Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı

belinaysucum geçmiş olsun canım üzülme sağlık olsun demekki vakti saati değilmiş ama sen yinede bi doktora görün bakalım o ne diyecek.

bebek istemiormu dicem ama ameliyat olmazdı istemese canım yontma işini bizim kızlar iii bilir güler yüz tatlı dil de işe yaramıo seksi kıyafetler alllll:)

öyle giydiğimde de kızıyor böyle gezilir mi diye. aldığım bütün kıyafetler boşuna. inan adama dokunmayınca istediğini bile bilmiyor. değişik bir durum. stres çok etkiliyor beni. tabi onu da. kibirli bir patronu var benim kide strese girmekte dünden razı.
çocuk olayı yaşım küçük olsa bir de çalışmasam hiç sorun değil. ama çalışırken çok zor. düşükle sonuçlanan ilk hamilelğimde zorlandım. öğretmenim normal herangi bir işi yapmıyorumki. benim bir gün okula gitmemem demek çocukların büyük kaybı demek. ayrıyeten idarede hiç yardımcı değil. çok sıkıntısını yaşadım. hazır tatil dönemi yaklaşıyor, bu günleri değerlendirmek gerek. beni anlamıyor malesef. bir iki ay daha denerim. olmazsa korunmaya geçeceğim. tekrar aynı sıkıntıları yaşamamk adına. Allah sizlere aratmasın. bari hepimiz üzülmeyelim. ben bu ay toptan hepinizin adına üzüleyim

kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste

şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı
canım hayırlısı olsun.ama ne zaman adet düzensizleştimi bilki bebeiş gelir bikaç ay içinde ;)

kızlar çok kötüyüm yaa kan vermeye gittim veremeden geldim kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarıda kaldım yarın gel ver dedi doktor tc kimlik no ile kocam çok kızdı of yaa nasıl bi basirettir allahım bu nasıl düşer yaaaaa:14:

kızlar çok kötüyüm yaa kan vermeye gittim veremeden geldim kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarıda kaldım yarın gel ver dedi doktor tc kimlik no ile kocam çok kızdı of yaa nasıl bi basirettir allahım bu nasıl düşer yaaaaa:14:

avare oldum resmen acabalarla gidince of bide kimlikle uğraş dur :43:

hadiskocum canımmmm benim üüzlmeee kuzum canın sağ olsun gebelik için mi kan vermeye gittin geciktin m

inşallah hamişsindir de boşuna gitmezz. ben geçmişteyim cnm öptüm seniiii

kisssss nie solemionuzzz basak hamismisss Allahim kendim hamismisim gibi sevindim yaaaaaaa :))) nerde simdi annesindemi halaaa ayy yaaaa cok mutlu oldumm...tebrik ediorummm basakcimmm Allahim hayirli saglikli bi hamilelik nasip etsinn aminn...hadi bakalim topik baskani hamiss uyelerde ardindan gelirse ohhh ne denir keyfimize :)))

çok sağol cnm Allah razı olsun tez zmanda sen dende duymak nasip olur inşallah. bi kaç gündür gelemediğim için mesajlarınıza yanıt veremedim tatlım kusura bakma. hepiniz için dua ediyorummmmm

hadiskocum canımmmm benim üüzlmeee kuzum canın sağ olsun gebelik için mi kan vermeye gittin geciktin m

canım gebelik için vercektim tansiyonum düşünce yetişemedim yarı yoldan döndüm çok kötü oldum yaaaa

başakçım nasıl gidio hamileliğin özlettin kendini hiç görüşemedik umarım sende bebeğinde iiidir dua et başım bak sana çok dua etmiştim olucak demiştim benimde olucak demiştim umarım kan testi doğrular benim ikinci çizki çok silik çıktı ama gözle görüldü pembesi çok azdı sence nedir kızalr hamişsin die ilan ettiler ama emin değilim görümcem moralimi sıfıra düşürünce

geçmişe çok takılma kız zaten az geliyosun gelde sohbet edek

saracım hoşgeldin ccanım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın tansiyonun düşmüş geçmiş olsun canım sıkma canını her şeyde bi hayır vardır canım yarın kan veririsin geç olsunda güç olmasın dimi ama kimliğini düşürmüşsün kaybettiysen hemen emniyete bildir canım ihmal etme

başak daha önce de yazdım ama seni yakalamışken tekrar tebrik edeyim dedim :nazar::nazar::nazar:

hamileliğin hayırlı olsun tatlım allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah nasıl sevindim anlatamam
:16::16::16:

iyiyim canım sen nasılsın tansiyonun düşmüş geçmiş olsun canım sıkma canını her şeyde bi hayır vardır canım yarın kan veririsin geç olsunda güç olmasın dimi ama kimliğini düşürmüşsün kaybettiysen hemen emniyete bildir canım ihmal etme

gittim dedim kimlğimi düşürdüm yenisini çıkarıcaksınız dedi iide dedim üzerinde işlem yaparlarsa napıcam biz zayi almıos dedi polis akrabam avr ona sorucam o halleder umarım bende gazeteye zayi ilanı verdim hemen eski işyerime

gittim dedim kimlğimi düşürdüm yenisini çıkarıcaksınız dedi iide dedim üzerinde işlem yaparlarsa napıcam biz zayi almıos dedi polis akrabam avr ona sorucam o halleder umarım bende gazeteye zayi ilanı verdim hemen eski işyerime

zayi ilanı vermen iyi olmuş çünkü zaten yapman gerekn şeydi.o zayi ilanını bi müddet sakla kaybetme tamam mı

Back
X