Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nsl uykum geldiiiiii hapımın bitanesini yuttum bitanesini vajenden aldıım sırf ayık kalıım diye. sizin için ha:30:
ama ben kaçar bende güzel rüyalar görmek istiorummmmm:16::16::16::16: yrn hatırlarsam anlatırım. beni görün rüyanızdaaaaaa:)))):12:

gitme hacı be hadi ya kızım ne avr sanki uyuyunca nooluyo ya

bunca yıldır uyudunda nooldu ..hadi be hacı:7:

semi yrn hbr ver bak bizee canımm A llaha emanet ol yada olunnn:16::16::16::16:

başakımmm bidenem tatlım balım kaymağımmmm dünya güzelim hemşerimmm öpüorummmmm hepinizi öpüorummmm Allaha emanet ediyorummm. beni görün rüyanızda kızlarrrrr:))) :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kıskandın dimi bizi aklın bizde kalcak:21:

oh gitmiyos işte kocişlerin yanına zati gitsekte bişi olmuyo tık yok:25:

hıh:19: nasıl olsa görmüyoss salla

benim saçımda kıyafetime göre renk değiştiriyo:25::25:

profilimdeki albümde o kaday yesmim vay baksana sende hıh :19: ama göymek için arkadaşım olman gerekiyo sanırsam öle yaptıydım ama eklediydim ben sizi galiba yaa

gitme hacı be hadi ya kızım ne avr sanki uyuyunca nooluyo ya

bunca yıldır uyudunda nooldu ..hadi be hacı:7:
böleyim bak:35::35::35::35::35::35::35::35::35: kalssam da gözlerim bile açılmıo :50::50: bu avatardaki gibi nokta kaldı:1::54::54::54::54::54:
kkız beliş yok burda arkasından konuşma :9: pasaklı saçlı sen değilmiydin

o görmeden kıskandı uydurdu apaçi saçlı kız:1:

kız bengiii maaşallahh 32 dişin hiç eksik olmamış resimlerden ne şekersin tam hayalimdeki gibiiiii

valla resimlerine bakarken gülümsemeden duramadım

Ahahah başak semiyle papatyada didiyo kaldınmı banaa :60: hadi bisde çıkalım artıkın canım yarın öğlen lazerim var canım alanyaya gitces kocişimle zaten ayy cıs yapcaklar gene fıstığımaa :17::18: neysem hadi iyi geceler size arkidişler tatlı rüyalar kocamaan öpüldünüs.. :21::21::3:

kız bengiii maaşallahh 32 dişin hiç eksik olmamış resimlerden ne şekersin tam hayalimdeki gibiiiii

valla resimlerine bakarken gülümsemeden duramadım

e he heh çok şekerimdir şeker gibi gacıyımdır kocişim gülüşüme boşunamı ilk görüşte aşık olduuu :9::9:

böleyim bak:35::35::35::35::35::35::35::35::35: kalssam da gözlerim bile açılmıo :50::50: bu avatardaki gibi nokta kaldı:1::54::54::54::54::54:

o görmeden kıskandı uydurdu apaçi saçlı kız:1:

:9::9::9::9::9::9:apaçi saçlıda nası oluyo meraklandım şimdik..

hadi yürü annem yat tamam tkbden sana izin çıktıı koşşşşşşşş

çizgili picoşlarını giy

Son düzenleme:
semii kuzum ikimiz kalmışız yaaaaaa

hadi çıkak bizdeeeeeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnn uyanın :3::3::3::3::3::3::3:

Ahahah başak semiyle papatyada didiyo kaldınmı banaa :60: hadi bisde çıkalım artıkın canım yarın öğlen lazerim var canım alanyaya gitces kocişimle zaten ayy cıs yapcaklar gene fıstığımaa :17::18: neysem hadi iyi geceler size arkidişler tatlı rüyalar kocamaan öpüldünüs.. :21::21::3:

ya bni niye kabul etmedin bengisu?? bak göremiyorum şimdi:100: canım bana doktor doğurmadan fıstığa lazer yasak dedi. bebek düşünüosan neden yaptırıosun? neyse nsl işe yaradımı onu yaz?

Back
X