Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kızzzz 4 üz falandır:9::9::9:abovvvvv sus sus töövbe yaaaaaaaaaaaaaaa

kselimm yavrummmmmmm nasılsınnnnn miden bulanıyomu

Kız susuuun tövbee sağlıcakla gelsinde hele ikizi üçüzü
kapatın bu konuyu hele Allah'ın gücüne gitmesin

yaptırddım canım geçen hafta 2 li test. ense kalınlığı 1.06 çıkmıştı. dünde hastaneden aradılar kan tahlilleride normal çıkmışş. hiç bi problem yok dediler.

iyiyim taze hamişim napayımm. ya sabahları biraz bulanıyo onun dışında çok iyiyim canımm. sende varmı bulantı falan

İyi çıkmış canım iyi çok şükür hadi bunuda atlattın

aşkol başak bi çizelge yapmadın :63:

ben çıkıyorum kociş geliyormuş şimdi çay ister çay kolik :9::9::9:

akıllım aklına öyle kötü şeyler getirme
:19::19::19: Töbe töbe bilgi sahibi olursun ben hafta hafta takip ederdim netten
önerileri okur ve uygulardım doktor oldum resmen
ultrasonda görmeyecen sankim kalp atışlarını felan duymayacan:19::19:
Yap sen allaha emanet bişi olmaz inşallah:nazar::nazar:
evet tatlım haklısın aslında allah'a emanet bebişimizzzzz. Baktım şimdi takvime bayağı bilgi veriyor
iyiyim taze hamişim napayımm. Ya sabahları biraz bulanıyo onun dışında çok iyiyim canımm. Sende varmı bulantı falan
bulantı yokta tiksinme var limonla oturtuyorum midemi. Aşeriyomusun peki
kız susuuun tövbee sağlıcakla gelsinde hele ikizi üçüzü
kapatın bu konuyu hele allah'ın gücüne gitmesin

tabii canım hayırlısı olsun 5iz de olsa bizim bebkimizzz

aşkol başak bi çizelge yapmadın :63:

Ben çıkıyorum kociş geliyormuş şimdi çay ister çay kolik :9::9::9:

yapamadımki kuzum yaa sorma sonra bi ara tekrar deniycem safmıyım neyim. şarjım bitiyo şimdik kapanır pc

kselcimm tatlım sevindm testin iyi çıkmasınaaaa

sen çıkıyonmu sewinccimm

evet tatlım haklısın aslında allah'a emanet bebişimizzzzz. Baktım şimdi takvime bayağı bilgi veriyor

bulantı yokta tiksinme var limonla oturtuyorum midemi. Aşeriyomusun peki

tabii canım hayırlısı olsun 5iz de olsa bizim bebkimizzz

bende ilk zamanlar çok limon yiyodum. ben aşermiyorum şimdilik. tabiii şımarıklığına isteklerim tükenmiyo :))) bu fırsat ele kaç kere geçer kullanmak lazım :))

yapamadımki kuzum yaa sorma sonra bi ara tekrar deniycem safmıyım neyim. şarjım bitiyo şimdik kapanır pc

kselcimm tatlım sevindm testin iyi çıkmasınaaaa

sen çıkıyonmu sewinccimm

saol bitanemm inşallah seninde hamileliğinde güzel sonuçlar alırsınnn inşalllahhhh

Ksel sen nasıl yaptın şu hamile takibini başakta yapmak istiyo olmamış ama:26:

bende ilk zamanlar çok limon yiyodum. ben aşermiyorum şimdilik. tabiii şımarıklığına isteklerim tükenmiyo :))) bu fırsat ele kaç kere geçer kullanmak lazım :))
BENCE DE ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇİYORUZ ÇÜNKÜÜ ÇOCUK YAPMAK KOLAY DEĞİL ŞIMARMAK EN DOĞAL HAKKI HATUNLARIN.

HİNŞALLAH HEPİMİZİN ELİNE GEÇER BU FIRSAT

evet tatlım iyi geceler kendine ve bebeemize iyi bak :34::34:

TAMAM ANNEMMMMM :emir_bebek::40:ÖPTÜM SENİİİİ:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar hsg çektiricem.doktor hsg den bir gün sonra kontrol var dedi. bulundugun yerde acilde kontrole git dedi.bide gögüsle diz arası yapılacak dedi.ben tam anlayamadım.film falanmı oluyo bu kontrol dediği.siz bir gün sonrası böle bişey yaptınızmı kafam karıstı

BENCE DE ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇİYORUZ ÇÜNKÜÜ ÇOCUK YAPMAK KOLAY DEĞİL ŞIMARMAK EN DOĞAL HAKKI HATUNLARIN.

HİNŞALLAH HEPİMİZİN ELİNE GEÇER BU FIRSAT

TAMAM ANNEMMMMM :emir_bebek::40:ÖPTÜM SENİİİİ:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Hadi güle güle başak Allah'a emanet olun

Back
X