o zaman haklısın öyle bi durum olmuşsa araştır bacım takibi elden bırakma o zaman![]()
bencede araştırsın kocişleri serbest bırakmamak lazım çok sıkmamakda lazım işte ortasını araylıycaz dimi ama .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman haklısın öyle bi durum olmuşsa araştır bacım takibi elden bırakma o zaman![]()
yah yakışıklı desen değil anammmm piç bi arkadaşı var ona takıldığında kopuo of y allahım yardım et hayırlısını ver bana yoksa yol göster
heee teyzesi slov müzik açtım ona şimdi tekmeledi dr slov ve klasik mozart o tarz müzikler dinletin diyo he he![]()
bencede araştırsın kocişleri serbest bırakmamak lazım çok sıkmamakda lazım işte ortasını araylıycaz dimi ama .gözlerimiz üstünde ama çaktırmadan yani!!!!!!!!
![]()
hay maşşalllah kız:) sen ona bide cem yılmazın bifo cem yılmazı dinlet ondada mozart var bide kahkaha atsın tam sana göre niko ben gülmekten öldüm direk izleden izleyebilirsin bacım![]()
hacercim hoşgeldinn cnaım nasılsın
dertliyim dertliiii allahım nolur şu mübarek günümü hayır et
hoşbulduk hadisko iyiim sen nasılsn kuzum![]()
canım bennn zamanında son noktayı koydum ona beni istemiorsan git yoluna senle uğraşmam senle hayat tüketmem diee düzeldi gibi oldu sonra baktım yine aynı çabalarda o piçin yanına takıldımı böle olu oallahım sana havale ediommm
hoşbulduk hadisko iyiim sen nasılsn kuzum![]()
iiiiyim demeyi isterdim canım değilim ama kimseninde gününü şurda zehir etmim iiyiyim iiii sizler olmasnaız kime açılcam
dertliyim dertliiii allahım nolur şu mübarek günümü hayır et
üzülme bıtanem ya konus esınle o arkasasıyla gorusturme esım bı iş arkadası sureklı arıyodu rahatsız oldum dedım bıda ararsa onunla evlen ben yokum 2 .3 gun tavır yaptım no silmıs adamı gormedım ama guvenmedım yaa rahatsız oldugun tıplerden uzaklastr
karısından boşandı ama çok serseriii küçüklük arakdşaıymış
karısından boşandı ama çok serseriii küçüklük arakdşaıymış
iiyiim demeyi çok isterdim canım ama değilim nese kimsenin neşesini kaçırmayayım allahım kocalarımızı bize geri çevir nolurr
kızlar ben kaçar canım sıkma canını doğru yolu ergeç bulur bulur ama seni kaybetmeden bulsa bari.