Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar kızlar bende biraz kitap okiyim
ya bu arada marketten çikolata aldık torbaya atmamışız gitti çiklotaa ühüüüüüüü:53::53::53:
gene gelirim ...

görüşürz canım
gitti çikolatalar desene :51::51:

he yaa gitti valla pek de özenerek almıştık fındıklıydı amaan neyse... sadakamız olsun..
bu arada ateşimi ölçtüm cünkü yanıyorum ateşim 36.8 cıktı:53::53: bu ne şimdi.. hamilemiyim hastamıyım
bi ateş ölçme topiğine sorayım :17::9:

Ben geldim nasılsınız kızlar ohh dün gezmiştik bugün de eşim le yürüdük akşam yemeği de dışardan geldi her gün pazar olsa bu arada kızlar yarın dok gidecem

yumurtalı ıspanak kocam çok sevio ama o sevio die yapmadım elime o geldi ahaha yanına ne gder die düşünüom

off agzım sulandı yanına da bi kase yogurrtt derken aklıma evdeki ıspanaklar geldi ben uçtum hemen yapıyomm ve yiyommm:32::32::32::32::52:
öptüm seniiiiii:54::54::54:

Kız tel geç yazıyorum hadis ko 6 oldu bebek isteyeli dok 1 sene oldu diyece m hap ne versin bi de kaşıklarım ağrıyo

Ben geldim nasılsınız kızlar ohh dün gezmiştik bugün de eşim le yürüdük akşam yemeği de dışardan geldi her gün pazar olsa bu arada kızlar yarın dok gidecem

Kız tel geç yazıyorum hadis ko 6 oldu bebek isteyeli dok 1 sene oldu diyece m hap ne versin bi de kaşıklarım ağrıyo

canım git bakalım doktor ne diyecek he kız 1 sene oldu de :63: nerden bilecekler
:18::18: ama bize haber ver hee:26::26:

Back
X