adanalı ben bartın doğumluyum canım ama ist da büyüdüm
canım yanlıs anlama ama adanalı ınsanı cok fellah oluyo yanı hep haberlerde adanalı kadına sıddet haberlerı cıkıyo kocan bıraz fena heralde:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adanalı ben bartın doğumluyum canım ama ist da büyüdüm
canım ben bi komşuya gidim kzıına ders vermem lazım
yok kız allah korusun 2,5 senen yan yana dairelerde oturduk burnumdan getirdi
şimdi 6 km var aramızda hala getirmeye devam ediyor
gelsin gelsin görümcen geleceği varsa göreceğide var![]()
canım yanlıs anlama ama adanalı ınsanı cok fellah oluyo yanı hep haberlerde adanalı kadına sıddet haberlerı cıkıyo kocan bıraz fena heralde:26::26:
ne dersi kııızzzz
kızz sevinç seni boğar heee öle diolard afellahın anlamııı kimse bilmio fellah adananın yerlilerine denirmiş muacir biizmki tabi adanda büyüdüğü için ortam önemli adnaalılarda kötüler erastlamadım belli yerler var hiç girilmeyecek yerler ben çok şükür şgüsel bi mahalledeyim ne denizli ne narlıca nede şakirpaşada değilim
kızz sevinç seni boğar heee öle diolard afellahın anlamııı kimse bilmio fellah adananın yerlilerine denirmiş muacir biizmki tabi adanda büyüdüğü için ortam önemli adnaalılarda kötüler erastlamadım belli yerler var hiç girilmeyecek yerler ben çok şükür şgüsel bi mahalledeyim ne denizli ne narlıca nede şakirpaşada değilim
nesi varmış adanalıların
o haberlerde çıkanlar adanalı değilki adanada yaşayan doğudan gelmiş kırolar
hıııııhhhhhhhh
nesi varmış adanalıların
hıııııhhhhhhhh
nesi varmış adanalıların
hıııııhhhhhhhh
ben bı adanalı danıyorum bıldıgın kıro canımm yanı oakadar kabalarkı hatta bırsuru adanalı tanyrm bı de sevdıgım bı abla var adanalı abal fenaüsütüne alınma
ben bı adanalı danıyorum bıldıgın kıro canımm yanı oakadar kabalarkı hatta bırsuru adanalı tanyrm bı de sevdıgım bı abla var adanalı abal fenaüsütüne alınma
evet bazıları çok fenadır
ben ünv. okurken adanalı olduğumu duyan bir adım geriye kayıyordu![]()
hepsı cın konusmamıstım cnm mesela senn kaynana sanırsam ıste o fene dedıgımz adanalılardan![]()
yok kızzz kaynanam adanalılara taş çıkarır ama adanalı değil bebeem maraşlı![]()
yok kızzz kaynanam adanalılara taş çıkarır ama adanalı değil bebeem maraşlı![]()
herkez nereye kayboldu
mood nasılsın cnm ya be yazamyrm sacımı duzlestryom makyaj yapacm sımdı ustumu gıycmm arada bakyrm![]()