gördün mü gebelik takvimi yaptım sonunda![]()
iii yapmışsın hayırlı olsun canım benim negatif çıktı kan tahlilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldue vet cnm o yüzden hak ettin zatiii son zmaanlarda sık sık buralardaydın maaşallahh Allah daim ettirsin sık sık buluşalım burda hiç bırakma bizi
memekin de afiyet olsun tatlım. ben misafirlikteyim tatlım sofra kuruluyor önüme.kalıp biras yardım ediyip ayıp olur
gelcem birasdan mucuk
aslında dün geceye kadar iidim şuan ii değilim hamilelik değil şimdi iiiki olmamış diorum inan offff ben bu kocamı bigün vururum yada dehlerim kızlar
bacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte
yah yakışıklı desen değil anammmm piç bi arkadaşı var ona takıldığında kopuo of y allahım yardım et hayırlısını ver bana yoksa yol göster
canım bennn zamanında son noktayı koydum ona beni istemiorsan git yoluna senle uğraşmam senle hayat tüketmem diee düzeldi gibi oldu sonra baktım yine aynı çabalarda o piçin yanına takıldımı böle olu oallahım sana havale ediommm
yok anam ne yapsan çare değil bi ara uzaklaşmış gibi gösterdi bak iş buldu demiştim dün normalde başlıcaktı bu piç yüzünden başlamadı bahaneler buldu yine nemiş ssk yapmıolar mış hani yapıolardı arkadaşı kardeş sana araba buldu mgel kriaya ver takıl bana diyince cazip geldi tabi arkadaşı sssk yapıo ya sankiiii hey allahım sabır ver baanaaa
mantarlı tavuk yapıorum yanına makarna yanınıa cacık yapım dedim napım anam insan ne yapcıanı şaşırıo sn neler döktürdün bakim tşk ama görmedim ilk sayfaya gitmedim bakayım hele yakışıklı olmuşmı :)beni kırmızı yıldıza layık gördün için tşk edeerim cnaım ama haketmedimmi bak en çok ben yazmışım ben nöebt tuttum kimse yokke topikçiğimize zeval gelmesin dieee
dua ediyorum cnm Allah gönlüne göre versin inşalah ağlamaiii yapmışsın hayırlı olsun canım benim negatif çıktı kan tahlilim![]()
tamam tatlım afiyet olsun bende uyuz kocama sofrasını hazırlım yemeği şap oldu
sen prof. ü yapmş mıydın kuzumöfffff bugün misafirim vardı
öldüm valla haaaaa
![]()
ayyy çok güzel olmuş
![]()
başak hanım beni beğenmedin sanırım bir selam bile yok
:120:
tamam tatlım yemicem maydonoz sağlasın hayatımmmmm soğanda mı yemsem acaba
pardonnn ben yazarken kimsecikler yoktuuu ama gördümmm siziiii :)) napıyonıuz kızlar
soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim
bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodusanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa
![]()
ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???
başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii![]()
ben iyim :) sen nslsn canım bebiş napıyooo???
başakda burdaymış başaak senin bebiş napıyo??? mide bulantıların başlıcak bikaç güne biliyosun dimiiii![]()
öyle tabiki canııım zamanı gelince olacak biliyorummtatlım ya üzülme kuzucum olacak inşallah ama işte zamanı gelmeyince hiç bişi olmuyo maalesef inşallah tez mznada daha fazla bekletmeden haberi verirsin bizlere![]()