Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben olmazsam bebişte olmaz de kocişe :9::9:
benim bat 28 nisan canım:24:
inşallah gelmezz kırmızılarr:24::24::24:
hehee yok bacım istesem de vermezsin
yani bilmiyorum eğer ikiz istiyorsan tabi
ben 3 üz bile istiyorumdaa:31::16::49::49::49:
inşallah Allah gönlüne göre versinnnnn:16::16::16::16:
of yaa bende bu aralar pattis kızartmasına düşkün oldum haa yumurtayıda yağda severim netcez başoş yaa :26::26:
zararlıysa yemiycizz annem napalım sende mi hamişsin kızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok tüfekhaneye gitmeidm:12:
bana verirsin demi :43:
:18::18:

:20::20::20:

:38::38::38:kıyamam sana yaaaaaa
sat neydi senin hemen hesaplayak anacım :8::8::8::8:
24 şubat kuzummmmmm
başak benim en geç batım 22 nisan:120::63:
abovvv benim doğum günümmmmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
kokulara karşı hassasiyetin vardır şimdi senin
ahh ne güzel kız o tiksinme bilenem güzel yaa yeterki bebişim sağlıkla gelsin canım
hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
kız anlat hele kaynanan ne diyo hamile olduğuna
:[/B]
amann ne bilim güyaa babaanne olucam diye dolanıyomuş ortalıktaa.

asla benim annem kadar sevinmiş olamazzzzz

kızzzzzz başak 24 şubat
6+5 günlük yani 7. haftanın içindesin canım :16::16::16:
cuma günü 7+0 8. haftaya girer ne güzel bebiş büyüyooo:16:

Ayy bencede yaa sanki ne varr amaann millet hususi tüp bebekte ikiz olsun diye doktorla anlaşıyo
Ana bu bziim nazo da bakma derdinde:27:

heralde bakmayı düşünecem yardım edecek kimse yok ve ben bebeğim olduğunda arabasına atıp dolaşabilmek isterim keyifli zamanlar geçirmek isterim herzaman kaliteli zaman geçirmek isterim uykusuz yorgun bebekler uyusada bende uyusam yada uyurlarken hangi işlerimi yetiştirsem diye düşünmek istemem keyfini çıkarmak isterim
çok yorucu ve zor olduğunu bildiğim için bu kaygım ben çok çocuk baktım kendi çocuğum olmadı ama ablam çalışır yeğene bak kardeşim çalışır yeğene bak evlenmeden önce 11 senede çocuk baktım düşünün artık

heralde bakmayı düşünecem yardım edecek kimse yok ve ben bebeğim olduğunda arabasına atıp dolaşabilmek isterim keyifli zamanlar geçirmek isterim herzaman kaliteli zaman geçirmek isterim uykusuz yorgun bebekler uyusada bende uyusam yada uyurlarken hangi işlerimi yetiştirsem diye düşünmek istemem keyfini çıkarmak isterim
çok yorucu ve zor olduğunu bildiğim için bu kaygım ben çok çocuk baktım kendi çocuğum olmadı ama ablam çalışır yeğene bak kardeşim çalışır yeğene bak evlenmeden önce 11 senede çocuk baktım düşünün artık

abbooo sıra kendi çocuğuna bakmaya gelmiş canım
valla benim bir taneyi tek başıma büyütecem diye öldüm :37::37::37:

kızzzzzz başak 24 şubat
6+5 günlük yani 7. haftanın içindesin canım :16::16::16:
cuma günü 7+0 8. haftaya girer ne güzel bebiş büyüyooo:16:

kız 2 nisanda doktor 4 haftalık dediiğine göre. hemen sat tan sonra hamile kalmış olmuyorum

kız 2 nisanda doktor 4 haftalık dediiğine göre. hemen sat tan sonra hamile kalmış olmuyorum

o bilememiş :63: hem değerinde çok yüksek çıkmış canım 4 haftalıkken ben 500 lerdeydi
sen takvimi yap hem 2 nisanın üstünden 8 gün geçmiş :120:

Başak kıl tüy topiğinde ne işin var bacım:27:
ee kılım tüyüm yokmu benim annem takip ediyorum her ay o topiki. yoksam sende kık tüy yokmu:53::53::53::53:
6+5 olmuşsun haberin yok kız hamilelik takvimi yapsana bizde takip ederiz altta da çıkar hadi yap yappppppppp:16::16::16::16:

ee neden doktor öyle dedi PEKİİ. O ALTTAKİ TAKVİMDEN YAPMAK İSTEMİYOM ANNEM

inşallah gelmezz kırmızılarr:24::24::24:

inşallah Allah gönlüne göre versinnnnn:16::16::16::16:

zararlıysa yemiycizz annem napalım sende mi hamişsin kızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok tüfekhaneye gitmeidm:12:

:18::18:

:20::20::20:

:38::38::38:kıyamam sana yaaaaaa

24 şubat kuzummmmmm

abovvv benim doğum günümmmmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

amann ne bilim güyaa babaanne olucam diye dolanıyomuş ortalıktaa.

asla benim annem kadar sevinmiş olamazzzzz

çifte kutlama yaparız belkim

abbooo sıra kendi çocuğuna bakmaya gelmiş canım
valla benim bir taneyi tek başıma büyütecem diye öldüm :37::37::37:

işte onu demek istedim bende yoksa yardım eden olsun 3 tane olsun ben kendimden geçtikten sonra ne anlamı var tadını çıkaramadıktan sonra demi

Tabiki canım herkes çocuğuyla iyi vakit geçirmek ister
Bende kardeşime baktım biliyorum yani çocuk nasıl bakılır
Ama tabiki benim durumum farklı olduğu için sizlerden illa ikiz istiyorum felan diyorum
Herkesin kendi düşüncesi.ama yokluğu çok kötü evlat hasreti çok zor:31:

ee kılım tüyüm yokmu benim annem takip ediyorum her ay o topiki. yoksam sende kık tüy yokmu:53::53::53::53:

ee neden doktor öyle dedi PEKİİ. O ALTTAKİ TAKVİMDEN YAPMAK İSTEMİYOM ANNEM

Yok canım onun için demedim yani tabiki bak beni me ilgilendirir

Back
X