Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

e vet cnm o yüzden hak ettin zatiii son zmaanlarda sık sık buralardaydın maaşallahh Allah daim ettirsin sık sık buluşalım burda hiç bırakma bizi:20::20::20:

memekin de afiyet olsun tatlım. ben misafirlikteyim tatlım sofra kuruluyor önüme.:21::21::21: kalıp biras yardım ediyip ayıp olur:17::17::17: gelcem birasdan mucuk
tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldu

bacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte

yah yakışıklı desen değil anammmm piç bi arkadaşı var ona takıldığında kopuo of y allahım yardım et hayırlısını ver bana yoksa yol göster

:19::19::19: peşini bırakma bu işin araştır bakalım canım:20::20:

canım bennn zamanında son noktayı koydum ona beni istemiorsan git yoluna senle uğraşmam senle hayat tüketmem diee düzeldi gibi oldu sonra baktım yine aynı çabalarda o piçin yanına takıldımı böle olu oallahım sana havale ediommm

kayınbabanla konuş oğluyla konuşsun ne yapıyorsa yapsın :63:

yok anam ne yapsan çare değil bi ara uzaklaşmış gibi gösterdi bak iş buldu demiştim dün normalde başlıcaktı bu piç yüzünden başlamadı bahaneler buldu yine nemiş ssk yapmıolar mış hani yapıolardı arkadaşı kardeş sana araba buldu mgel kriaya ver takıl bana diyince cazip geldi tabi arkadaşı sssk yapıo ya sankiiii hey allahım sabır ver baanaaa

:19::19::19: canım tavrını koy ailesi ne diyor bu durumlarına
oğulları sonuçta :63:

mantarlı tavuk yapıorum yanına makarna yanınıa cacık yapım dedim napım anam insan ne yapcıanı şaşırıo sn neler döktürdün bakim tşk ama görmedim ilk sayfaya gitmedim bakayım hele yakışıklı olmuşmı :)beni kırmızı yıldıza layık gördün için tşk edeerim cnaım ama haketmedimmi bak en çok ben yazmışım ben nöebt tuttum kimse yokke topikçiğimize zeval gelmesin dieee

:20::20::20::20: beni unutuyorsun sanırım hadiye hanım :19::19::19::19::19:

iii yapmışsın hayırlı olsun canım benim negatif çıktı kan tahlilim :43:
dua ediyorum cnm Allah gönlüne göre versin inşalah ağlama:43::43:
tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldu
:53::53::53::53::53::53:
:37::37::37: öfffff bugün misafirim vardı
:10::10::10: öldüm valla haaaaa :27::27::27:
sen prof. ü yapmş mıydın kuzum
:16::16::16::16: ayyy çok güzel olmuş :nazar::nazar::nazar:
:38::38::38::38::38::38:
:63: başak hanım beni beğenmedin sanırım bir selam bile yok :63: :120:

yok kuzum yaa misafirlikteyiz ya konsantre aolamadım. tatlım nasılsın bakalım

tamam tatlım yemicem maydonoz sağlasın hayatımmmmm soğanda mı yemsem acaba

soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim:14::14:

bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodu:( sanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa:43::43:

pardonnn ben yazarken kimsecikler yoktuuu ama gördümmm siziiii :)) napıyonıuz kızlar

ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???

başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii:1::1:

soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim:14::14:

bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodu:( sanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa:43::43:

tatlım ya üzülme kuzucum olacak inşallah ama işte zamanı gelmeyince hiç bişi olmuyo maalesef inşallah tez mznada daha fazla bekletmeden haberi verirsin bizlere:38:

ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???

başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii:1::1:

bulantı da başlarsa yandıöm ben. bi kaç gündür midem ayakta. elimde limonla geziyorum. iştahım kesik tıka basa doymuş gibiyim. yemek düşündükçe midem kalkıyo. ama henüz abartılı şekilde değil. bebişin kazı çalşmalrı bitti sanırım 2 gündür tık çıkmıyo. iğne felan batırmıyo. pazartesi doktora gitcem çok merak ediyorum ne durumda olduğunu.

ayy benim folik asit kullanmam lazım ama doktor tavsiyesi olmadan almıyorum

kselcim naslsın cnm nasıl gidiyor daha ne kadar çalışıcan annem . ilk 3 ay tehlikeli dediler bana hep. sen baştan beri çalışıyon:19:

Back
X