Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya dışarısı ne soğukmuş be babetimi giydim ayağım buz dondu
panduflarımı giyindim ahh canlarım benim:16::32:

hadisko bacım bu gece heyecandan bayılmazsa iyi bir şey ah canm yaa:1:

anammmmmmm taze hamişimiz başakda burdaymışşş:) hoşgeldin cici anne nasılsın bakalım.genel itiariyle neşelisin mutlusun iyisin onu okudum.maşallah... ara ara ağrıların oluyomuş,kızzz sana demedikmi dinlen ayaklarını uzat diye hı:20::20: çok önemli ilk haftalar dikkat et....iş filan yapma yormasın annen seni... kasık ağrısı çok normal bebem merak etme minnoş yerini yapıyo ondan oluyodur:1::1: bol bol süt iç,çilek ye ceviz ye zeki olsun yavrucak... sonraaa ıspanak ye semiz otu ye, haftada 2 gün balık ye, en az 4 gün haşlanmış yumurta ye..ama yağda yumurtadan uzak dur..patates kızartmasından da öyle.aman aman çok canın çekerse bi tadına bakıver,zararlı şeyler onlar..iyi bak bebişine kıymetini bil,sürekli konuş onunla,gece yatarken dua et :16::16: çok tatlı bi kızın olacak senin :16::16: değerin kaçtı? belkide ikizdir hee???

canım çok sağol yaa pattis kızartması yimiycem mii tamam cnm bu arada yağda yumurta zararlı mı. sanırım yağlı şeyler zararlı. kız olacağı içine mi doğdu annem:1::1: değerim 3170 ti çok duyuyorum ikiz mi acaba diyuenleri nedense:52:

canım çok sağol yaa pattis kızartması yimiycem mii tamam cnm bu arada yağda yumurta zararlı mı. sanırım yağlı şeyler zararlı. kız olacağı içine mi doğdu annem:1::1: değerim 3170 ti çok duyuyorum ikiz mi acaba diyuenleri nedense:52:

çoğul gebelikte çok yüksek oluyo ama daha belli olmaz ultrasonda inş ikizdir kızzzzzzzzzz

ah bi bilsem kuzum beliytiley öyle gibim ama inanasım gelmiyo benim biy türlüü :17::17::30::30: 31.günüm bakalım bugün 2-3 güne geliy heyalde gelmesse 35.gün test yapcem :18::18:

inşallah canım yaa senin sat ne zamandı kız nekadar sürede adet oluyodun sen? :26:

ay sorma kuzum yaa benimde girdi neyseki bozulmaz inşallah uykucu olmaya başladım bu aralar :1::34: kız siz burdamıydınız bende sabahtan beri geçmişi okuyup cevap ayzıyodum millete :1::1:
ula buradayım tabi bende diyom bu bana niye selam vermiyo:27:
şaşkın ördekk inş kırmızı kartı yemezsin balım yaaaa:49:

5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz:49:
Kaçıncı haftadasın bebişkommm:emir_bebek:

5. hafta bebeğimmmmm hoş buldukkkkkkkkkkkkk . bebiş yerini yapıyomuş iğneler falan batıyo ama özellikle karnım açsa batıyo. bi kaç gündür de midem ayakta devamlı. bugün limon yemeye başladım elimde limonla geziyorum. limon çok rahatlattı midemi.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum. eşimde arıyo bebişi soruyo. bebiş iyi olsun da sen önemli diilsin diyo:9::9::9::9:

sen nasılsın kuzumm

batlarınızı sööliyinde ekliyim yaaa bat listemiz yetim kalmş

5. hafta bebeğimmmmm hoş buldukkkkkkkkkkkkk . bebiş yerini yapıyomuş iğneler falan batıyo ama özellikle karnım açsa batıyo. bi kaç gündür de midem ayakta devamlı. bugün limon yemeye başladım elimde limonla geziyorum. limon çok rahatlattı midemi.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum. eşimde arıyo bebişi soruyo. bebiş iyi olsun da sen önemli diilsin diyo:9::9::9::9:

sen nasılsın kuzumm

ben olmazsam bebişte olmaz de kocişe :9::9:
benim bat 28 nisan canım:24:

sen nasılsın kuzumm

Bat mat kalmadı bacım bu ayda yok bende doktora gittim adetin yaklaşmış dedi:31:
Kız doktoruna aöylede bi hap versin bulantıyı önleyici çekilmez oluyorsa eğer
sağolsun benim doktorum vermişti bana.sende önemlisinnn bebişte
başta sen iyi olacankiii bebişte iyi olsun ama canım 5. hafta değil sen şuan 6 yada7 de olmalısın:26:

Bat mat kalmadı bacım bu ayda yok bende doktora gittim adetin yaklaşmış dedi:31:
Kız doktoruna aöylede bi hap versin bulantıyı önleyici çekilmez oluyorsa eğer
sağolsun benim doktorum vermişti bana.sende önemlisinnn bebişte
başta sen iyi olacankiii bebişte iyi olsun ama canım 5. hafta değil sen şuan 6 yada7 de olmalısın:26:

valla benim 6. haftaya girince deli gibi mide bulantılarım ve kusmalarım olur doktor 3 aya kadar bulantı için bişi yapamayız derdi :63:
ee 3 aydan sonra kalmıyorduki bende :37:

ben 5 dakkaya geliyom çıkmıyorum sayfama açkkaçtım sanmayn

Genelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur:1:
kuzum saymadığın başka seçenek kalmışmıydııı :60::60: daha yokmuydu annem daha sayaydıın :60::60:
bengisu motorumu bozdun anacım
ne zaman test yapacan :18::18::18::18:
he anacım yaa adet zamanı böyle olur benimki :26: canım 4 gün falan bekliycem bakalım dayanabilirsem :18::18:
of yaa bende bu aralar pattis kızartmasına düşkün oldum haa yumurtayıda yağda severim netcez başoş yaa :26::26:

bengisu

:18::18::18: valla burda ben dayanamıyorum sizin adınıza
dayanabilene aşk olsun

hadiskoda netleştiremedi ya daha deli etti beni:4::4:

Back
X