Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz
Kaçıncı haftadasın bebişkommm![]()
anammmmmmm taze hamişimiz başakda burdaymışşş:) hoşgeldin cici anne nasılsın bakalım.genel itiariyle neşelisin mutlusun iyisin onu okudum.maşallah... ara ara ağrıların oluyomuş,kızzz sana demedikmi dinlen ayaklarını uzat diye hıçok önemli ilk haftalar dikkat et....iş filan yapma yormasın annen seni... kasık ağrısı çok normal bebem merak etme minnoş yerini yapıyo ondan oluyodur
bol bol süt iç,çilek ye ceviz ye zeki olsun yavrucak... sonraaa ıspanak ye semiz otu ye, haftada 2 gün balık ye, en az 4 gün haşlanmış yumurta ye..ama yağda yumurtadan uzak dur..patates kızartmasından da öyle.aman aman çok canın çekerse bi tadına bakıver,zararlı şeyler onlar..iyi bak bebişine kıymetini bil,sürekli konuş onunla,gece yatarken dua et
çok tatlı bi kızın olacak senin
değerin kaçtı? belkide ikizdir hee???
Yvarimmm sen Maraştamısınn ben çok seviyom orayıı:125: abboo ne çabuk gittin kızz
canım çok sağol yaa pattis kızartması yimiycem mii tamam cnm bu arada yağda yumurta zararlı mı. sanırım yağlı şeyler zararlı. kız olacağı içine mi doğdu annemdeğerim 3170 ti çok duyuyorum ikiz mi acaba diyuenleri nedense
![]()
ula buradayım tabi bende diyom bu bana niye selam vermiyoah bi bilsem kuzum beliytiley öyle gibim ama inanasım gelmiyo benim biy türlüü31.günüm bakalım bugün 2-3 güne geliy heyalde gelmesse 35.gün test yapcem :18::18:
inşallah canım yaa senin sat ne zamandı kız nekadar sürede adet oluyodun sen? :26:
ay sorma kuzum yaa benimde girdi neyseki bozulmaz inşallah uykucu olmaya başladım bu aralarkız siz burdamıydınız bende sabahtan beri geçmişi okuyup cevap ayzıyodum millete
![]()
5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz
Kaçıncı haftadasın bebişkommm![]()
Yvarimmm sen Maraştamısınn ben çok seviyom orayıı
Hatta hep derdim ben Maraşlı biriyle evlenecem diye
ama olmadı tabii
hemencicik gittim geldimmm tazı gibii![]()
çoğul gebelikte çok yüksek oluyo ama daha belli olmaz ultrasonda inş ikizdir kızzzzzzzzzz
hoşbuldum nazommm nasılsın bakimmm
hoşgeldin canım
özledik alla alla
![]()
Nazoooooom nasılsınnn hoşgeldinn![]()
5. hafta bebeğimmmmm hoş buldukkkkkkkkkkkkk . bebiş yerini yapıyomuş iğneler falan batıyo ama özellikle karnım açsa batıyo. bi kaç gündür de midem ayakta devamlı. bugün limon yemeye başladım elimde limonla geziyorum. limon çok rahatlattı midemi.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum. eşimde arıyo bebişi soruyo. bebiş iyi olsun da sen önemli diilsin diyo
sen nasılsın kuzumm
batlarınızı sööliyinde ekliyim yaaa bat listemiz yetim kalmş
5. hafta bebeğimmmmm hoş buldukkkkkkkkkkkkk . bebiş yerini yapıyomuş iğneler falan batıyo ama özellikle karnım açsa batıyo. bi kaç gündür de midem ayakta devamlı. bugün limon yemeye başladım elimde limonla geziyorum. limon çok rahatlattı midemi.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum. eşimde arıyo bebişi soruyo. bebiş iyi olsun da sen önemli diilsin diyo
sen nasılsın kuzumm
batlarınızı sööliyinde ekliyim yaaa bat listemiz yetim kalmş
birini sen mi istiycennnn ben olsam isterdim vallaaaa
Bat mat kalmadı bacım bu ayda yok bende doktora gittim adetin yaklaşmış dedi
Kız doktoruna aöylede bi hap versin bulantıyı önleyici çekilmez oluyorsa eğer
sağolsun benim doktorum vermişti bana.sende önemlisinnn bebişte
başta sen iyi olacankiii bebişte iyi olsun ama canım 5. hafta değil sen şuan 6 yada7 de olmalısın:26:
hehee yok bacım istesem de vermezsin
yani bilmiyorum eğer ikiz istiyorsan tabi
ben 3 üz bile istiyorumdaa![]()
kuzum saymadığın başka seçenek kalmışmıydıııGenelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur![]()
he anacım yaa adet zamanı böyle olur benimki :26: canım 4 gün falan bekliycem bakalım dayanabilirsem :18::18:bengisu motorumu bozdun anacım
ne zaman test yapacan :18::18::18::18:
of yaa bende bu aralar pattis kızartmasına düşkün oldum haa yumurtayıda yağda severim netcez başoş yaa :26::26:canım çok sağol yaa pattis kızartması yimiycem mii tamam cnm bu arada yağda yumurta zararlı mı. sanırım yağlı şeyler zararlı. kız olacağı içine mi doğdu annemdeğerim 3170 ti çok duyuyorum ikiz mi acaba diyuenleri nedense
![]()
ben 5 dakkaya geliyom çıkmıyorum sayfama açkkaçtım sanmayn