Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Battaşımmm gelmişşş hojjjgelmiş:):13:
selam kızlar nasılsınız...

[
ben bunu istiyommm komplesiniiiiiiiiiiiiiiiii..........:3:
ben burdayımda sen nerdesin sabahtan beri bekledikte gelmedin hıııı:20::20::20::20::20::20::20:

ne yaptınız barıştınızmı diyecem ama yazdıklarından benim anladığım o ki senin kocan iyi biri huysuz olan sensin adamı delirtmişsin bence acil tarafından bi çocuğunuz olursa tüm sorunlarınız biter kocanın sorumsuzluğu falanda artık sana görünmez mutlu mesut yaşar gidersiniz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

haksızmıyım söyleyin kızlar :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

kız sara sen kimin tarafındasın,tamam kocamız iyi biri ama tepkisiz adam ben napiyim onun yerinede ben tepki veriyorum:60:
bzen diyorum kocacımm nefes alıyomusun yaa bi sesin çıksın:27:

aslında bizim bebkten önce bi temiz sopaya ihtiyacımız var..millet aşk aşk diye geberirken bizde bi zamanlar ondan fazlasıyla vardı..
na zamanki evlendik,kedi köpek olduk:4:

[

kız sara sen kimin tarafındasın,tamam kocamız iyi biri ama tepkisiz adam ben napiyim onun yerinede ben tepki veriyorum:60:

aslında bizim bebkten önce bi temiz sopaya ihtiyacımız var..millet aşk aşk diye geberirken bizde bi zamanlar ondan fazlasıyla vardı..

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş böyle olda evini b...k götrsün bebişlerden vakit bulama ağla burda uykusuzluktan ölüyorum kızlarrrrrrrrrrrrr diyeeeeeeeeeeeeeeeeee

afiyet olsun yetercim ellerine sağlık

bende iyiyim canım sağol
allah iyilik versin canım...bende akşama balık kızartcam yanına salata ve corba:56::56::56:
sağol canım birazcık boşluğum vardıııı sizinle yazışayım dedimmmmm

iyi yapmışsın canım görüşemiyoruz epeydir:34:

kızlar int yavaş yoksa k.k mı yazdıklarım bir saatte gidiyo ya:47::47::47:

sağol kuzummm seninde elleirne sağlık sen çok becerikli bir kadınsınnnn

yetercimm kalbindeki bebek özlemini biliyorum canım,inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun minik bebeğine:)

tabi dualarım tüm topik ahalisine ama senin bebek özlemin dikkatimi çekiyor..

neyseeee hadi bakalımmmm herkes bitane kapsın,önümüzdeki ay "ayy ben kırmızı kartı gördüm" demek yok ona göree..yetişen alıyooo

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yetercimm kalbindeki bebek özlemini biliyorum canım,inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun minik bebeğine:)

tabi dualarım tüm topik ahalisine ama senin bebek özlemin dikkatimi çekiyor..

neyseeee hadi bakalımmmm herkes bitane kapsın,önümüzdeki ay "ayy ben kırmızı kartı gördüm" demek yok ona göree..yetişen alıyooo

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sağol evet çok büyük hasretim yılar içinde her gün her gün büyüdü inşşşş artıkkk bu hasret (hepimiizn hasreti )biter hepimiz buradan bebeklerimizi konuşurunnn

hepinize merhaba kuzularr ben iyiyim kurstan geldim oturuyorum ölee

sizler nasılsınız canlarımmmmmm

dedikodu yapıyos canımm,kocamı çekiştiriyorum yiene:=)

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş böyle olda evini b...k götrsün bebişlerden vakit bulama ağla burda uykusuzluktan ölüyorum kızlarrrrrrrrrrrrr diyeeeeeeeeeeeeeeeeee

:60: ayyyy valla yaa bi tarafımda çocuklar olsa umurumdamı dünyaaaa!!!
:60:

allah iyilik versin canım...bende akşama balık kızartcam yanına salata ve corba:56::56::56:

iyi yapmışsın canım görüşemiyoruz epeydir:34:

kızlar int yavaş yoksa k.k mı yazdıklarım bir saatte gidiyo ya:47::47::47:

evet canım bu hafta yine hep has idik yarın yine gideceğiz malesef zaman bulamıyorum evin işleri çarşı pazar işleri derken hep bir koşuşturmaca :10::10::10::10::10::10::10::10:

[

yani bütün anlattıklarını tartıp düşününce siz yarıya yarıya hatalısınız üstelik birbirinizi çok seviyosunuz ama bi çocuktur tutturmuşsun sen hem kendini hem eşini üzüyosun adam ne yapsın yani o istemezmi baba olmayı herkesin yapısı farklı sevdiğini olduğu gibi kabul edeceksin onu değiştirmeye çalışmayacaksın değiştirisen aşık olduğun adam o olurmu sence sorarım sana öyle iki lafın başında boşanacam demiyeceksin hele eşine damızlık gözüyle hiç bakmayacaksın evinin dirliğini birliğini sağlayacaksın.bunlar sana abla nasihatı sonra çoluğunuzla çocuğunuzla mutlu mesut olacaksınız

Back
X