Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım sanada hayırlı cumalar naslsın?herkese günaydınlar mutlu günler hayırlı cumalarrrr
hayırlı cumalarrrrEki Görüntüle 353521 hayırlı cumalarrrrrr
amin canımmmmaşallah canım Allahın nazarı üzerinize olsun sağol dua ettiğin için
herkese merhaba sizi seviyorummm...
haa tabi adam öğrenmiş bayat yemekleri ekmekleri önüne koya koya alşmş garip
sağol nazo cum çok incesinnnncnm ben hamile kalıyım yüzünüze bakmam ki
şaka şakateyzeleri olucaksınız hatta kocamdan önce siz duyucaksınız haberi
merhaba canım sanada hayırlı cumalar naslsın?
hayırlı cumalarrrr
amin canımmm
sanada merhaba tatlım bizde seni seviyoruzzz
naptın dra gittinmi canım?
evet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.
merhaba nikolaycım bi prensimiz geliyo desene isim düşünmeye başladınızmı
kızlar bende kırmızı kartı gecikmelide olsa bu sabah gördüm..
dün akşam hafif pembemsi bişeyler olunca tamam dedim yerleşme kanaması ama şimdi çok üzgünüm..
yaa tam hayal kurmaya başlıyosun..pufffffff diye biri o balonu patlatıyoooo![]()
Yok hayatım benimki tamamiyle inadından sormuyo,amann çokta tın..sonuçta yakında abbas yolcu:)
iyi dedin Pelin bacım,benimki gibi tembel adamın yapacağı iş zaten olsa olsa geç döllenme olur,adama gel çalışalım diyorum
bugün olmaz yarın olsun diyo,al sana geç döllenme![]()
![]()
![]()
selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun...
bugünün hürmetine dualarımız kabul olsun...
yeşilcim hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsunALLAH nazarlardan korusun
evet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.
yani dolunay dün bu yazıyı görünce koptum ağlanacak halimize gülüyoruz ama sen hep gül ağlama![]()
hayırlı cumalar kızlar.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kızlar bende kırmızı kartı gecikmelide olsa bu sabah gördüm..
dün akşam hafif pembemsi bişeyler olunca tamam dedim yerleşme kanaması ama şimdi çok üzgünüm..
yaa tam hayal kurmaya başlıyosun..pufffffff diye biri o balonu patlatıyoooo![]()
hayırlı cumalar canım:)
nikolayım maşallah canım,bizim yeğenin ultrason resmi bıyıklı kamyonculara benziyodu,ama doğduğunda aman Allahımm
o ne yakışıklılık dedik:)
darısı başına fıstık...
yaaaaaaaaaa bana kür mür diyin bacılarım napıyım ben yaaa..valla boşaycam bu adamı...çok sigara içiy ondan olmuyoo çocuumuz![]()
hayırlı cumalar canım:)
nikolayım maşallah canım,bizim yeğenin ultrason resmi bıyıklı kamyonculara benziyodu,ama doğduğunda aman Allahımm
o ne yakışıklılık dedik:)
darısı başına fıstık...
yaaaaaaaaaa bana kür mür diyin bacılarım napıyım ben yaaa..valla boşaycam bu adamı...çok sigara içiy ondan olmuyoo çocuumuz![]()
hayırlı cumalar kızlar.
nazocumm adam geç döllenme bile yapamamış durum baya ciddi...
bugün kırmızı kartı yedim..akşama ben ona yediricem odun sopasını![]()
hayırlı cumalar kızlar.
canım üzülme olmuyorsa vardır bundada bir hayır yada daha zamanı gelmemiştir
canım benim eşimde çok sigara içiyor ama geçen sene ki aşılamada yaptırdığımız test gayet iyi çıktı kötü çıksa diyecektim sigara içtiğin için böyle ama okadar içmesine rağmen dr bu yaşta gayet iyi dedi ve üstelik günde 2 paketten fazla içiyor... ama tabiki sigara çok büyük etken bende hiç sigara içmem yanımda bile tahammül edemem içilmesine ama sorun bende işte bu işler hiç belli olmuyor
kocana keçi boynuzu kürü içirsene hem sperm kalitesi için hem de cinsel isteği artırıyor
hayır var tabi canım..ayrılamaya mahkumuz,Allah bebeğe acıdığından göndermiyor
zaten bugünden hamile kalsam onda bunun ne hakkı olacak Allahaşkına? ben hem anası hem babası olurdum ama gelmedi sıpa..
bidaha dazaten önümüzdeki maçlara bakmıcam..habire peşinde koşuyorum bugün yumurtladım gel,yok yarında yapalım garanti olsun.
yok asıl bugün yumurtlamıiş olmam lazım yine çalışalım muhabbetlerinden de sıkıldım..bı cocuk sadece benimi?birazda o koşsun
gel yapalım belki yumurtlamışsındır diye..nerdeeeeeee?
off tek celsede boşanırımda şu herfiten...ayyy konuştukça sinir oluyorum kendisine...gıccık herif,odunnnn nollucak![]()