Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzülme canım ya ınş bi da ki ay kalırız bizde hamis

valla canim 1 senedir hep ayni sey hep ayni hayal kirikligi, hüsran... ne diyim artik, kelimeler tükendi.. gercekten, insallah birlikte hamile kaliriz bile diyemiyorum, cünkü hamile kalabilecegime inanmiyorum :14::14::14:

benim iyi canım napim aynı göbüş büyüyo artık ama hala otobüste yer vermiyolar hainler geçen yaşlı bi kadın hamilemisin dedi ecet dedim kalktı yer verdi yok felan dedim ama kadın kalktı şimdiki gençlik uçarı olmuş.:37:
he valla bacım bu gençlikten bi halt olmaz ne günlere kimlere kaldım yaa :14::14: kuzum sende hamiş badileriyle dolansana önünde kocaman bebek resmi yazısı vs. olanlarından al gözlerine sok sende hamile olduğunu :60:
herkese günaydın canlarımmm :16::16::16::16:
ben bugün akşam kocişle mersine gidiyorum onun eğitim semineri varmış antalyada beni mersine bırakacak ohhh annem bana bakacak çok mutluyum :21::21::21::21::21::21: kesin kilo alır dönerim:1:
oooh git baksın annen sana elinş ne güzel sıcak sudan soğuk suya sokmazsın bizde 16sı gibi izne ayrılıyoz bakalım 19u gibi antepe gitcez 1hafta kaıp ordanda bizimkilerin yanına çankırıyaa :16::16: ooh gezcem tozcam cici mamalay yapılcak yicem bende :1: göbişim azdı biraz daha büyür artıkın :60::18: ayy adet olcam bugün yarın sancım bütün belirtilerim var henüz gelmedi bakalım sabahta test yaptım negatif çıktıydı biran önce gelsede bitseydi bari yaa :50::50:
bakkkk demekki işe yaramış şimdi beni kendi götürcek hahahah yok sölemem derim çık bakım dışarıııı doktor beni çağrııro sadece diee

ambulansı inş 9 ay sonra doğum için çağırırız yolda doğurmayayımda:) ben bazen kendimi unutuom hızlı yürüom koşucak oluom aman kız diom nett,rion hahahah
naaptın kuzum varmı bize hayırlı haberlerin? :52::52::46:
pazartesi günü randevu alcm bakalım inş birsey yoktur esım bı dok la gorusmus bana kımyasal gebelık demıs:37::37::37::37:
höönk kimyasal gebelikmii? :53::53: ay inşallah olmamıştır öyle bişiii o nasıl oluyo yaa tam bilemiyom belirtileri falan herşeyi oluyoda bi gebelikmi oluşmuyo nooluyo yavf tehlikeli diil sanırım dimi o dış gebelik gibi falan? :26::26:
ayy zaten sevıyoo:17::17::17::17: sankı kucuk bebekmısım gıbıı ohh bıde sankı bebegıne alıyo gıbı elı dolu dolu gelır sekerler cıkolatalat:21::21:

yaa genc anne olmak istıyorumm hele kızım olursa :21::21::21::21: annecı ona neler neler alırr
ooh ne güzel vallaa zaten çikolata hastasısın ye ye yat göbiş büyüt sende :1::9:

canım 25 yaşında evlendim :17: 9 aylık evliydim oğlum doğduğunda :17::17:
ilk günden kalmışım
iyikide olmuş :16::16:
ay ne güzel yaa bebiş için hiç uğraşmak zorunda kalmamışsıın keşke benimde öyle olsaydı diycem ama rabbim en hayırlı zamanını bilir bu ayda olmadı anlaşılan benim adetim geldi gelcek bakalım :18::18:
o takvime göre kız çıktı oğlan doğurdum :23:
hahah oda iyiymiş :60::9::9:
kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii
üzülme kuzum yaa anlaşılan bu ay 3ümüzde fos çıktık :43::43: bende bu sabah gebelik testi yaptıydım negatif çıktı hıh pozitif çıksan şaşardım didim teste :63: dizlerim falan titriyo geliyo benimki anlaşılan yolda :1: ay bari biran önce gelsede bitse tatile gitmeden kurtulsam hem adetimden hemde tüylerimden ooh temizlenir öyle giderdim bi güzel neyse ben kaçtım yarın görüşürük hadi baay :3::3::21::21:

ay ne güzel yaa bebiş için hiç uğraşmak zorunda kalmamışsıın keşke benimde öyle olsaydı diycem ama rabbim en hayırlı zamanını bilir bu ayda olmadı anlaşılan benim adetim geldi gelcek bakalım :18::18:

üzülme kuzum yaa anlaşılan bu ay 3ümüzde fos çıktık :43::43: bende bu sabah gebelik testi yaptıydım negatif çıktı hıh pozitif çıksan şaşardım didim teste :63: dizlerim falan titriyo geliyo benimki anlaşılan yolda :1: ay bari biran önce gelsede bitse tatile gitmeden kurtulsam hem adetimden hemde tüylerimden ooh temizlenir öyle giderdim bi güzel neyse ben kaçtım yarın görüşürük hadi baay :3::3::21::21:

3ünüz heee??????? beni saymiyon :14::14::14::14::14::14::14:

oh be kızz sabah beridir giriom msj yazamıom msj yeri çıkmadı dellendim yeni açtım bidene o da 12 saat beklemek zorundayım

üzülmedimde eşime sölerken sesi titredi o zoruma gitti kız ben allahtan ümidimi kesmedimki kesmicemde ondan rahat içim bakalım hayırlısı hakket he regeni nasıl unutuon sen:)

valla canim 1 senedir hep ayni sey hep ayni hayal kirikligi, hüsran... ne diyim artik, kelimeler tükendi.. gercekten, insallah birlikte hamile kaliriz bile diyemiyorum, cünkü hamile kalabilecegime inanmiyorum :14::14::14:

regencim unutmaki hiç ummadın bir anda oluverio böle şetyler biz bekledimiz için böle oluoss beklemedimizi mi göstersekkk heheh yah benim bat değişmişmi oldu yani şimdi 10 gün daha beklicem 16 sında olmazsam:52::18:

hadısko kız ıns ham ıssınıdr de ayın 16 mı bekleyeceksın dok gıt dderım

hala umudumuz var canım ondan takmamak gerekioooo şartlandık sanırım ondan böle oldu umarım benden önce hamiş kalırsın sonra bende sonra bengisu,regen,sevinç 2.yi -nazemir-duman-hürde 3.yü inş kızlar kimleri unuttum ben bakarsınız bu sırayla hamiş kalırızzz

regencim hoşgeldin cnıam nasılsın ben ofsayt oldum bugün kırmızı kart yemedim ama ymeiş gibi oldum.9:47:

regencim unutmaki hiç ummadın bir anda oluverio böle şetyler biz bekledimiz için böle oluoss beklemedimizi mi göstersekkk heheh yah benim bat değişmişmi oldu yani şimdi 10 gün daha beklicem 16 sında olmazsam:52::18:

insallah hamissindir canim benim 10 günde zaten belli olur muhtemelen.. bilmiyorum hadiskocan yaa valla her ay ayni seyi yasamak inan cok zor bir sey.. bu durumu yasamayan da anlamaz ne deme istedigimi.. o yüzden bicok arkadasla görüsmüyorum bile.. amaaannnn valla öyle bitkinimki anlatamam.. psikolojik yorgunluk en kötüsü biliyomusun.. bosveriyorum artik..

insallah hamissindir canim benim 10 günde zaten belli olur muhtemelen.. bilmiyorum hadiskocan yaa valla her ay ayni seyi yasamak inan cok zor bir sey.. bu durumu yasamayan da anlamaz ne deme istedigimi.. o yüzden bicok arkadasla görüsmüyorum bile.. amaaannnn valla öyle bitkinimki anlatamam.. psikolojik yorgunluk en kötüsü biliyomusun.. bosveriyorum artik..

kız nie konuşmuon sürekli hamilelikmi soruolar soranlara inadına de doğurcam tedavi olmuşmudunuz siz biz daha olmadık 10 gün sonra negatif çıakrsa bak hala kelimelerimde bile umut var hey allahım sen büyüksünnn sende öle yap ii gelio hamile olmasakta heran heycanı bile bişidir yah kadın olmak kolay değil nie işte bu yüzdennn hep bekler ümit eder ve sonunda muhakkak sabrının selametine ulaşır

nolduki tatlim?? merak ettim acikcasi..

negatif çıktı daha ne olsun ama işin aslı hala adet sancılarım ara ara geliooo ben bu doktoru sevmedim anacım:)yani kendi evde yaptım test silik çizgi çıktı sevindik ama kısmet üzülmemek gerek allahım kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın

kız nie konuşmuon sürekli hamilelikmi soruolar soranlara inadına de doğurcam tedavi olmuşmudunuz siz biz daha olmadık 10 gün sonra negatif çıakrsa bak hala kelimelerimde bile umut var hey allahım sen büyüksünnn sende öle yap ii gelio hamile olmasakta heran heycanı bile bişidir yah kadın olmak kolay değil nie işte bu yüzdennn hep bekler ümit eder ve sonunda muhakkak sabrının selametine ulaşır

haklisin canim zaten kirmizilar gidince insan yumurtlama bekliyor onra bat, zaten bata kadar olan o 14 günlük zaman bi türlü gecmek bilmiyor nedense.. öyle gecip gidiyor her ay.. bakalim bu ay insallah :31::31::31::31:

Kızlar ya ben de aynı durumdayım çok mu kafama takıyorum ne:( siz ne zamandır istiyorsunuz benim 2yıl oldu

negatif çıktı daha ne olsun ama işin aslı hala adet sancılarım ara ara geliooo ben bu doktoru sevmedim anacım:)yani kendi evde yaptım test silik çizgi çıktı sevindik ama kısmet üzülmemek gerek allahım kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın

üzülme canim ama dr konusu gercekten önemli, iyi bi drun tavri bile bi tedavi bence..

haklisin canim zaten kirmizilar gidince insan yumurtlama bekliyor onra bat, zaten bata kadar olan o 14 günlük zaman bi türlü gecmek bilmiyor nedense.. öyle gecip gidiyor her ay.. bakalim bu ay insallah :31::31::31::31:

hiç sorma şimdi 16 sını beklicem 4 gün 6 günde eğer olmassam tekrar teste gidicem asker beklesek o yine gelio .9

Kızlar ya ben de aynı durumdayım çok mu kafama takıyorum ne:( siz ne zamandır istiyorsunuz benim 2yıl oldu

neyi takıosun bakım sen kafana neki durumun neden olmuor önce bi tanışalım stevens ben 25 yaşındayım 3,5 yıl evliyim 2 senedir bebe sitiyos ama olmadı eşimden senin derdin nedir?:3:

hiç sorma şimdi 16 sını beklicem 4 gün 6 günde eğer olmassam tekrar teste gidicem asker beklesek o yine gelio .9

aynen bacı bu sağlık ocağında doktor yani uzman değil sadece tahlil sonucu öğrendik napak anam 10 daha sbır bana

bekleyince günler daha zor geciyor canim iste :1: bi an önce gecsin 10 gün de gelsin güzel haberler insallah..

Back
X