Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

harbi koptu senin kayış :60::60: varya bence ciddiye almıo seni öle gülüosa kesin bişe yapamayacağını düşünüo..görürsün bak;)

aynen canım,çok doğru bir tespit yapmışsın,ama sanki ciddi olduğumu anladı gibi..normalde hayatta gülmez,habire
ayrılcamda ayrılcam derdi..şimdi bakıyorum hiç ayrılalım demiyo...anlaşamadığımız bir gerçekmiş...

neyse yaa yeni kocamla

çok mesudum ekremmm diyeceğim...ortamızda da aşkımızın meyvesi küçük ömer le:60::123::emir_bebek:

Son düzenleme:
saatime 1 dolar verecen diye burda mesaii yapıyommmm aloooo...8dolar borcun var bana:)

bak gelen bacılar seni soruyoo gitmesinler diye dil döküyoomm heee:34:jabuk gelllll:55:

kuzum benmmm düdüüüüüüüüüttttt le mi oynuyon sen:55: bende geliyim karşşılıklı oynuyakkkkkkkk:55::55::55:
serayında düütt dütü var mı kiii:26:

tamam saatine ne istersen vercemmmmmmmmmmmm kabulllllllll kaç para edersin sen bakimmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
dolunayım ne çok mesaj yazmşın bugün parmakalrına sağlık:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

benm bügün izin gününm şu an biraz işim var birasdan gelirimmmmmmmm

oooooooo başakcık gelmişşşş kısssss nerelerdesin bakalımmmmm hemde izinli gününde helal wallaa:19::19::19:hadi beni öslemiyon o kesin :19: dier hatunlarıdamı özlemedinnn merak etmedin :20:

canım tereyanı ve unu kavuruyosun iyice kavruldukran sonra sütü ekliyosun hafif hafif çırpma teliyle çırpıyosun ki topaklanmasın

koyu muhallebi kıvamına gelince de pişmiş sayılır tuzunu ayarlarsın bifteğin üzerine koyup fırınlarsan şahane olur
:34:

abo bide yemek tarifi vermiş ne anlarsa yemektennnnnnnnnnn:19::19::19: susak olur anacım bu hatunun tarifleriiiiii:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

oooooooo başakcık gelmişşşş kısssss nerelerdesin bakalımmmmm hemde izinli gününde helal wallaa:19::19::19:hadi beni öslemiyon o kesin :19: dier hatunlarıdamı özlemedinnn merak etmedin :20:

kuzum valla işim vardı anca geldim şimdide çıkmama gerek ama çene yarıştırıyom biras gündüz sohbeti ayrı güzel yaaaaaaaaa offfffff

kuzum benmmm düdüüüüüüüüüttttt le mi oynuyon sen:55: bende geliyim karşşılıklı oynuyakkkkkkkk:55::55::55:

tamam saatine ne istersen vercemmmmmmmmmmmm kabulllllllll kaç para edersin sen bakimmmmmmmmmmm

kocamı boşuyomda azcık zitires atıyım dedimmm...:9:

bende fazla araba var isteyen alabiliyyy:55::55::55: vın vınnnn:55:eheheheheh:35:

kocamı boşuyomda azcık zitires atıyım dedimmm...:9:

bende fazla araba var isteyen alabiliyyy:55::55::55: vın vınnnn:55:eheheheheh:35:

kız ben en kısa sürede yapıcam valla,ama yeni kocama yapcam eski kocam gitsin kaldırım taşı yesin..:86:

kızzzzz deli karıı essah mııııııııııı:53::53::53::53::53::53::53: abovvvvvvvvv yetişin a dostlar zilloşa bakkkkk:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

ayrıca benmde fazla arabam var ama paylaşmam.
paylaşımcı bir çocuk diiilimmmmmmmm:19::19::19::19::19::19:dolunayım sen ver arabanı kızlaraaaa hepsine birer tane ver:55::55::55::55::55:

boşuyomusun kız kocayı:26:

aynen canım,çok doğru bir tespit yapmışsın,ama sanki ciddi olduğumu anladı gibi..normalde hayatta gülmez,habire
ayrılcamda ayrılcam derdi..şimdi bakıyorum hiç ayrılalım demiyo...anlaşamadığımız bir gerçekmiş...

neyse yaa yeni kocamla

çok mesudum ekremmm diyeceğim...ortamızda da aşkımızın meyvesi küçük ömer le:60::123::emir_bebek:

hmmmm sonucu çok merak ediom doğrusu...sakın ha içme şarap sarhoş olup bırakırsın kendini belkimm :9:

oynuak kısss var benimde dütdüt:55::55:

annesinin kuzusuuuuuuuuuuuu evdeyim bugün ama biraz işim var tatlımmmmmmmmmmmmmm can atıyorum siz burdaykennnnnn sohbet etmeyeeeeeeeeeee

maatteessüfffffffffffffffff kiiii çıkıyorum ama sizin mesai bitmeden gelmeyi umud ediyorum

hadi bakim öle olsunnn...6 da bitio benim mesai walla...telefona net geldi girmeye çalışırım bugün ;)

kız deli karı şaka yapcak halim mi var:)vallaha konuştuk adam ok.dedi..

yıllardır hiç bukadar güzel anlaşmamıştık hee..böyle çok medeniydik mutluluktan gözlerim yaşardı:16:

kesin tek çocuksun ,ondan paylaşmıyon oyuncakları aammmann bende bisürü var..gelin kızlar ben paylaşırım:55::55::55::55::55::55::55:
kızzzzz deli karıı essah mııııııııııı:53::53::53::53::53::53::53: abovvvvvvvvv yetişin a dostlar zilloşa bakkkkk:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

ayrıca benmde fazla arabam var ama paylaşmam.
paylaşımcı bir çocuk diiilimmmmmmmm:19::19::19::19::19::19:dolunayım sen ver arabanı kızlaraaaa hepsine birer tane ver:55::55::55::55::55:

boşuyomusun kız kocayı:26:

hmmmm sonucu çok merak ediom doğrusu...sakın ha içme şarap sarhoş olup bırakırsın kendini belkimm :9:

oynuak kısss var benimde dütdüt:55::55:

1kadehçik içerim belki:17:

yok yokk kesin istenmeyen sonuçlar çıkar ortaya...kendisi artık dünya ahret bacmm benim..pardon abim... abimi?ıyyy:50:

yıllardır hiç bukadar güzel anlaşmamıştık hee..böyle çok medeniydik mutluluktan gözlerim yaşardı:16:

kesin tek çocuksun ,ondan paylaşmıyon oyuncakları aammmann bende bisürü var..gelin kızlar ben paylaşırım:55::55::55::55::55::55::55:

1kadehçik içerim belki:17:

yok yokk kesin istenmeyen sonuçlar çıkar ortaya...kendisi artık dünya ahret bacmm benim..pardon abim... abimi?ıyyy:50:

:60: :60: senin olmasında kimin abisi olursa olsun mu yani öle bi ıyyy dedinkii :9::9::9: iç bakem 1 kadeh bişi yapmaz ;)

selam kızlar moralim cok bozuk tek tüpüm kapalıymış:14::14::14:...sag tüpüm acık cıktı cok şükür ...doktorumla konuştum bidaki ay takip yapcak ilac falan verdi eger olmassa hemen aşılamaya geccez inş ...

n zor günün

cnm benm yaaa razıymış demek o da dünden.

üzülmeni asla istemem ve fark ediyorum ki sende bize belli etmek istemiyorsun illa ki üzülür içi yanar insanın

ne olurr nasıl biter ki sevgiler değişen ne var:50::50::50:

böyle bir insanı en zor günün de bir gün biride onu bırakır yarı yolda. dolunayım üzülme annnemm olur mu hep yanındayız sanal olsaktaaaaaa

kalbimiz seninleee beynimiz hatta ruhumuz ve hatta bedenimiz hatta değerli kıymetlii uzuvlarımla yanındayım:25::25::25::25:

Son düzenleme:
selam kızlar moralim cok bozuk tek tüpüm kapalıymış:14::14::14:...sag tüpüm acık cıktı cok şükür ...doktorumla konuştum bidaki ay takip yapcak ilac falan verdi eger olmassa hemen aşılamaya geccez inş ...

kız nesine moralin bozuldu iyi tarafından bak annem iki tüpte kapalı olabilirdi tek tek tüple hamile kalınmıyor diye bişimi varrrr inşallahhh aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsn

yok yaa koca dediğim adamı birden abi olarak düşündümde ona ıyyy dedim:)
gaza getirme kız beni içicem ama o pılını pırtısını alıp anasının evine taşınınca içicem:119:

:60: :60: senin olmasında kimin abisi olursa olsun mu yani öle bi ıyyy dedinkii :9::9::9: iç bakem 1 kadeh bişi yapmaz ;)
Pelinimm
hoşgeldnnn bitanemmm tıkalıysa açılmıştır tatlım:)

bak bu ay noolur kasma kendini olurmu?şuanda içimizde hamişliğe en yakın sen duruyosun Allahın izniyle..
bu filmden sonra şıp diye hamile kalanların sayısı hatırı sayılır miktarlarda tatlımmmm....

boşver sağ solu sen çalışşşş tatlımmm bol çalışş:9:

cnm benm yaaa razıymış demek o da dünden.

üzülmeni asla istemem ve fark ediyorum ki sende bize belli etmek istemiyorsun illa ki üzülür içi yanar insanın

ne olurr nasıl biter ki sevgiler değişen ne var:50::50::50:

böyle bir insanı en zor günün de bir gün biride onu bırakır yarı yolda. dolunayım üzülme annnemm olur mu hep yanındayız sanal olsaktaaaaaa

kalbimiz seninleee beynimiz hatta ruhumuz ve hatta benimiz hatta değerli kıymetlii uzuvlarımla yanındayım:25::25::25::25:

sağolll bitenemmmmmmmmmmm:16:üzüldüğümü size belli ediyom aslında ama siz anlamıyonuz:9:çok üzülüyorum yaa
böyle değerli bi kocayı nasıl kaçırdım elimden :35::35:

üzülme pelincim bak bir tanesi açıkmış buda iyi bişey Allah büyük ne mucizeler yaratıyo inşallah bunlardan bitanede senin payına düşer ve bebişin gelir canım

sağolll bitenemmmmmmmmmmm:16:üzüldüğümü size belli ediyom aslında ama siz anlamıyonuz:9:çok üzülüyorum yaa

ah ahh kıyamam yaaaaaa böyle değerli kocalar bulunma z annemmmmm bulunmaz

dışarısı koca kaynıyo ama böylesi bulunmazz

bakl şimdi bende çok üzülüyorum böylesini kaçırdığından ötürüü:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

barıştırmaya gelsek işe yaramııı:70:

kız nesine moralin bozuldu iyi tarafından bak annem iki tüpte kapalı olabilirdi tek tek tüple hamile kalınmıyor diye bişimi varrrr inşallahhh aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsn
iyi tarafından bakmaya calışıyorum canım ama tek tüple hamile kalmak cok zor...amin inş ...
yok yaa koca dediğim adamı birden abi olarak düşündümde ona ıyyy dedim:)
gaza getirme kız beni içicem ama o pılını pırtısını alıp anasının evine taşınınca içicem:119:

Pelinimm
hoşgeldnnn bitanemmm tıkalıysa açılmıştır tatlım:)

bak bu ay noolur kasma kendini olurmu?şuanda içimizde hamişliğe en yakın sen duruyosun Allahın izniyle..
bu filmden sonra şıp diye hamile kalanların sayısı hatırı sayılır miktarlarda tatlımmmm....

boşver sağ solu sen çalışşşş tatlımmm bol çalışş:9:

hoşbulduk dolunayım...yok canım acılmadı malesef...valla bu ay calışsakta bişey olacagı yok hayırlısı allahtan tatlım ben sizden umutluyum artık...
üzülme pelincim bak bir tanesi açıkmış buda iyi bişey Allah büyük ne mucizeler yaratıyo inşallah bunlardan bitanede senin payına düşer ve bebişin gelir canım
evet canım bi tanesi acıkta olsaydı şimdiye kadar olurdu...tabi rabbim nasip etcek o başka ama benim umudum kalmadı cok üzgünüm...amin canım inş

Back
X