Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zaman haklısın öyle bi durum olmuşsa araştır bacım takibi elden bırakma o zaman:20:

bencede araştırsın kocişleri serbest bırakmamak lazım çok sıkmamakda lazım işte ortasını araylıycaz dimi ama .:53:gözlerimiz üstünde ama çaktırmadan yani!!!!!!!!:32:

bencede araştırsın kocişleri serbest bırakmamak lazım çok sıkmamakda lazım işte ortasını araylıycaz dimi ama .:53:gözlerimiz üstünde ama çaktırmadan yani!!!!!!!!:32:

canım bennn zamanında son noktayı koydum ona beni istemiorsan git yoluna senle uğraşmam senle hayat tüketmem diee düzeldi gibi oldu sonra baktım yine aynı çabalarda o piçin yanına takıldımı böle olu oallahım sana havale ediommm

dertliyim dertliiii allahım nolur şu mübarek günümü hayır et

üzülme bıtanem ya konus esınle o arkasasıyla gorusturme esım bı iş arkadası sureklı arıyodu rahatsız oldum dedım bıda ararsa onunla evlen ben yokum 2 .3 gun tavır yaptım no silmıs adamı gormedım ama guvenmedım yaa rahatsız oldugun tıplerden uzaklastr

canım bennn zamanında son noktayı koydum ona beni istemiorsan git yoluna senle uğraşmam senle hayat tüketmem diee düzeldi gibi oldu sonra baktım yine aynı çabalarda o piçin yanına takıldımı böle olu oallahım sana havale ediommm

kıyamam sana ya işte arkadaş çok önemli allah yardımcın olsun cnm peki o arkadaşı evlimi bekarmı ?:53:

dertliyim dertliiii allahım nolur şu mübarek günümü hayır et

üzülme bıtanem ya konus esınle o arkasasıyla gorusturme esım bı iş arkadası sureklı arıyodu rahatsız oldum dedım bıda ararsa onunla evlen ben yokum 2 .3 gun tavır yaptım no silmıs adamı gormedım ama guvenmedım yaa rahatsız oldugun tıplerden uzaklastr

biz o arakadşaı yüzünden kaç kez ayrılığa geldik akıllanmadı ayrılıksa ayrılırım hiç gözümde yok bebeğim olmadan bende yeni hayatıma baakrım umrumda deil ben çok şey yaşadım şu küçük yaşımda 21 yaşından beridir yaşıorummm bunları

karısından boşandı ama çok serseriii küçüklük arakdşaıymış

ay işin çok zor biran önce o arkadaşından kopması lazım lazımda nasıl onu sen yapçan ya o ya ben de seçimini yap diceksin öyle arkadaaş olmaz olsun .peki ailesine anlatsan olurmu?

kızlar ben kaçar canım sıkma canını doğru yolu ergeç bulur bulur ama seni kaybetmeden bulsa bari.

Back
X