değiştirenlere karakteersiz demiyorum.

canım sen yine mi avatarını degiştirdin anam pekte güzel olmuş degişiklik iyi gelir bence :52::52:

bilmem ama bakıyorum resimlere değiştireyim diye ama beni benden alan resmi bulamadım daha bulunca değiştirecem

canım sen yine mi avatarını degiştirdin anam pekte güzel olmuş degişiklik iyi gelir bence :52::52:

ohhhh kız sende hoş geldinnnnn içim açıldı sizide görünceeeee :16::16::16::16:

sağol kuzummmmmm o senin avatarının güzelliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

avatar değiştirmek saç rengi değiştirmek gibi iyi geliyor:12:

kızz hoş geldinnnnnnnn safalar getürdünnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

benim koca gece 1de geliyo ya ondan bu saatte burdayım. yoksam kocam olaydı ne işim vardı sizin yanınızda:63::63::63::63::63:

hoşbuldum cnm benm:42:
anlaşıldı geceleri buralarda dolaşmanın sebebi:34: sen de haklısın bacım:29::7:

bilmem ama bakıyorum resimlere değiştireyim diye ama beni benden alan resmi bulamadım daha bulunca değiştirecem

aslında bende öyleyim. gerçekten budur dediğim bir avatar bulamıyorum bu dodağını boyayan hatundan başka.

hiç biri bu kadar içime sinmiyor:50::50::50::50:

çok mu abartıyoruz avatar konusunu acaba:26::26:

bence benim kişiliğimi yansıtıyor:44::44::44::44:

nazo yaaa baksana topikimiz 2000. sayfasına ulaşıcak.

bu gece ulaştırak mı:32::13::13::13::13::13::13:

aslında bende öyleyim. gerçekten budur dediğim bir avatar bulamıyorum bu dodağını boyayan hatundan başka.

hiç biri bu kadar içime sinmiyor:50::50::50::50:

çok mu abartıyoruz avatar konusunu acaba:26::26:

bence benim kişiliğimi yansıtıyor:44::44::44::44:

neden abartı olsun kişiliğimizi anlatıyor onun için en iyi hangisi anlatıyorsa o olsun istiyoruz

iyi geceleer kızlarr.... siz muhabbete yeni başlarken ben uyumaya gideyimm:43::43: kendinize çoook iyi bakın hoşçakalııınnn

Back
X