- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
evet benim göbüşte kocaman oldu geçen sene giydiğim montu giydim mont birleşmedi bie ne güzel bi duygu en güzel duyguda içimde hareket etmesi
daha çok güçsüz annesi,sen bi kaç hafta içinde gör bakalım tekmeleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim göbüşte kocaman oldu geçen sene giydiğim montu giydim mont birleşmedi bie ne güzel bi duygu en güzel duyguda içimde hareket etmesi
kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste
şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı
bebek istemiormu dicem ama ameliyat olmazdı istemese canım yontma işini bizim kızlar iii bilir güler yüz tatlı dil de işe yaramıo seksi kıyafetler alllll:)
canım hayırlısı olsun.ama ne zaman adet düzensizleştimi bilki bebeiş gelir bikaç ay içindekızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste
şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı
kızlar çok kötüyüm yaa kan vermeye gittim veremeden geldim kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarıda kaldım yarın gel ver dedi doktor tc kimlik no ile kocam çok kızdı of yaa nasıl bi basirettir allahım bu nasıl düşer yaaaaa![]()
canım hayırlısı olsun.ama ne zaman adet düzensizleştimi bilki bebeiş gelir bikaç ay içinde![]()
kisssss nie solemionuzzz basak hamismisss Allahim kendim hamismisim gibi sevindim yaaaaaaa :))) nerde simdi annesindemi halaaa ayy yaaaa cok mutlu oldumm...tebrik ediorummm basakcimmm Allahim hayirli saglikli bi hamilelik nasip etsinn aminn...hadi bakalim topik baskani hamiss uyelerde ardindan gelirse ohhh ne denir keyfimize :)))
hadiskocum canımmmm benim üüzlmeee kuzum canın sağ olsun gebelik için mi kan vermeye gittin geciktin m
inşallah hamişsindir de boşuna gitmezz. ben geçmişteyim cnm öptüm seniiii
hadiskocum canımmmm benim üüzlmeee kuzum canın sağ olsun gebelik için mi kan vermeye gittin geciktin m
inşallah hamişsindir de boşuna gitmezz. ben geçmişteyim cnm öptüm seniiii
saracım hoşgeldin ccanım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın tansiyonun düşmüş geçmiş olsun canım sıkma canını her şeyde bi hayır vardır canım yarın kan veririsin geç olsunda güç olmasın dimi ama kimliğini düşürmüşsün kaybettiysen hemen emniyete bildir canım ihmal etme
gittim dedim kimlğimi düşürdüm yenisini çıkarıcaksınız dedi iide dedim üzerinde işlem yaparlarsa napıcam biz zayi almıos dedi polis akrabam avr ona sorucam o halleder umarım bende gazeteye zayi ilanı verdim hemen eski işyerime
zayi ilanı vermen iyi olmuş çünkü zaten yapman gerekn şeydi.o zayi ilanını bi müddet sakla kaybetme tamam mı