Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18::18::18: ayyy bugün niye kimse yok ayol :18::18::18:

belinay kızz doktora gittin ne oldu gelince yaz merak ettim.

Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum

Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum

hoşgeldin canım delimi ne ona neymiş iyi demişsin bir yılı geçti diye
hadi bakim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :16:

selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

gçmiş olsun cnmmmm ....sen nasılsnn

inşallh güzel hbrler alırsın cnmmmm....

geçmiş olsun canım Allah şifa versin tatlım

mood tünaydın canım nasılsın
ben sağlık ocağına gittim geldim mantar olmuşum
doktor ilaç fitil krem verdi aldım geldim :26::26:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat et kendine

Back
X