Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam ben geldim gacı nassın baken
dagha gelen yukki
hoşgeldin tatlım oğlişe yemek hazırladım eyiyim sen nassın kocişle naptınız kız![]()
iiim canım ayy dün eve girerken dedim yanlışlıkla hamilemi kaldım ne diee eşim atladı inş dedi valla yalakalık devresinde şuann gülüm aşkım pok kanarım hıhhh
yüz verme acıcık daha sürünsün aynı yataktamı yatıyonuz
![]()
Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
mood tünaydın canım nasılsın
ben sağlık ocağına gittim geldim mantar olmuşum
doktor ilaç fitil krem verdi aldım geldim :26::26: