Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr napıyonuz bakalım. ben bu ara pek giremedim işlerim yoğundu özledimm sizleriii. doktor kontrolüne çok az kaldı ama ben dayanamıyorummm bebişi biranönce görmek istiyorummmm. sizler nasıılsınızz

hayirlisiyla gör bebegini canim kismet olursa bize de göster fotolarini olmasa da caniniz sagolsun :16:

basak annem senın adını okadar mutluyum ki bitanem inl bebeginin kalp atıslarını duyarsın tatlım ya okadr mutluyum kı senın adına:16::16::16::16::16:
bid ekuzum burda hangi dok gidiyosun:44::44::44::44::44:
bu arada kaynan neden aramadı hiç anlamadım ya :47::47: sinir şeyy

bengisı geçmıse bakyodum kuzum:38::38: nasılsın bebgimm
regen halan gelen giden yokk bende kız karnın agrıyo diye aglama bak başakda öyle diyidu inş sende hamişsindir:16::16::16::16:

kuzum bu agri ama öyle normal degil ki, acayip canimi yakiyo, yani bebek olsa bile alimallah :26::26::26: hele bi gün gelsin, agri olmasi da iyi yani adet gelcekse gecikmeden gelyior en azindan.. gecen ay öyle oldu mesela..

slm kselmın nasılsın kuzum bizde seni özledik:38::38: kontrolun nezman tatlım zaman gecmıyodur sana evde bı oltrasyon aletı olsada 9 ay boyunca bebgımıze ıstedıgımzde baksak :60:

çok şükür iyiyim biraz sabahları bulantı oluyo ama çabucacık geçiyo. ayın 5 inde kontrolümm. çok sabırsızlanıyorummm :)))

ah canıım kız ne ara 3 aylık oldu o yaa maşallah nede çabuk büyüdü kerataaa :nazar::16: kız göbişin çıktımı pekii? :49::1: ay yaa bende bebiş istiyooom :84: valla kim olsa görmek isterdi canım yaa çok haklısın vallaa ay ne güzeeel :16::16::16:

oldu teyzesiii kocaman oldu bebiş :))) bugün ilk defa biri bana sen hamilemisin dedi :)) göbüşşş çıkmaya başladıı azcık canımmm yani şöyle söyleyeyimmm yuvarlacık oldu göbüşümmm kıyafetler artık olmuyooo :))9

hayirlisiyla gör bebegini canim kismet olursa bize de göster fotolarini olmasa da caniniz sagolsun :16:

kuzum bu agri ama öyle normal degil ki, acayip canimi yakiyo, yani bebek olsa bile alimallah :26::26::26: hele bi gün gelsin, agri olmasi da iyi yani adet gelcekse gecikmeden gelyior en azindan.. gecen ay öyle oldu mesela..

canım agrılara takılma kımısınde akıntı cok oluyo kımısınde kuru oluyo kımı agrılı agrızı herkezın farklı belırtılerı oluyo tatlım kırmızılarımız gelmedenn umut kesmeyekk:34::34:

selam kızlar nabersiniz...bişey sorcam ya ne olur cevap verin şimdi ben cuma günü catlatma ignesi oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi biz calışmaları bitirdik ama bugun ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı niye böyle olduki benim yumoşun catlamış olması gerek..acaba igneden dolayımı boyle oldu yoksa ikinci bi yumoşmu catlamaya hazırlanıyo doktorumda bi yumoşun var demişti off ya anlamadımki:26::26:

selamlar:3: nasılsınız anca gelebildim bugün bir yeğenim daha geldi
birde sağlık ocağına gittim yemek yaptım yedik falan derken gelemedim
başaklada karşılaşamadık

saol canımm ben bi göreyimde hemencik koyarım fotoları canım merak etme

selam kızlar nabersiniz...bişey sorcam ya ne olur cevap verin şimdi ben cuma günü catlatma ignesi oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi biz calışmaları bitirdik ama bugun ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı niye böyle olduki benim yumoşun catlamış olması gerek..acaba igneden dolayımı boyle oldu yoksa ikinci bi yumoşmu catlamaya hazırlanıyo doktorumda bi yumoşun var demişti off ya anlamadımki:26::26:

pek bilgim yok benim:44::44::44::44: belkım 2 yumosun catlıyodur tatlım bıda calısma yap

a.s canım merhaba çatlatma iğnesinin etkisi 1 hafta sürüyormuş ondan olabilir ama sen yinede çalışmaya devam et ne olur ne olmaz

canim LH hormonu iceren igne ise o etkiler testini, cükü test bu hormonu algiliyor, e sen de ilac olarak aldigin icin testin dogru zamani göstermeyebilir. sen doktorunun dedigi zamani dikkate al daha güvenilir olur..

canım agrılara takılma kımısınde akıntı cok oluyo kımısınde kuru oluyo kımı agrılı agrızı herkezın farklı belırtılerı oluyo tatlım kırmızılarımız gelmedenn umut kesmeyekk:34::34:

anladim canim ben de hic öyle belirti felan yok zaten, kuru kuruya bi agrim var karin ve gögüslerde.. ne yorgunluk ne uyku ne bulanti.. zaten bunlar da batin üstüne 2-3 hafta sonra baslarmis.. püüffff :1::1::1::1: sen ne zaman test yapacaksin peki???

he sabaha kadar uyutmuyo pek bi yaramaz mercimekim:1::1::1::1:

tatlım dün ne yaptığımı anlatayaım. dün sonucumu doktora gösterdim 4 haftalıkmşş

(sewiccimm 4 haftalıkmşş ben yanlış yorumlamışım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:)

alttan bakamdı çok şükür. ulrasonla bakalım dedi doktor. 15dk boyunca baktı baktı baktıı çok silik gözüküyor normalde net olması lazım dedi. haftaya tekrar test yapalım. diyerek benim moralimi alt üst etti. ben haftaya kadar nasıl bekliycektim.

hemen başka hastaneye gitim. ultrasonla baktı doktor gayet net gözüküyor dedi. resmini filan verdi 15gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi

heyecana gelince önce biraz korktum sevindim heyecanlandım saflaştım ne hissedeceğimi bilemediğim için.

ama yavaş yavaş oturuyo hislerim sanırım:1::1::1:sabah çok erken kalkmş olmama rağmen geceleri bir türlü uyuyamıyorum. aklımdan çıkmıyor.
ne bilim canım yaaa Rabbim tez zmanda yaşatsın da kendin hisset inşallah ne diyeceğimi vallahi bilmiyorum
kız namazımda dedim başak arkadaşımız hamile allahım hayırlısıyla sağlıklı dünyaya getirsin dedim

selamlar:3: nasılsınız anca gelebildim bugün bir yeğenim daha geldi
birde sağlık ocağına gittim yemek yaptım yedik falan derken gelemedim
başaklada karşılaşamadık

bizde bugun kocısle alısverıs yaptık gezdım anlayacagın:63::63::63::63: sen dün beni bırakıp kacmıstın:101::101::101::101::101:

bizde bugun kocısle alısverıs yaptık gezdım anlayacagın:63::63::63::63: sen dün beni bırakıp kacmıstın:101::101::101::101::101:

sende ben kapattıktan sonra yazarsan terapi yoluylamı anlayacaktım ben gitmeden yazsaydın sende:63:
oh iyi olmuş kocişini kandırıpta gezmeye götürebilmişin:16:

vay be böyle insanlar olunca üzülüyorum. biz birbirimizi tanımamıza rağmen sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz.o bir de senin ailen boşver hiç takma...

hepiniz allaha emanet olun...

nasıl kaynana o bee kötümü aranız kıskançmıdır ki bizimki hastalandınmı die kaçkez aradı çok merak ettim die

canim LH hormonu iceren igne ise o etkiler testini, cükü test bu hormonu algiliyor, e sen de ilac olarak aldigin icin testin dogru zamani göstermeyebilir. sen doktorunun dedigi zamani dikkate al daha güvenilir olur..

anladim canim ben de hic öyle belirti felan yok zaten, kuru kuruya bi agrim var karin ve gögüslerde.. ne yorgunluk ne uyku ne bulanti.. zaten bunlar da batin üstüne 2-3 hafta sonra baslarmis.. püüffff :1::1::1::1: sen ne zaman test yapacaksin peki???

bende bi belirti yok tatlım ya 2 gün önce falan karnım agrıyodum hasta olcam sandım gelmedı arada bı agrı yokluyo
uyku desen gece degıl ama gunduz bıraksan aksama kadar uyurumm bugun tek cızgı cıktı oda ortada yanı yapmayı düşünmüyorum hele yarında gecsınde bakalım :31::31::31::31:

pek bilgim yok benim:44::44::44::44: belkım 2 yumosun catlıyodur tatlım bıda calısma yap
bilmiyorum canım ya dogru söylüyosun bu günleride kacırmıyım...senin adet gelmemiş hala hadi bakalım güzel haberleini bekliyoru....
a.s canım merhaba çatlatma iğnesinin etkisi 1 hafta sürüyormuş ondan olabilir ama sen yinede çalışmaya devam et ne olur ne olmaz
anladım canım sagol oyle yapıyım dedigin gibi ne olur ne olmaz...sen nasılsın...

evet canım doktorun dedigi yaptık zaten ama cift cizgiyi görünce bi sorayım dedim cok sagolun cevap verdiginiz icin icim rahatladı...bu arada regencim hamişlikte cok belirti olmuyoki hic belirtisiz hamiş kalan arkadaşlarım var inş sende güzel haberler verirsin...

inşallah canım Rabbim tez zmanda sana da yapmayı nasib eder yap tabii unutulmaz bi hediye olsunnnnn. inşallah kalırsın biran önceee inşallahhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol kuzummm seni daha iyi anlıyorum artıkkk:16::16::16:karnın çıktımı senin

çilek mi yiyim kuzummm. teşekkür ederimm tavsiyen için. hormon vardır diye almadım çlek. aslında düşündüm ama. gerçi artık herşeyde hormon var insan çekiniyor yerken. ama yiycem tatlım tamam. başka bildiklerin varsa paylaş benimle ne yeyip ne içeceğimi şaşırıyorum. çok garip duygular içindeyim gece düşünmekten uyuyamıyorum tatlım inşallah bu duyguları tez zmanda sen deyaşarsında görürsün :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:. anlatamıyrum çünkü

sağol canım benimm çok sağol Allh razı olsun. bu arada ben yanlış yorumlamışım tatlım doktra gösterdim sonucumu dün 4 haftalık didi:17::17::17::17:

gördüm cnm görmez olurmuyum ama çok geç olmştu cevap yazmadan çıktım kusura bakma. hatta ceva yazmaadıklarımdan özür dileyip gittim. tavsiyererin için çok sağoll kuzummm hepsini yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşş dedikleriinize uyuyorum. inşallah sende kendinde uygularsın bunları :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım yaa çok mutlu ediyosunuz beni vallaa Allah razı olsun inşallah kendin bizzat hissedersin tez zmanda Rabbim daha fazla bekletmesin seniii:16::16::16:
dileğin yeter canım benim sende yavrunla sağlıklı olda gezmeye getirirsin teyzesine:)

basak annem senın adını okadar mutluyum ki bitanem inl bebeginin kalp atıslarını duyarsın tatlım ya okadr mutluyum kı senın adına:16::16::16::16::16:
bid ekuzum burda hangi dok gidiyosun:44::44::44::44::44:
bu arada kaynan neden aramadı hiç anlamadım ya :47::47: sinir şeyy

bengisı geçmıse bakyodum kuzum:38::38: nasılsın bebgimm
regen halan gelen giden yokk bende kız karnın agrıyo diye aglama bak başakda öyle diyidu inş sende hamişsindir:16::16::16::16:

tamam kuzum önemli diil neyseki birden şenlendi topik bekle bekle sıkıldıydım bende :51::51: iyiyim tatlım benimde 3 gündür göğsümün ucuacıyo yaa normalde 8-9 gün var adetime bugün daha 24.günüm glukofen yüzünden erkenmi gelicek nee? bi yönden gelsinde öteki ay için hemen başlayım çalışmalara istiyom öte yandanda şimdi gelirse tam yumurtlama zamanımda izinde olcaas ordada halvet malvet yapamayızki ikide bii utanırım been :17::17: ooy oyy naapsam bilemedim inşallah gelmez hemeeen :50: iznimiz 15inde başlıyo 20 gün izin ben 14 ümde falan olursam tam dönümüze ne güzel yumurtlama zamanım olcak evimizde rahatcana çalışırız :46::16:

he sabaha kadar uyutmuyo pek bi yaramaz mercimekim:1::1::1::1:

tatlım dün ne yaptığımı anlatayaım. dün sonucumu doktora gösterdim 4 haftalıkmşş

(sewiccimm 4 haftalıkmşş ben yanlış yorumlamışım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:)

alttan bakamdı çok şükür. ulrasonla bakalım dedi doktor. 15dk boyunca baktı baktı baktıı çok silik gözüküyor normalde net olması lazım dedi. haftaya tekrar test yapalım. diyerek benim moralimi alt üst etti. ben haftaya kadar nasıl bekliycektim.

hemen başka hastaneye gitim. ultrasonla baktı doktor gayet net gözüküyor dedi. resmini filan verdi 15gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi

heyecana gelince önce biraz korktum sevindim heyecanlandım saflaştım ne hissedeceğimi bilemediğim için.

ama yavaş yavaş oturuyo hislerim sanırım:1::1::1:sabah çok erken kalkmş olmama rağmen geceleri bir türlü uyuyamıyorum. aklımdan çıkmıyor.
ne bilim canım yaaa Rabbim tez zmanda yaşatsın da kendin hisset inşallah ne diyeceğimi vallahi bilmiyorum
BAŞAAAAAK BU UYARIMI DİKKATE ALLLLL... sincan da L.hekim diye bi hastane varya( direk yazmayım adını reklam olmasın anladın sen:60: ) aman oraya gitme valla olan bebeği yok gösterirler sanaaaaa:16::16: ben bi krer hamileyken acile gittiydim akşam da burnumda getirdiler hamile hamile kavga ettim gecenin bi yarısı personelle,,, valla hiiiç önemsemiyolar acilmiş hamileymiş bilmem ne...
kız daha minnoşmuş o 4 haftalık yerim ben onu, keseyi görmeniz güzel ama erken çıkmış ortaya,birde değerin yüksek baya kız ikiz olmasınnn:34:

belinaysu canımm sen naptın yaa test bozukmu çıktı??? gelmedi dimi kırmızılar??? yarın bida yapsana test gelmezse çatlamıyomusun meraktan???

nasılsınız kızlar??????????

bilmiyorum canım ya dogru söylüyosun bu günleride kacırmıyım...senin adet gelmemiş hala hadi bakalım güzel haberleini bekliyoru....

anladım canım sagol oyle yapıyım dedigin gibi ne olur ne olmaz...sen nasılsın...

evet canım doktorun dedigi yaptık zaten ama cift cizgiyi görünce bi sorayım dedim cok sagolun cevap verdiginiz icin icim rahatladı...bu arada regencim hamişlikte cok belirti olmuyoki hic belirtisiz hamiş kalan arkadaşlarım var inş sende güzel haberler verirsin...

iyiyim canım mantarı saymazsam vajinal mantar oldu yine her ay tam yumurtlama zamanları oluyor çalışmalar aksıyor üstüne bide kaşıntı yanma oluyor bende gittim fitil antibiyotik yazdırdım doktora

sende ben kapattıktan sonra yazarsan terapi yoluylamı anlayacaktım ben gitmeden yazsaydın sende:63:
oh iyi olmuş kocişini kandırıpta gezmeye götürebilmişin:16:

kactın işte kactınn:84::84::84::84::84:

kocısım götrr mutlaka sınama avm gezdrr kendıde cok sever bıde yemegı cok severız ooh ama işte cok erken kalktıgı ıcın bıde kısın hep uyuyarak gecırdı:25::25::25:
yaz gelıyo ohh her aksam yürüyüse cıkarz dondo yerız cekırdek alıp parka gıderz:24::24::24::24:

Back
X