Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten şişko olma yolunda bi adım atmıştımm hamilelikte tuz biber ekti üstüneee ohhhhh yandımmm ben kızlarrrrr ne olcekkk bu kilolar.geçen sene 50 kiloydum bu sene 60 oldum artık ne olurum bilmiyorummm :(((

bebekte kız olursa bence bi 20 daha alırsın (inşalllahhhhhhhhhhh)

zaten şişko olma yolunda bi adım atmıştımm hamilelikte tuz biber ekti üstüneee ohhhhh yandımmm ben kızlarrrrr ne olcekkk bu kilolar.geçen sene 50 kiloydum bu sene 60 oldum artık ne olurum bilmiyorummm :(((

bebekle uğraşırken kilo falan kalmaz merak etme:1:

bende 2000 olcakmı diye bekliyorum

anca 2 güne olur o bile zor gibi:31:

bebekle uğraşırken kilo falan kalmaz merak etme:1:

anca 2 güne olur o bile zor gibi:31:

eskiden olsa 1 günde 100 sayfa atlardık.ama olsun topikimiz oturdu iyice yerine maaşallahhhhh.
yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. çokta yavaş değil açıkçası gayet iyi bence.
hem bence kknın en kısa sürede en çok sayfa ilerleyen topiki

ben çıkıyorum miğdemmm kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

mide isyanlarda yine karıştırdın tabi ne bulduysan yedin iyi geceler :54:

tamam okumanyeter. yoksam haberin yokmu dedm. değerli topikim benimmmmmmmmmmm:16::16::16::16:

ben 1920 sayfanın hepsini okudum okumadığım sayfa yok belki mesaj atladığım olmuştur kalabalık yazdığımızda oda toplasam 10 tane değildir yani herdaim geçmişi okumuşumdur:21:

nazooo acaba liste dışıe tme duyurusunu 1. sayfada bir süre yayınlasak mı daha mı fresh olurki

Son düzenleme:
eskiden olsa 1 günde 100 sayfa atlardık.ama olsun topikimiz oturdu iyice yerine maaşallahhhhh.
yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. çokta yavaş değil açıkçası gayet iyi bence.
hem bence kknın en kısa sürede en çok sayfa ilerleyen topiki

evet arada yine bütün kızlar toplaşınca oluyor ama şimdi de fena sayılmaz:nazar:

mide isyanlarda yine karıştırdın tabi ne bulduysan yedin iyi geceler :54:

ben 1920 sayfanın hepsini okudum okumadığım sayfa yok belki mesaj atladığım olmuştur kalabalık yazdığımızda oda toplasam 10 tane değildir yani herdaim geçmişi okumuşumdur:21:

maaşallahhh tebrike derim seniiiii:46::46::46::46::46:

Back
X