Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hşbuldummm cnmmm moralin bozulmuşş okuduğum kadarıyla ...
bende bana benzer şey yaşadım ama ortalığı birbirine kattımmm sen iyi susmuşsunnnn
ssz
merhaba kızlarrrr![]()
canım ya şimdi ben olsam yapacağım şeyler farklı seninkiler farklı olur çünkü yaşantımız karakterimiz çok farklı mesala senin elinde mesleğinde var galiba ona muhtaç değilsin
benim bir mesleğim yok ama yinede böyle birşeyi affetmeyecepğimi çok iyi bilir eşim
sürünmeyi göze alırım böyle birşeye göz yummayacağımı yada pişman edeceğimi çok iyi bilir ve eşimin karakteride yapmışsa yapmıştır yalana dolanla beni kandırmaya çalışmaz çünkü inanmayacağımı bilir
canım ben face de yakaladım ve msn de maillerimde o kayıt saati tarihine kayıtlı konuşmaları var bi mahkeme esnasında lazım olucak aileside gördü bişi demediler erkek ya yapar onalr gurur duyuyolar malesef sonrada çock yapmıorum die bana söleniolar onu da ben yapmıo değilim rabbim herşeyin iisini bilir o eşime layık görmediği için belkide bi işaret gösteriodur hı
ben elevit kullanmıştım canım,multivitamin
hatta sağlık ocağı zaten onun ayarında bişeyi bedavadan veriyo gebelere
tek folbiol kullanmadım,çünkü hamile kalmadan beş altı ay önce bırakmıştım,yaklaşık bi dokuz ay kullanıpta
hoşbulduk canım,malesef ayrılma sürecindeymişler
naber nazoşum
kızlar yaaaaa,benim gene çıkmam lazım,eşim yattı ve bana da kızdı,hep böyle oluyo,hiç sohbet edemez olduk yaaaa
öpüyourum sizi
Seeelaam canlarıım nassınız bakeem?![]()
hşbuldummm cnmmm moralin bozulmuşş okuduğum kadarıyla ...
bende bana benzer şey yaşadım ama ortalığı birbirine kattımmm sen iyi susmuşsunnnn
ssz
merhaba kızlarrrr![]()
kuzum nooldu neyin tarihi dolunaya göre ağda tarihimi? kuzum ne zamanmış tarihi geçtimi yoksa yaa bende 18-19u gibi adetim bitince yapmayı düşünüyodumda :26::26:her zmaan 2 tarih veriyordu 1 hafta arayla.
hangi tarih size uyuyorsa o zmana yapın diyordu. bu ay tek tarih vermiş. ben müsait değildim alamadım. napcam bilmiyom
hayırlı olsun cnm benim Allah en iyisini biliyor merak etme. her zmana hayırlısını istemmeiz lazım..
evet cnm soğan kürü kuru soğanın suyuyla yapılıyo ya ne bilim inşalah yeşilden bişi olmz hiç düşünmedim yerken:44:
zATEN suyunu kastetmiştim kuzum. gerçi kuru soğanın üzerine sumak koyup yeniyo ya. oda söktürücü oluyo. ama yeşil soğanı hiç duymadm
bizde dertmi bitio anacım kocamdan yana sıkıntım var sinirlerim gergin dün hamiş olmadımın haberini aldım yine dün beyimiz başlıcağı iş için bi bahane buldu arkadaşıyla iş yapıo güyaa off anlatırken bile yoruluorum birde dün akşam eşimin evde olmadıı vakit 5 dklık dışarı çıkışı ile bi noyu araması gecede silmesi düşündürüo![]()
kendimi yormıcam kısadan kesicem caım çünkü yoruldum ben ilgilenmiorum o ona büyük ceza olur elindekinin değerini bilmiosa bende haketmediği değeri veremicemmmm nasılki düzeldim aramıcam kurana el basarım dicekkk ozaman belki kuran hakkı için affederim yani yatakta basmayı bekeleyemicem isterse gitsin cnaım yanmazzzz ne hali varsa görsün ben bişi kaybetmem aykalarımın üstünde dururum çok şükür ha var ha yok çalışmayan bi erkeği daha fazla tahammül edemem birde yaptığınımı çkicem bakbak
verdim yine veririm ama kendimi heba ediorum canım çok iiidik yine o arkadaşıyla birleşti yuvam sallanıo ama eşimde biter herşey o yapıo nede olsa
canım ben face de yakaladım ve msn de maillerimde o kayıt saati tarihine kayıtlı konuşmaları var bi mahkeme esnasında lazım olucak aileside gördü bişi demediler erkek ya yapar onalr gurur duyuyolar malesef sonrada çock yapmıorum die bana söleniolar onu da ben yapmıo değilim rabbim herşeyin iisini bilir o eşime layık görmediği için belkide bi işaret gösteriodur hı
hoşgeldin bebem ben bunalımdayım senide sokmım şimdi girdabın içine
canım ya şimdi ben olsam yapacağım şeyler farklı seninkiler farklı olur çünkü yaşantımız karakterimiz çok farklı mesala senin elinde mesleğinde var galiba ona muhtaç değilsin
benim bir mesleğim yok ama yinede böyle birşeyi affetmeyecepğimi çok iyi bilir eşim
sürünmeyi göze alırım böyle birşeye göz yummayacağımı yada pişman edeceğimi çok iyi bilir ve eşimin karakteride yapmışsa yapmıştır yalana dolanla beni kandırmaya çalışmaz çünkü inanmayacağımı bilir
kuzum nooldu neyin tarihi dolunaya göre ağda tarihimi? kuzum ne zamanmış tarihi geçtimi yoksa yaa bende 18-19u gibi adetim bitince yapmayı düşünüyodumda :26::26:
vursun bacım ben 4 yıl vuruom ama fayda etmedi mahkemeye verimde ozaman 3,5 mu atar 5,5 mu bilmem ispatım var canım ispatı benim istesem tel dökümünü çıakrtırım hatlı mahkemeye tarih versem nolar çıakr eh onalrd agelicek ne hayal ediodum zehir ettilerrr bana zehirr ben bekliodum bi darbe daha
kuzucum yaa ben tam olarak anlamadım aldatıyomu yoksa eşin senii kusuya bakmada vay seyefsiiiiz...senin gibi bi hatuna bu yapılıymı yaa şüpheleniyonda ispatmı edemeddin nooldu kuzum anlatsanaa biras baktımda ne olmuş diye :26: ah canım yaa çok zor bi durum haklısın valla boşanmakta elinde mesleğinde vaken çoluk çocukda yokken kurtul canım adamın düzeleceği yoksa o senin gibi bi hatunu kaybettiğine yansın hıh başını çok taşlara vurur oo..
![]()
herkese iyi gecelr kızlar ben çıkıyorum çünkü kardeşimle konuşamıyorum şunuda yazayım bunuda yazayım derken
hadiskocum ALLAH yardımcın olsun yine dertleşiriz
ben daha önceki için susmadım mahkemeye veriodum biizmki tutuştu görmen lazım ayrılıktan korkuolar bilioalrki bizim gibi kadın bulamazlar onlar günü birlik
herkesten geçici rahatsızlığım nedeniyle özür diliom kızlar anlayşınız tavsiyeleriniz ve destekleriniz için tşk ediom hepinze allah rahatlık versin ii geceelr öpüldüzzz
hadi yaa sen ne yaşadınki kuzuum? he valla bende aynen birbirine katarım önce fitil fitil burnundan getirirdim vururdum söverdim sonra evi terk ederdim nerde olduğumuda bulamazdı fellik fellik beni arardı sonrada boşayıverirdim bensiz kalsında görsünhşbuldummm cnmmm moralin bozulmuşş okuduğum kadarıyla ...
ssz
merhaba kızlarrrr![]()
benide kandıramazdı vallaa burnundan fitil fitil getirirdim onuncanım ya şimdi ben olsam yapacağım şeyler farklı seninkiler farklı olur çünkü yaşantımız karakterimiz çok farklı mesala senin elinde mesleğinde var galiba ona muhtaç değilsin
hıh madem öyle kanma bidaa canım yalanlarınaa bulamazlar tabi senin gibisini kaybedince aklı başına gelecektir onlarındaben daha önceki için susmadım mahkemeye veriodum biizmki tutuştu görmen lazım ayrılıktan korkuolar bilioalrki bizim gibi kadın bulamazlar onlar günü birlik
yok bebeem yaa nerdee bugün geldi benim kırmızılar oyüzden yeni batım 14 nisan yazdıydım zaten sana ama görmemişin anlaşılan :26:abovvvvvvvv karılar toplandııııııı
bengicikkkkkkk hamiş misin anem senn merak ediyom yaaaaaa
mood cum hoş geldin kuzummm
bende diyom bugün hatunlar yok meğer gece toplanıyolarmış
ama ben çıkıcaktım artık çünkü yeter bu saate kadar durduğum zıbarıp uyumam gerek.
hamişlere çok kızardım erkenden yatıyolar diyebeni affetsinler
hmm kaç yaşındaydınki evlendiğinde canım sen? :26:canım ben güselim istanbuldan gelmişim mesleğimi icra ediordum dünyaalr tatlısı ailem var onları bırakıp bu öküzün yanına nasıl glmişim bilmşom gözleirm kapalıymış çok pişmanıım gördüklerimden sonra çok erken evlenmenin bedeli
He vallaa ver bacım sonuna kadar arkandayız biz sürüm sürüm süründür sensiz kalsında aklı başına gelsiinvursun bacım ben 4 yıl vuruom ama fayda etmedi mahkemeye verimde ozaman 3,5 mu atar 5,5 mu bilmem ispatım var canım ispatı benim istesem tel dökümünü çıakrtırım hatlı mahkemeye tarih versem nolar çıakr eh onalrd agelicek ne hayal ediodum zehir ettilerrr bana zehirr ben bekliodum bi darbe daha beyimiz safa yatıo şuanda
saçmalama canım ne demek o öylee biz burda sevinçlerimi üzüntülerimizi paylaşıyoruz yeri geliyo dertleşiyoruzherkesten geçici rahatsızlığım nedeniyle özür diliom kızlar anlayşınız tavsiyeleriniz ve destekleriniz için tşk ediom hepinze allah rahatlık versin ii geceelr öpüldüzzz
neeeyahh cnmm aynen bizleri bırakmaya afedersin yusuf yusuf oluyolarr ben tam yakalamadım bişeyini ama o içimdeki kuşku bitiriyordu beni kur'an a al bastı öle bişey yok die .....şimdide bisürü kayıtsız nolar war telinde işi gereği artık pek umursamıyorum bende ....
hatta bi gece yarısı gizli nodan tel gelmişti onun teline açmıştım bende bi bayan derin derin nefes alıp weriyorduu ...töwbe töwbee...
hadi yaa sen ne yaşadınki kuzuum? he valla bende aynen birbirine katarım önce fitil fitil burnundan getirirdim vururdum söverdim sonra evi terk ederdim nerde olduğumuda bulamazdı fellik fellik beni arardı sonrada boşayıverirdim bensiz kalsında görsünay allahım neler düşünüyorum yaa allah korusuun iyiki dünya iyisi evine karısına bağlı bi eşim var
benide kandıramazdı vallaa burnundan fitil fitil getirirdim onunbenimkininde benden her konuda ödü patlar vallaa her türlü deliliği yapacağımı bilir
hıh madem öyle kanma bidaa canım yalanlarınaa bulamazlar tabi senin gibisini kaybedince aklı başına gelecektir onlarında
yok bebeem yaa nerdee bugün geldi benim kırmızılar oyüzden yeni batım 14 nisan yazdıydım zaten sana ama görmemişin anlaşılan :26:
hmm kaç yaşındaydınki evlendiğinde canım sen? :26:
hadi yaa sen ne yaşadınki kuzuum? he valla bende aynen birbirine katarım önce fitil fitil burnundan getirirdim vururdum söverdim sonra evi terk ederdim nerde olduğumuda bulamazdı fellik fellik beni arardı sonrada boşayıverirdim bensiz kalsında görsünay allahım neler düşünüyorum yaa allah korusuun iyiki dünya iyisi evine karısına bağlı bi eşim var
benide kandıramazdı vallaa burnundan fitil fitil getirirdim onunbenimkininde benden her konuda ödü patlar vallaa her türlü deliliği yapacağımı bilir
hıh madem öyle kanma bidaa canım yalanlarınaa bulamazlar tabi senin gibisini kaybedince aklı başına gelecektir onlarında
yok bebeem yaa nerdee bugün geldi benim kırmızılar oyüzden yeni batım 14 nisan yazdıydım zaten sana ama görmemişin anlaşılan :26:
hmm kaç yaşındaydınki evlendiğinde canım sen? :26:
kız sende dedektif gibiymişsin hee? nasıl iz sürdün öyleebacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte
anlarsa eğer önce konuşması daha iyi tabiykide :26::26:canım karşına al, güzel bi dille konuş iletişim çok önemli seni anlaması için elinden geleni yap,isteklerinii bildir,başbaşa kalabilceniz rahat konuşabilceniz biyer olsun,beni üzüyosun de senin için ne kadar değerliyim bunu bana hissttir yaptıklarınla de konuşmak çok önemli konuşmadan küsme oldumu tatlım,karşı tarafıda dinle ne dicek ona göre bi karar verirsiniz oda biliyodur arkadaşının nasıl biri olduğunu nihayetinde dimi ama![]()
aboo herüfe baak kesinlikle uzaklaşması lazım o adamdaanyok anam ne yapsan çare değil bi ara uzaklaşmış gibi gösterdi bak iş buldu demiştim dün normalde başlıcaktı bu piç yüzünden başlamadı bahaneler buldu yine nemiş ssk yapmıolar mış hani yapıolardı arkadaşı kardeş sana araba buldu mgel kriaya ver takıl bana diyince cazip geldi tabi arkadaşı sssk yapıo ya sankiiii hey allahım sabır ver baanaaa
ay evet haklısın vallaa başkasına bakan dokunan birinin sonrada sana yapması onları çok zor olsa gerek kendini böyle sürekli üzeceğine 1 kere üzülürsün tam üzülürsün hayatından atarsın onu sana kocamı yok hıh daha gençsin karşına kimler çıkacaktır..denemedimmi snaıosun neler konuştum zamanında tatlı dille neler söledim tmm dio yarın kulağından çıkıo demek heycan gerekio ona uzaklaşmak en iisi yoksa değerimi anlamıo bacım ona yakınlık gösteremicemmmm tek başına evlilik yürümüo bu sadece tel olayı için değil gidip başkasıyla konuşup neşeyle gelip bana sarılması midemi bulandırıo
neey adete 10 gün kala çıkarmı yaav şaştım kaldım vallaa kaç günde adet oluyonki canım seen? :26:soğanı bilmiyorum canım yaaa gerçi o da iltihap filan varsa temizliyo ama gebelikte zararlımıdır bilemedim
bengisucum cnm benim genelde adetime 10 gün varken filan silikte olsa çıkıyodusanırım olmadı bu ay.... canım sıkılıyo bu duruma yaaaa
![]()
bendim been söölemiştim ama tiiye almamışın anlaşılaanayy kızlar birisi daha bana batını söymişti ama sayfalar arasında kaçırdımm
söylerseniz sevinirimmm
dumoşşşumm sen söölemek istermiisn
madem kötü bişiy yokda ne halt yemeye silmiş ozaman onuu eşimde benden hiç bişii saklamaz öyle silme huyu falanda yoktur aslında teline öylesine bakıyodum kızın biri bi mesaj atmış sanırım biriyle karıştırmışta dediğinin ismini hatırlamıyomda atıyorum mehmet sanmış neyse işteyken benimki nasılsın yazmış bizimkide saf iyiyimde sen kimsin yazmış oda beni bilmiyonmu mehmet yaa falan yazmış dalga geçme demiş benimki ben o diilim yanlış no yazmış kız hayla ısrar etmiş yok sen osun dalga geçme benle falan diyee neyse gene demiş benimki yanlış no diye bu salak kız bi süre sonra eşim evdeykenmi ne gene mesaj attımıydı benmi görüdüydüm onun attığını hatırlamıyomda baktım gene benimkine ısrarla sensin işte falan yazmış bende tuttum buna bi mesaj yazdım kızım sen ne halt yemeye mesaj atıp duruyom kocam sana ben o diilim demedimi ne istiyon sen aranıyonmu falan saaydım bissürü evli barklı çoluklu çocuklu adam ne rahatsız edip duruyosun eşimi falan bi saydım ben kız özür diledi sonra bidaada mesaj atmadı atamadı dötü yemedicnm aynen bende hiç katlanamam ..
allah şaşırtmasın kimseyi cnmmm hiç belli olmaz erkek milleti değilmiii ....
benim şöle bi olay oldu anlatıyim kısaca ....eşim yatıyordu teli çaldı ben içerdeyim tabiii...bu direk kapattı ....neyse daha sonra noya bakmak için gittim aldım telini bi baktım silinmişşşş ......tabii inandıramadı hiç birşeye kıyameti kopardımmm ispatlamak için turkcell le bağlantıya fln geçti o noya ulaştı fln ...en son geldi annesi üzerine we kur an üzerine yemin ediyorum daha yetmezmi dedi .....orda inandım iştee .....
benimkide öle çok bağlıdır bana hiç ihtimal wermem bende ama işte içine o kuşku girdimmi bi kere allah korusunn şaşırtmasın eşlerimizi inşallahhh..mutlu mesut yaşayalım hepimizz![]()