Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese günaydınlar mutlu günler hayırlı cumalarrrr
merhaba canım sanada hayırlı cumalar naslsın?
hayırlı cumalarrrr:16::16::16:
maşallah canım Allahın nazarı üzerinize olsun sağol dua ettiğin için
amin canımmm :16::16:
herkese merhaba sizi seviyorummm...

sanada merhaba tatlım bizde seni seviyoruzzz:29:
naptın dra gittinmi canım?

haa tabi adam öğrenmiş bayat yemekleri ekmekleri önüne koya koya alşmş garip:31:

sağol nazo cum çok incesinnnn:16::16::16::16: cnm ben hamile kalıyım yüzünüze bakmam ki:63::63:
şaka şaka:38: teyzeleri olucaksınız hatta kocamdan önce siz duyucaksınız haberi

canım benim eşim 1 dilim ekmek yer kahvaltıda bende 2 dilim ve bidaha akşam yemeğinde falan ekmek yemem öyle ekmek bitermi mecbur bayatlıyo bende tost yaparım yumurtalı yaparım öyle tüketmeye çalışırım...
bak hem benden örmemi istiyon bide yüzümüze bakmıyacan ne nankörsün sen öyle:19:

selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun...
bugünün hürmetine dualarımız kabul olsun...
yeşilcim hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsun:nazar:ALLAH nazarlardan korusun

merhaba canım sanada hayırlı cumalar naslsın?

hayırlı cumalarrrr:16::16::16:

amin canımmm :16::16:

sanada merhaba tatlım bizde seni seviyoruzzz:29:
naptın dra gittinmi canım?

evet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.

evet gittim canım dr erkek dedi bide oğluşumun resmini verdi bana haftayada kendi dr gidecem üçlü tarama olcak sende kalp sesini duymuşsun çok sevindim inş sağlıkla kucağınada alırsın.

merhaba nikolaycım bi prensimiz geliyo desene isim düşünmeye başladınızmı

başakcım senle hiç görüşemiyoruz artık seni özledim bu arada bilemedin kız diyodun erkek çıktı yanılma payı ortadan kalktı kib...

kızlar bende kırmızı kartı gecikmelide olsa bu sabah gördüm..

dün akşam hafif pembemsi bişeyler olunca tamam dedim yerleşme kanaması ama şimdi çok üzgünüm..

yaa tam hayal kurmaya başlıyosun..pufffffff diye biri o balonu patlatıyoooo:43:

Son düzenleme:
merhaba nikolaycım bi prensimiz geliyo desene isim düşünmeye başladınızmı

merhaba canım yok düşünmedik hiç daha doğuma bi kaç gün kala koymak istiyorum hayırlısıyla o gün gelsin o zaman bakarız.ama degişik isim istiyorum ve güzel ve dinde geçen olacak.

dün akşam hafif pembemsi bişeyler olunca tamam dedim yerleşme kanaması ama şimdi çok üzgünüm..

canım benim üzme kendini hayırlısı ne yaptın eşinle aranız düzeldimi?

Yok hayatım benimki tamamiyle inadından sormuyo,amann çokta tın..sonuçta yakında abbas yolcu:)

iyi dedin Pelin bacım,benimki gibi tembel adamın yapacağı iş zaten olsa olsa geç döllenme olur,adama gel çalışalım diyorum
bugün olmaz yarın olsun diyo,al sana geç döllenme :60: :60: :60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
yani dolunay dün bu yazıyı görünce koptum ağlanacak halimize gülüyoruz ama sen hep gül ağlama:34:

selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun...
bugünün hürmetine dualarımız kabul olsun...
yeşilcim hayırlı olsun pıt pıtları duymuşsun:nazar:ALLAH nazarlardan korusun

hayırlı cumalar canım:)

nikolayım maşallah canım,bizim yeğenin ultrason resmi bıyıklı kamyonculara benziyodu,ama doğduğunda aman Allahımm
o ne yakışıklılık dedik:)
darısı başına fıstık...

yaaaaaaaaaa bana kür mür diyin bacılarım napıyım ben yaaa..valla boşaycam bu adamı...çok sigara içiy ondan olmuyoo çocuumuz:25:

canım üzülme olmuyorsa vardır bundada bir hayır yada daha zamanı gelmemiştir

nikolayım maşallah canım,bizim yeğenin ultrason resmi bıyıklı kamyonculara benziyodu,ama doğduğunda aman Allahımm
darısı başına fıstık...

yaaaaaaaaaa bana kür mür diyin bacılarım napıyım ben yaaa..valla boşaycam bu adamı...çok sigara içiy ondan olmuyoo çocuumuz:25:

canım benim eşimde çok sigara içiyor ama geçen sene ki aşılamada yaptırdığımız test gayet iyi çıktı kötü çıksa diyecektim sigara içtiğin için böyle ama okadar içmesine rağmen dr bu yaşta gayet iyi dedi ve üstelik günde 2 paketten fazla içiyor... ama tabiki sigara çok büyük etken bende hiç sigara içmem yanımda bile tahammül edemem içilmesine ama sorun bende işte bu işler hiç belli olmuyor
kocana keçi boynuzu kürü içirsene hem sperm kalitesi için hem de cinsel isteği artırıyor

darısı başına fıstık...

çok saol canım bütün isteyenlernki olsun.

hayırlı cumalar kızlar.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

canım üzülme olmuyorsa vardır bundada bir hayır yada daha zamanı gelmemiştir

canım benim eşimde çok sigara içiyor ama geçen sene ki aşılamada yaptırdığımız test gayet iyi çıktı kötü çıksa diyecektim sigara içtiğin için böyle ama okadar içmesine rağmen dr bu yaşta gayet iyi dedi ve üstelik günde 2 paketten fazla içiyor... ama tabiki sigara çok büyük etken bende hiç sigara içmem yanımda bile tahammül edemem içilmesine ama sorun bende işte bu işler hiç belli olmuyor
kocana keçi boynuzu kürü içirsene hem sperm kalitesi için hem de cinsel isteği artırıyor

hayır var tabi canım..ayrılamaya mahkumuz,Allah bebeğe acıdığından göndermiyor:(

zaten bugünden hamile kalsam onda bunun ne hakkı olacak Allahaşkına? ben hem anası hem babası olurdum ama gelmedi sıpa..

bidaha dazaten önümüzdeki maçlara bakmıcam..habire peşinde koşuyorum bugün yumurtladım gel,yok yarında yapalım garanti olsun.
yok asıl bugün yumurtlamıiş olmam lazım yine çalışalım muhabbetlerinden de sıkıldım..bı cocuk sadece benimi?birazda o koşsun

gel yapalım belki yumurtlamışsındır diye..nerdeeeeeee?

off tek celsede boşanırımda şu herfiten...ayyy konuştukça sinir oluyorum kendisine...gıccık herif,odunnnn nollucak:47:

hayır var tabi canım..ayrılamaya mahkumuz,Allah bebeğe acıdığından göndermiyor:(

zaten bugünden hamile kalsam onda bunun ne hakkı olacak Allahaşkına? ben hem anası hem babası olurdum ama gelmedi sıpa..

bidaha dazaten önümüzdeki maçlara bakmıcam..habire peşinde koşuyorum bugün yumurtladım gel,yok yarında yapalım garanti olsun.
yok asıl bugün yumurtlamıiş olmam lazım yine çalışalım muhabbetlerinden de sıkıldım..bı cocuk sadece benimi?birazda o koşsun

gel yapalım belki yumurtlamışsındır diye..nerdeeeeeee?

off tek celsede boşanırımda şu herfiten...ayyy konuştukça sinir oluyorum kendisine...gıccık herif,odunnnn nollucak:47:

evet haklısın sanki peşinden koşarken sanki şey delisi gibi oluyor... bende bu ay bıraktım ne zaman olursa diye takip etmedim yumurtlama günüymüş falan... çünkü ben düşündükçe kocada kaçınca inanılmaz sinir bozuluyor... ve ben önemsemediğim için busefer eşim peşimden koştu boşuna demiyorlar kaçan kovalanır... sen 1 kovalarsan o 5 kovalasın hatta dün akşam yine sırnaşıyo eşim, bende senle işim bitti nasılsa adetime az kaldı dedim sinir etmek için

Back
X